![]() |
Re: Comentarii lucrari!
binisor...pe viitor fii mai atent la selectii(ai cam ciuntit aripile),jantele sunt cam plate.....iar pt inceput lasa schimbarile de fundal si concentreaza-te pe masina
|
1 Attachment(s)
suzuki
|
2 Attachment(s)
swift
|
2 Attachment(s)
ce parere aveti?
|
fara suparare dar masina aia e stock.....faptul ca i-ai schimbat culoarea nu inseamna VT
|
2 Attachment(s)
135 i :D
|
2 Attachment(s)
leon...seat
|
2 Attachment(s)
primul meu brush,nu e foarte complex dar...in fine,e primul.....deci pls o parere despre cum a iesit
|
nu mai viziteaza nimeni topicul asta?
|
cannonball nu prea mai are sa postezi de un timp nu prea mai comenteaza lucrarile nush nor mai avea timp chiar nush
p.s. mie unu imi plac lucrarile tale :D:D:D:D8) |
Ms daf16
|
cpl
as mai posta si yo da am mana in ghips si stau si ma uit la ce faceti voi:D:D:D |
3 Attachment(s)
incerc si io :D, sunt puse in ordinea in care m-am jucat cu ele, incepator fiind
|
2 Attachment(s)
una repede asa....a mea e cea din dreapta
|
2 Attachment(s)
Mazda 6
|
Quote:
ce tare e, am crezut ca ai abandonat`o :)) bunaa, buna asta bro ! :)) |
6 Attachment(s)
re all////incepator si eu...ce sa mai.....astept pareri....:)
|
Quote:
ca la orice incepator ... nu te arunca in ozn-uri la inceput. Joaca-te cu culoarea masinii (incearca sa o faci mai realist), schimba jantele (eventual gaseste unele in aceeasi pozitie ca cele care le-ai pus la Golf sunt plate rau), coboara garda , acopera manere/semnalizatoare , ma rog , chestii simple. Cand iei un element dupa un donor (bara , praguri) asigura-te ca poza donorului e la rezolutie buna , altfel o sa ai pixelii cat casa. Mult noroc in continuare. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sunt incepator :( Am nevoie de un tutorial pentru schimbarea culorii geamurilor daca sunteti amabili si ceva de genul acele ploape sa le fac stil culoarea masinii . Si cateodata imi da o eroare ceva de genul o eraore la poligon lasso sau cum ii zice :D si nu imi mai da voie sa schimb nimic sau sa selectez .
|
Quote:
Quote:
[hint=Umbrele dau volum iar reflexiile(luminoase) contur];) |
Quote:
#1. Selectezi geamul iar apoi apesi ctrl-L(iti va deschide fereastra cu levels) iar apoi ai 2 cursoare cel din stanga deschide culoarea iar cel din dreapta inchide culoarea. ...sau... #2. Selectezi geamul intri in meniul Edit->Adjustments->Brightness/Contrast (brightness e similar cu levels'ul de mai sus iar contrastul e contrast). Pentru a nu-ti mai da eroarea cu lasoul selecteaza primul layer(layerele le ai in partea dreapta jos) adica cel mai de sus si dai ctrl-e pana se va face un singur layer. Pentru a avea culoarea exacta cel mai simplu pt inceput e sa folosesti clone-stamp, apesi alt-click pt a selecta punctul din care el sa copieze iar apoi unde vei da cu mouse'ul el va copia exact culoarea din punctul unde ai apasat alt-click.Mai tarziu vei invata sa faci brush.;) have fun :lol: |
Tutorial Bad Boy Look >> https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...-boy-look.html
Si alte tutoriale in categoria intrebri si raspunsuri . e imposibil sa nu gasesti ce iti trebuie , in cele 40 de pagini>>> https://forum.4tuning.ro/158-tutorial...aspunsuri.html |
2 Attachment(s)
Tahoe*DUB aştept păreri / critici ...:lol:
|
Partea de sus a rotilor trebuie intunecata deoarece se afla inauntru, sub aripi, unde este umbra. Asta sare cel mai tare in ochi.
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva pareri, citici..?:-)
|
Eleronul se duce prea sus in partea dreapta in rest e misto mai ales jantele si app vreau si eu donorul cu ele pls.
|
1 Attachment(s)
Multumesc.UIte si donor'ul
|
2 Attachment(s)
cea mai recenta lucrare:D
|
2 Attachment(s)
Ultimul chop , challenge-ul de saptamana asta : Honda F13 - Jason's tribute (Friday the 13th). Brush si rebrush la greu, dar zic ca a meritat efortul. :twisted:
|
Frumos Crazy Man, bravo. :)
Trebuia sa mai lucrezi un pic la umbra, e prea taiata cu cutitu, trebuia sa pui niste blur pe margine sau ceva de genu, si eventual sa scoti steluta de pe aripa spate, dar e ok. Bravo! |
Quote:
it's your thing bro :D |
urata rau, nasoala, rosie, yack, civic, mama ce masina:))
urmeaza versiuna JASON?:D PS: tati sti ca eu glumesc?:D |
2 Attachment(s)
Renault Laguna
|
Geox... te stiam mai bun in vt :) faci lucrari de incepator, ce-i cu tine? :) I-a pune mana si fa o lucrare calumea, ca doar nu esti degeaba in design team. ;)
|
exact asta voiams a ii zic si eu :)))
|
eee mai greu pana imi reintru in mana apoi mai vedem ...:lol:
manson ia zi cand facem un battle:-P |
4 Attachment(s)
inca una de la mine- precizez ca sunt incepator la faza cu evazari de aripi :)
|
mai bine fara parasolaru ala :-Pin rest e misto:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning