![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
2 Attachment(s)
Siii.. a sosit si jett-uta mea de la vopsit si a fost ridicata pe platforma pentru montarea pieselor..
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Model, Caroserie: Dacia Logan, Berlina
Fabricatie: 2007 Rulaj: 10,718 km Combustibil: Benzina Motor: 1600 cmł (Putere 105 CP / 77 kW) Transmisie: Manuala Emisii CO2: 145 Norma Euro: Euro 4 Culoare: Rosu Numari de usi: 4/5 Tara de origine: Romania Tara inmatricularii: Romania Pret: 3500. Informatii suplimentare Alti parametri: Carte service. Dotari: Suspensii pe perna de aer, portbagaj carbon, toba sport, discuri brembo Securitate: ABS, Controlul tractiunii, Airbag sofer si pasager. Confort: Geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, inchidere centralizata, radio/CD, servo directie, computer bord. Istoric: Primul proprietar, fara accident |
Pe ziua de azi am finalizat:
-montarea noilor bucşi de M3 -lăsarea suspensii la maxim -trecerea maşinii pe nişte table de 16" În seara asta o să fac rost de o bară faţă M cu lip,bandouri şi tuneluri de vânt pt. frâne. Mi-am cumpărat şi nişte proiectoare pt. bară + suporţi proiectoare. Farurile s-au dat la schimb pt. o pereche de faruri BOSCH cu faze scurte TSX Retrofit + semnale clare OEM.Mâine dimineaţă fac rost şi de triple OEM cu semnale clare. Poze mâine sau duminică după ce o împachetez puţin. :lol: @cristy_dacia: Mulţumesc la fel. @KidForDrift: Mersi Kid.Nici Civicul tău nu arată rău. :D @Cristi.megane: Da,le dau,pt. că acum am pus table pe maşină şi nu am ce să fac cu astea.Vorbim pe messenger. Mult succes cu Golf-ul. @Plesa: Nu aş fi dat atât de mult pe ea.Da' acum sunt banii tăi,alegerea e a ta. @CraZzy_K1D: Dubioasă maşină.Depinde cum a fost făcută,că poate te trezeşti că rămâi pe scaun doar cu volanul în mână. @cretu_bs: Nu mai contează număru' dacă te lasă ăia să o înm. cu toate elementele alea "full black". |
1 Attachment(s)
Toata noaptea am muncit cu baietii sa montam VR6-le a luat-o pe la a 3-a cheie.. Montarea a descurs destul de bine. Acum ca am scapat de motor, ma voi ocupa de exterior.. O sa-i cumpar aripi fata/spate mai umflate de Golf 2 Rally si evazari mai mari.. Si bari de VR6.. si cam atat.. A si niste jante..
Am reusit de am dat pisica :( pe o Bora V6 4motion model US +2000E din partea mea.. O sa pun poze si cu Bora |
1 Attachment(s)
Poze cu el .. :arrow:
Scuze ca nu raspund ! Dar imi place tot ce vad , pytyk frumoasa achizitie !!! |
Las comentariu la cei care ati postat pe pagina asta pentru ca sunt o fiinta foarte lenesa...
B 196 VLC Ai scos-o foarte bine ! PiTyK Fara defecte ? Acum "tranteste-o" DariusAlexandru Ai lasat-o si i-ai pus table. Ma asteptam la o sedinta foto sexy :) Grid28 Sincer sa fiu nu ma asteptam sa intre... sYdanyel De la spate arata bine :)) Masinuta mea cica maine seara o sa fie gata. Atunci le dau si banii la baieti si o aduc acasa ca mi-e dor de ea... cred... |
Cum sa nu intre ? Is o gramada de G2 cu VR6..
|
Oops... greseala mea... m-am gandit la masina lui PiTyK
|
3 Attachment(s)
Si cam gata cu vopsirea...pana deseara montez farurile si stopurile. Masina e nebunie:shock:
|
4 Attachment(s)
Am rezolvat cu:
-farurile BOSCH cu faze scurte TSX Retrofit -semnale clare OEM -stopuri OEM cu semnale clare Am reuşit să fac ceva poze cu maşina în starea actuală(bara faţă s-a vândut): Attachment 2578588 Attachment 2578589 Attachment 2578590 Rămâne să elemin semnalele de pe aripi,asta când o să vopsesc kitul M. Vând Ronal LS pe 16" fără cauciucuri.Preţ pe PM. Attachment 2578577 Deseară ajunge bara faţă M completă,luni dimineaţă bara spate M,iar de praguri M nu m-am interesat încă.Dacă are cineva să mă anunţe. @Grid28: Bună treabă Grid.Felicitări. @sYdanyel: Triplele şi farurile au ajuns la mine. :D Să ai grijă de ea. @Dorin3196: Mai e mult până la şedinţa foto. @KidForDrift: E ţiplă ! |
6 Attachment(s)
@sYdanyel - Am uitat sa precizez, masina se vinde.
@Dorin3196 - Nu are nici un defect, a fost pe mainile mele si am ingrijit-o foarte bine. Loganul este de vanzare ! Acum motanii mei :X |
4 Attachment(s)
Se pare ca a ajuns coletul mai devreme:D...
BMW e21 320i..Seria 3.. Masina e din 1973....km putini...Nu prezinta rugina... Masina a suferite cateva modificari facute de fostul proprietar..cum ar fii Jante de aluminiu..(habar nu am ce model)..:)) Motor de E36 (2.5i) Arcuri sport..(nu stiu ce arcuri sunt..dar stiu ca sunt sport) In rest..e simpla..are cateva probleme..are toba ruginita..si e foarte murdara...Dar asta nu e grav..caroseria e in stare foarte buna!..E pe germania..dar..urmeaza sa o trec pe Ro..O sa sufere multe modificari..bune ...rele..cum or fii:)..Maine dimineata o duc la spalatorie..sa o spal putin..interiorul arata foarte bine...s-a jucat fostu proprietar la ceasuri putin..dar..na..vad eu cum fac si el schimb...Sunt multe de zis..dar ma grabesc...si o sa zic alta data..cateva poze de pe la 6.. Attachment 2578605Attachment 2578606Attachment 2578607Attachment 2578608 Si de acum e ultima data cand nu va comentez:D..Scuze iar..am citit la fiecare in parte..dar ma grabesc..si nu am timp..ultima data..promit:D |
@R.Equinox - Imi place foarte mult, toba aia nu-i problema, bine ca nu e ruginita tabla. Abia astept sa o vad spalata si dupa modificarile aduse de tine :)
|
1 Attachment(s)
in dupa-amiaza asta, am curatat interiorul de praf,putin noroi si niste chistoace de tigara.. iar maine am in plan sa pun o suspensie stock de golf si scap de asta sport no-name ca sa nu am probleme la rar
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning