![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
cautal si pe SlrrBrasil sigur merge de acolo il am eu. Nu apar toate motoarele la joc ex(v10 lambo,Toyota JZGTE,....) Daca le bagi in versiunea 2.3.0 sigur iti apare kitu;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut maryusicaaa :))) inca rad cu silviu [BlackTiger]de cotnari :) nu te-am uitat :)) cand e de caterinca bagam cotnari si zicem "ba daca era si maryus aici... era si mai panarama" :)) si numai dastea :D apropo mi-am schimbat pc-ul si uite ce grafica am acuma
Reper 1: incearca sa iti setezi placa video pe maxim ca sa nu ti se mai vada asa naspa... 2: mai multe poze ... ca asa pot sa zic ca e frumoasa si dupa sa vad ca in fata ai cine stie ce .... 3:alte jante Masina noua xD Plec in vacanta si 11 zile nu o sa fiu on xD astai ultima mea masina :O |
3 Attachment(s)
Quote:
si inca una de la mine ;) exact asa cum imi place |
super audi ;) dar si el cand a venit aici a fost la randu lui invatat de cineva cum se baga masini daca imi aduc eu bine aminte :))
|
Quote:
|
Quote:
@Krypton-nu m-a invatat nimeni de aici, am luat sfaturi de la toti de pe gom si mi-am batut capu si am invatat singur...nu mi-a zis nimeni cum de la inceput si pana la sf....si va multumesc pt comentarii...dar sunt curios: la inceput toti erau inebuniti sa le dau daciile sa se joace cu ele si nush ce...daciile care sunt in slrr facute de mine sunt pt forum=ul asta...da vad ca in ultimile 30 de pagini nu e nici una... |
am zis ca atunci cand te-ai apucat sa joci ai intrebat unde se baga masini si altele la fel ca si mine si ca altii ..
eh na acum bmw-u e baza :)) azi am fost la arges si ghici ce vedeai ??? dacia bmw bmw bmw dacia cielo bmw bmw bmw bmw bmw :)) cam asa si pe strazi |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Da,asa e oricat am vrea tot ne atrage ceva la slrr:-? Multa bafta cu munca si cat mai mult timp liber! OFF:Nu am o dacie facuta dar promit ca o sa fac una;) Krypton:sa te distrezi;) HONDA CIVIC UPDATE! |
mai traiesti domnu maryus ? :))
|
3 Attachment(s)
Cu dedicatie pentru Mariusica:) PS:mai e de finisat la masina;)
|
alte jante si laso mai jos .. aaa si sper cai fwd nu rwd:)))
|
Mariusica...ce faci ma..inca nu-mi vine sa cred ca ai plecat din cauza "dobitocului" ala.....bine ca teai intors acum...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning