Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Al3xxx 16-05-09 11:14

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

in parcul trandafirilor... s-a gasit o geanta/rucsac , uitata de cineva

in geanta era o pereche de adidasi albi ... si alte chestii

Dar cum la romani se face mare tam tam pentru un rucsac uitat langa o banca ... , trebuie sa alerteze toate trupele ,

ps : unul din politisti zicea ca e ''atac cu bomba '' :)))

si referitor la razie ... au fost 210 politisti detasati , si s-a facut pentru a mai combate din ''infractionalitate '' ( adica au nevoie de bani la buget si nu stiu de unde sa mai faca rost )

Boasa 16-05-09 13:30

Au fost razii la toate iesirile din Bacau si in localitatile invecinate. Am dat si eu drumul la 2 puncte sa zburde jumate de an :)

aleks 16-05-09 16:19

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 2324201)
( adica au nevoie de bani la buget si nu stiu de unde sa mai faca rost )

Bingo! E răspunsul corect, ăsta e scopul final şi cred că aşa a şi fost ordinul venit de la centru...

pytyk' 16-05-09 18:57

ba da rai mai sunteti, vor si oamenii uniforme noi n-ati vazut la stiri :D:shock::D

k@mik@ze 20-05-09 13:21

anunt pentru cei care vor sa doneze bani pentru un copil de 3 luni din onesti, care s-a nascut cu tubul digestiv blocat.rog seriozitate si cei care vor sa doneze sa dea banii lui sageata pana luni la ora 1.va multumesc

Andrey_FL 20-05-09 20:04

sa va dau mai multe detalii : Nevasta profesorului meu de engleza a nascut acum 4 luni gemeni : o fata sanatoasa tun si un baiat care nu poate manca pentru ca are tubul digestiv infundat. el hranindu-se printr-un tub introdus in stomac...are nevoie pentru 20.000 de euro pentru a se opera in Germania,statul roman nu a vrut sa colaboreze cu statul german si nu il ajuta deloc...cine vrea sa doneze ceva bani sa ii stranga cineva de la voi si sa ma anunte la 0748983761 si sa vedem cum sa mii trimite.....in caz de se trimit bani o sa anexez aici chitanta ca am depus banii..astept un semn de la oamenii cu suflet mare

aleyx_oltcit 22-05-09 14:45

1 Attachment(s)
salon auto :)

D0ryN 22-05-09 14:46

Acelasi poster de "5" ani incoace...:rolleyes2

aleyx_oltcit 22-05-09 14:48

eu l-am pus pt informare poate sunt care nu stiu :|

D0ryN 22-05-09 14:49

Nu la aia ma refeream...sa nu crezi cam ceva cu tine...
E foarte util...de exemplu eu nu stiam :lol:

markizu 22-05-09 15:43

naspa alt targ la care nu ajung

aleyx_oltcit 22-05-09 15:44

mda...din pacate nici eu nu ajung...ca nus in tara...se duce cnv sa faca poze?:P

D0ryN 22-05-09 15:47

Eu ma duc sigur...si poate f0cs

aleyx_oltcit 22-05-09 16:47

am si eu o intrebare..poate parea stupida pentru unii dar eu chiar is curios...sunt multi care isi tuneaza masinile proprii si le vand...de ce baga bani in ele pentru ca la vanzare in unele cazuri nu ii recupereaza ...am intrebat aici sa nu deschid un thread pentru o intrebare

Cristy_mat 22-05-09 17:02

odata ce incepi sa-ti prepari masina vrei si aia, vrei si cealalta si tot asa, si multi nu se pot abtine si prefera sa vanda masina ca sa nu piarda si mai multi bani, altora, pe parcursul modificarilor le vin alte idei care nu le pot pune in practica pe masina care o au si o vind sa-si puna in practica ideile pe o alta masina mai performanta sau cu alta forma etc etc, si na mai sunt si alte cazuri, unii se gandesc ca daca au investit ceva bani in masina gata ii creste pretul si au impresia ca fac o afacere, ceea ce nu-i deloc asa, o masina tunata se vinde mult mai greu decat una stock, pt ca multi au mentalitatea ca daca e tunata a fost vorjata la maxim, cu toate ca proprietarul a tinut maisna mai mult de show....:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 14:32.

- Copyright 2026 4Tuning