Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

razvyrulz 06-04-11 21:14

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4233351)

am incercat si eu azi sa sun la amele numere de pe site... dar... vezi sa nu ;))

kalugaru 06-04-11 23:19

Quote:

Originally Posted by Frybmw318i (Post 4233295)
dada:evil:

nu sti unde se fac colantari in oras?sau nu cumva ai nr de tel?:-)

La CRISTAL (xerox) la maramuresu am vazut ceva despre colantari ,etc ...incearca si acolo :-)...ce vrei sa faci la masina (capota ,plafon)..mai bine le vopsesti parerea mea .;)

P.S daca vrei semnalizari albe la faruri iti dau eu de gratis :-)

MITSU 07-04-11 06:05

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4233906)
La CRISTAL (xerox) la maramuresu am vazut ceva despre colantari ,etc ...incearca si acolo :-)...ce vrei sa faci la masina (capota ,plafon)..mai bine le vopsesti parerea mea .;)

du-te tu cu masina la cristal sa vad daca iti colanteaza o capota sau o usa ....:rolleyes2

bujuKYL 07-04-11 10:04

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4233906)

la Cristal nu se face asa ceva! ai inteleg tu gresit! ar trebui sa incerce baiatu la miaxad, foliart, sau ii dau eu un numar de telefon de la un baiat super ok si are preturi mici fata de firmele cunoscute din oras...ii de la NEO design poate cunoaste careva pe aici pe Adi...0747 373 230-Adi

kalugaru 07-04-11 13:59

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4234572)
la Cristal nu se face asa ceva! ai inteleg tu gresit! ar trebui sa incerce baiatu la miaxad, foliart, sau ii dau eu un numar de telefon de la un baiat super ok si are preturi mici fata de firmele cunoscute din oras...ii de la NEO design poate cunoaste careva pe aici pe Adi...0747 373 230-Adi

la Cristal nu in boxa cu xerox ,pe hol sunt multe afise ,eu am vazut ceva despre auto-colante ,sigle l-am intrebat pe baiatu de la xerox mi-a zis ca e la alta boxa, nu la ei ...mai bine sa-si vopseasca masina daca are ceva de pus la exterior, capota etc...un tribal cu aerografu.:lol:

pxL 07-04-11 14:43

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 4232876)
pxl dar tu nu iti vinzi masina? parca era in targ nu?

acu am cumparat acel golf :)) de vreo 3 saptamani :) am gasit pe net un motor vr6 ieftin ... tre sa vad daca mai e valabil :D ar zbiera si zburda golfuletu cu ala sub capota :X

cipricipri 07-04-11 15:36

Ce inseamna ieftin ? Si cred ca stii ca ai un pic de lucru sa pui motorul ala !:shock:

trx23 07-04-11 17:06

asa deci se pune motorul si gata,la prima forja zboara din caroserie,planetare,frane,suporti motor,omologare r.a.r l-a astea te-ai gandit?

bujuKYL 07-04-11 18:32

si eu am vrut sa pun pe opel motor de 2,0T dar pe langa ca este foarte complicat si infara de motor mai ai de pus cutie viteza, planetare, si multe multe altele ajungi pana la urma la domnu vladut la RAR unde o sa dai de bai!...iar un motor ieftin cum spui tu, ala deja e varza in special ca este si vr6! parerea mea...asa ca la anu mai bine m-am gandit sa pun un turbo pe motorul meu si este de ajuns si mult mai ieftin decat sa ma complic cu schimbat de motor...si in plus sa schimbi ce ai zis tu te costa manopera poate mai mult cat ai dat pe toate piesele necesare!

kalugaru 07-04-11 19:25

sa nu te complici ..mai bine ii pui un filtru sport k&N ,un radiator aluminium racing si o evacuare noua cap -coada..apoi ii dai forja cat vrei:twisted:

bujuKYL 07-04-11 20:02

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4235709)
sa nu te complici ..mai bine ii pui un filtru sport k&N ,un radiator aluminium racing si o evacuare noua cap -coada..apoi ii dai forja cat vrei:twisted:

cu ce sa nu ma complic?...cine stie si cunoaste pe aicea, la ce putere duce daca montezi un trubo, o evacuare valabila, si o admisie?acum masina are undeva de la in sus putin peste 101cp

MITSU 07-04-11 20:18

un filtru sport si o evacuare cap coada ....te duce undeva la 7-10 cai in plus ...cu indulgenta.

Paco4golf 07-04-11 20:21

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4235874)
un filtru sport si o evacuare cap coada ....te duce undeva la 7-10 cai in plus ...cu indulgenta.

Mai pui 2-3 stikere si ajungi undeva la 20 cp

cristi.mk4 07-04-11 20:36

iara o dati in bazme

razvyrulz 07-04-11 20:53

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4235874)

7-10 cai? :)))))))))))))))) eventual un "zvac" mai mult :P

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning