![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
!!!!!!:shock:AWESOME:shock:!!!!!!:shock::shock::sh ock::shock::shock::shock:
SUPER TARE.O IDEE SUPER.IN OGLINDA RETROVIZOARE(cine s-ar fi gandit la asa ceva???) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
dary- fortza polo fratioare
ebone - misto poza buzz=razvan - frumusel lexus si nush ce nu iti place la bmw ul meu kid - cu ce mai trebuia sa completez la bmw ce nu iti comvine la el ? tis - frumos e 34 dar pacat ca este cam intuneric si nu prea inteleg mare lucru din el robi_jam - frumos e 34 grafica buna dar incearca sa schimbi un pic unghiurile din poze ca sa se vada mai bine masina apasa f9 si dupaia din sageti fixezi unghiul potrivit si dupa dai print acum vin si eu cu o masina care sper sa v-a incante vederea |
4 Attachment(s)
dary762:arrow:Frumos!!!:D
bobi_racers:arrow:1-la bmw nu imi placea spatele 2-acest audi e super frumos dar nu imi place coloarea(cam de pitipoanca) vin si eu cu o masina super.OLD SCHOOL RULES!!!:peace: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite un mic edit(pe negru):arrow:
|
1 Attachment(s)
Buna Seara 8)
|
Lume noua???!:shock:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Maryus_x90 - vrem si restul masini :D
:arrow: |
4 Attachment(s)
Ca tot mai e o luna pana la paste, m-am gandit sa tunez iepurele :D
|
2 Attachment(s)
Cam gol pe aici...
:arrow:Subaru |
4 Attachment(s)
ebone - frumusica toyota aia si subaru nu am ce zice decat ca este superb
robi_jam - mai bine puneai si tu o bara pe fata la masina aia in primul rand si dupa ii aruncai si ei acolo niste jante ronal si mai venea si ea de acasa acum sa imi pun si eo masina la criticat bmw m3 e 92 stock car |
Ebone-Ce dq ai patit?:shock:
|
4 Attachment(s)
robi ram- Cu photoshop editez pozele:D
bobi racers-Ce nu imi place la BMW? Pai uita-te si tu la rotile alea:rolleyes2, sunt pur si simplu imense si stupide. Si la al 2-lea la fel, jantele nu se potrivesc ABSOLUT deloc + pe spate nici nu cred ca s-ar misca rotile alea daca ai face-o asa in realitate. Serios omule, mai uita-te si tu pe colo-colo. Nu vreau sa ma intelegi gresit, nu am nimic cu tine, dar masinile pe care le faci tu, nu prea au treaba cu realitatea:lol: ebone-Ca deobicei, superbe pozele! O parjoala de OEM:lol: |
Bineee baaaa, am dat tonu :))))))
R.Equinox - ce drq am patit? ce ?:))) |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ebone:arrow:ambele masini imi plac forate mult (mai ales subaru):D:D
bobi_racers:arrow:iar a iesit spatele ....:punch: KidForDrift:arrow:dragalasa...cred ca toarce frumos.:D Vin si eu cu o ZONDA,sper sa va placa:arrow:;) |
1 Attachment(s)
Old 8)
|
Salut.. Mi-am reinstalat si eu SLRR'u dupa vreun an sau 2 fara sa ma mai joc si na', ca orice roman mi-am instalat ceva dacii.. doar ca am avut o surpriza destul de neplacuta. Am downloadat dusterul de pe gom-team si cand il cumpar ori complet(vehicle) ori doar caroseria(chasis) .. se pare ca /doar/ caroseria imi ramane gri.. fata de restul pieselor si e destul de ciudata chestia.. Stiti cumva vreun fix sau trebuie retexturat ceva?
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Un E36...
|
3 Attachment(s)
JAGUAR |
3 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
Escalade black on black
|
3 Attachment(s)
ei bine si sa incepem asa de jos in sus
gaby - piesa escalladeul tau frumos imi place balint - frumoasa pisica dar nush poate in locul tau as fi optat pentru alte jante oricum masina ara bine tm kata - superb taboku - frumos acum sa imi prezint si eu masina este vor de : audi s5 |
Quote:
Dary - spune-mi ca mai ai Dacia aia, spune-mi :lol: ... mi-am pierdut toate modurile vechi neterminate :oops: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
:!::!::!::!:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
dary- prea tare coaja pacat ca nu este finalizata
dms - bine ai revenit printre noi si frumusel ursu insa la unele poze as fi optat pentru alte unghiuri si acm mai vin si eu asa de incheiere pe ziua de azi cu un range rover |
4 Attachment(s)
R3ap3r-Nu mor, dar asta e regulametul!:???:
tabokubmw-Foarte foarte foarte tare masina, doar ca e putin mai tare contrastul / culoarea! Si trebuia sa scoti placuta din spate.:D tm kata-Ce tare e!:shock: balint-Fain tare fitment-ul si lupele alea:-) g2by-Misto tentativa, dar daca puneai farurile originale era mult mai misto! Si grila aia alba, nu prea da bine. dms28-N-au ce cauta jantele alea de JAPO pe masina aia!:-) Am incercat si eu o combinatie de culori:lol: |
4 Attachment(s)
Mai postez si eu ceva pe aici....
Attachment 2728153Attachment 2728154 Attachment 2728155Attachment 2728156 |
KidForDrift nu aveam ce altceva sa pun, doar astea sunt in joc.
|
5 Attachment(s)
BMW M6 |
4 Attachment(s)
tm_kata:arrow:Frumusel!:D
batman:arrow:Frumoase amandoua!:D KidForDrift:arrow:E buna combinatia!:D:D Voi BMW M6, eu BMW E46:lol::lol::lol: |
4 Attachment(s)
Chrysler 300C :D
|
frumoase masini baieti
am si eu o rugaminte la cei care au m6 sa il urce si ei aici sau pe sllr help ca sa il putem lua si noi ca este superb ? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning