![]() |
|
Re: Diverse discutii
lasa-l ma nebune...
daca era ceva de capu` lui venea la sala si vb cu el fata in fata...;) pripas....:lol: |
Bai citesc posturile... si nu pot sa ma abtin... Nu stiu la ce draq faceti atat circ pentru nimic...cand solutia este foarte simpla....Ma uit si ma minunez..cum toti va dati impresii de Jet Lee cum apare cate un tacanit cu basinii de sandocan!
Cate`odata stau si ma gandesc ca mare chestie din comunitatea astha nu se poate face...decat cativa care intradevar sunt Baieti... majoritatea Gaste Obosite Jucatoare de NFS cu planuri de viitor nerealizabile! |
Quote:
|
Quote:
Care e problema ta? N-ai ce face si ne arati ca stii sa tastezi? Pai atat te duce capul... Nu il plimb numai pe TNG cu masina, ci si pe Kraven si pe Shantzu' si pe totzi. Si nu neaparat ca ii plimb cat mergem cu totii unde vrem ca ne permitem! Si sa nu uiti o chehstie, TNG a format comunitatea 4TUNING PLOIESTI. Daca ai o problema cu el sau cu oricare din cei care sunt zi de zi cu noi, automat ai probleme cu noi totzi. |
pot sa zic si eu ceva?... :blahblah::blahblah::blahblah:
|
|
Quote:
|
glumeam si eu...sper ca n-ai pus la suflet..:))
|
LA MULTI ANI TUTUROR CE POARTA NUMELE DE ALEXANDRU, ALEXANDRA SI DERIVATELE!!!! SANATATE SI LA CAT MAI MULTE PLANURI IMPLINITE!!!
|
La multi ani momo, aml, alexa si cine mai poarta numele de alexandru/alexandra !
|
La multi ani, momo, alex , dinu, cojo, alexa..si cine mai poarta numele de alex/alexandra!acu va asteptam sa dati de baut:))
|
La multi ani tutoror sarbatoritilor .... !!
|
La multi ani si din parte mea.
|
Idem DJVIBE :D
|
De maine am din nou permis......................:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
|