![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
@Robicutz-ce good work ma...unde p l m vezi tu...masina nu e texturata, nare reflectie nu are decat o treaba paintable care dureaza 5 minute sa o faci...numai il pupati atat in c u r ............
@Robicutz-ce sa zic...sa il critic ca nu arata bine si pe urma sa imi zici ca sunt bulangiu....daca nu am comentat inseamna ca nu imi place..... @jurec@d!xxl-arata bine grafica...bravo :) @Dacia Sport BR 10 TCM-nu iti tre crack pt slrr..daca da eroare inseamna ca nu l-ai instalat bine :) @drifter01-nu este niici un corado pt slrr |
cine are sa imi dea si mie un motor pt Golf V ???? io am unu dar este stoc al jocului si e najpoa...ms :D
|
Maryus, fara suparare, dar te contrazic. Trebuie si pupat putin in cur asa cum spui tu. Trebuie incurajat intr-un fel sau altul. E adevarat, dureaza putin, a facut putin, a iesit ca dracu, nu e terminata inca, dar e de mentionat, ca e incepator, ca nu prea stie cum sta treaba si ceea ce a facut ieri, a postat ca s-a reapucat de masina in continuare si ca vrea sa o termina. Ca nu a iesit asa cum trebuie, asta e. Trebuie putina rabdare sa se prina omul cum vine treaba si o sa faca pe urma lucrul pana la capat. Nimeni nu s-a nascut invatat, nu uita asta.
|
Marius,daca ai ceva de zis,zii aici,nu ii lua altii useri la rost,sau ce ai facut o masina,5 paintjoburi te-or pupat in fund altii,si gata te crezi zeu ? :rolleyes2
Nu m-a deranjat ca te legi de ce fac eu,dar nu te lua de altii useri ca ei nu au nici o vina ca zic un spor sau ceva. Cand ai postat printuri cu proiectul tau,te-am laudat toti,ca meriti,dar fii si tu calculat,daca te-am laudat nu inseamna sa vii si sa ne calci in picioare,suntem pe forum. :) Ce se mai aude cu E34'ul ? Avand in vedere ca sunt deja 2 versiuni,ce v-a aduce in plus a 3 ? |
A adus deja in plus cred ca trapa aceea. :-? In rest nu ma bag, ca nu stiu. :)
|
Quote:
|
Bai "Andu Race" .... decat sa "ajuti" pe cineva doar de dragul de a mai face un post ....... mai bine ai sta in banca ta! Nici linkul ala care l-ai postat nu e bun! Ms de ajutor.... "priceputule"!
|
Quote:
|
Quote:
HaHaHaHa poate omu nu are chef sa o faca... poate lucreaza la ea cand are chef... Nu este obligat sa o faca in 2 luni . O poate face si in 9 ani care e problema ta ? Quote:
|
@izki- da pt tine era...scz...daca vrei sa ai parerea mea de acum o sa ti-o zic :D
taz1vas-nu vreau sa fiu pupat in c u r , doar ca trebuie apreciat cum trebuie, nu face un k k t si astia WOW super tare ....whatever, nu vreau sa ma cert cu nimeni de pe forum.... |
Marius am scris mai sus ce m-a deranjat,atitudinea ta fata de altii useri,nu fata de munca mea,poti sa zici ca te pisi pe ea,ca e de cacao. Crede-ma ca nu-mi pasa,si ce am facut eu in 5 luni la ea,stiu e foarte putin,dar problema mea este ca n-am rabdare si chef nu chiar tot timpul.
Si daca omul considera ca (munca mea de rahat) e "super tare" e treaba lui. Nu vad problema. |
Quote:
|
Da frate sunt de acord cu tine .
Dar sunt niste simple imagini :-P ce atata scandal pentru niste poze ... |
bay fratilor,am cerut si io un motor pt Golf v,nu are nimeni???? sau nu ma bagatzi in seama??? ziceti fratilor si voi "IESI MA DE AICI CA NU AI CE CAUTA",si nu mai intru...
|
@Bmw850 : Ia SLR Editor si motoare de aici: http://www.slrr-mods.com/list.php?c=slra sau aici http://kistappancs.extra.hu/viewpage.php?page_id=3 sau de aici http://street-legal-mods.com
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning