![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Nici nu am dormit :)) acuma am aterizat acasica..ah..si pe aceasta cale vreau sa`i multumesc lui Andrey VMD, Cosmin LKL, Danny ( FIM ) din Arad, Budika, Mitza_MED, colegilor din Shadows, Lupalb si Ade, vamesilor romani, politiei rutiere, turcului de la Robesti, vacii VMD:)) , celor de la MC Donalds din Sibiu care au facut un maaaaare efort :))), politiei rutiere din sibiu care ne-a iertat pt 3 semafoare pe care nu le-am vazut nici unul...si cam atat
restu`i Can`Can |
hahahahaha., chiar am vrut sa te intreb daca poza de la MC e din SB, ca mi se parea cunoscuta locatia...
Baga-te la somn si vorbim mai tarziu. :ciggy: |
nu, acuma ma pregatesc sa ies afara...nu ai vrut sa vii la MC dimineata...ce ne`am mai distrat in parcare:))
|
ceva filmare?? tinand cont ca eu la 7 juma` plecam la servici, era cam complicat sa vin la 6 dim. in parcare la MC....
|
aveti grija ce masini conduceti si cel mai important masinile cui ....lumea e cu ochii`n 4 :lol:
|
Quote:
|
care-i faza?? eu sunt scos din "circulatie" cu stirile....
:ciggy: |
vorbeste lumea 8)
|
nu vine nimeni la piscina la Enigma ?
hai sa ne strangem mai multi ...eu ajung acolo cam intr`o ora .. daca e ceva call :) |
|
caddy...de cand nu am mai dat de tine....te-am claxonat akm vre`o sapt prin vl..pe strada de la MC in jos,veneai dinspre calea ferata..eu am duceam spre billa..da`mi un pm cu id ..;)
|
a fi sofer in bucuresti...reprezinta o intreaga aventura..dar a fi pieton in bucuresti e si mai si!un bizon bucurestean a vrut sa ma omoare :-s pe trecere !
|
Mi-am schimbat numarul de Orange. Cine il vrea dati-mi PM sau BUZZ ;)
|
Quote:
|
vezi mah de treaba ta mah c8ile:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning