Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Pyttykutza 04-02-12 23:23

Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

Quote:

Originally Posted by Sofro (Post 4864810)
Felicitari!!!!ai fost bestiala:)))))))

Nu iti pot multumi pt compliment insa apreciez gestul tau ca esti de acord cu mine in privinta "PROSTIA FIE CA VREAU SAU NU,TREBUIE SA ISI RECUNOASCA LIMITELE" .

dreaq 05-02-12 10:51

Trecand peste ce a zis el , nici tu n-ai facut un lucru tocmai inteligent postand ceasul ala pe toate topicurile .

Free hint : Pune-l pe Okazii , aici toata lumea gandeste in felul urmator " hmmm , ceas sau remapare ecu ? ":lol:

misublu89 05-02-12 15:12

Atentie garda la city mall, opreau cate 2-3masini deodata,il oprisera si pe tipu cu accent alb preparat MVR , crek iau gasit ceva in neregula.

SMocKey21 05-02-12 18:22

Quote:

Originally Posted by misublu89 (Post 4865575)
Atentie garda la city mall, opreau cate 2-3masini deodata,il oprisera si pe tipu cu accent alb preparat MVR , crek iau gasit ceva in neregula.

:)))))) Toata masina este in neregula, nici nu sare-n ochisorii organului :))

ct11lyv 05-02-12 23:08

era da in urmarire locala pt liniutze in oras si conducere agresiva :))

h0p3r 06-02-12 00:01

@ NNA si LYV : ce prieteni sunteti voi mah... :)))) liviule u taci frate cu liniute si conducere agresiva... :)) alex frate, la tine no comment... omu m-a oprit sa ma intrebe de centura ca de ce nu o port, atata tot :)) si la masina mea, toate sunt in regula.. :))

Pyttykutza 06-02-12 10:21

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 4865193)
Trecand peste ce a zis el , nici tu n-ai facut un lucru tocmai inteligent postand ceasul ala pe toate topicurile .

Free hint : Pune-l pe Okazii , aici toata lumea gandeste in felul urmator " hmmm , ceas sau remapare ecu ? ":lol:

Daca tipul respectiv stia sa aiba un limbaj adecvat unui om educat si cu bun simt nu mai ripostam insa el a preferat sa demonstreze lumii si nu numai mie pt ca oricine are acces, cat este de limitat in mentalitate...ramane doar problema lui.Totul a plecat de la aceea intrebare fara sens adresata din partea lui. Iar cat despre mine nu pot recunoaste ca fost o greseala ca am postat un anunt de vanzare despre un ceas barbatesc deoarece majoritatea dintre noi care navigheaza suntem tineri si ce cautam?? Doar informatii si oportunitati pentru pasiunile noastre si unde le gasim rapid?? Pe 4tuning (indiferent topic). Este absurd ce se poate petrece!!!

ct11lyv 14-02-12 15:24

Happy valentInes day :)) pt cei care sarbatoresc

misublu89 14-02-12 15:37

De ziua indragostitilor, mergeti in bucatarie , dati drumul la aragaz, intoarceti-va peste 30 minute si aprindeti un chibrit...pe tavan va aparea numele persoanei iubite ! ;)

CT97AMD 14-02-12 20:42

Am incercat.
Si cred ca ma iubeste dracu:))

h0p3r 15-02-12 12:28

salut. are cineva idee cum se circula spre Bucuresti?? sau daca se circula?? trebuie sa ajung maine neaparat si nu prea vreau sa plec cu trenul :)))

C T 19 K R A 16-02-12 15:38

Din cate stiu eu se circula ... am primit un colet ieri si azi a venit si un amic din voiaj deci merge...:D

Danutz Bratosin 16-02-12 20:33

Quote:

Originally Posted by h0p3r (Post 4882078)
salut. are cineva idee cum se circula spre Bucuresti?? sau daca se circula?? trebuie sa ajung maine neaparat si nu prea vreau sa plec cu trenul :)))

Pe autostrada se merge perfect..am trecut eu azi si in afara de cateva portiuni cu zapada pe marginea drumului, n-am avut probleme...

loczero 26-03-12 20:08

Si gata iarna, scoateti masinile la plimbarica, sa vedem cabrioletele :P, sau le dam o sapuneala la cele pe care le avem ...

ct11lyv 26-03-12 23:07

iesim la joaca noaptea :) asa e dragutz

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning