![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
Tomas-:lol:Ce vrei ma, aia e! Imi place mustangul tau. Cica "Daily Car":lol: Cat despre golf, ugly as hell!
R.Equinox-Vezi, daca ma asculti, iti ies masinile super faine! batman-Nu prea imi plac jantele si spoilerul fata. Parca e masina de dezapezit!:lol: buzz.razvan-Cea mai buna facuta de tine pana acum. Pe bune! Imi place foarte mult. Incearca sa mai lucrezi la cadre.:D robi jam-Ok, inteleg, esti incepator. Dar pe bune, fitmentul e TOTAL gresit. Adica uita-te si tu la camberul pe spate, se rupe puntea cu totul daca pui asa. Gumele sunt total gresite iar rotile mult mult prea mari. Nu vreau s-o iei in nume de rau, eu doar iti zic unde ai gresit, si nu mai pune rama aia la poze, si asa grafica cam lasa de dorit. grc-Ai de cucu meu, cat de frumoasa e. Jantele alea sunt cam...ah...nu stiu. ViorelP-E ok masinuta, nu se prea pupa culorile, dar na. Some Shadow dream car. |
3 Attachment(s)
ViorelP: Arata bine
KidForDrift: Nu iti place cu volanu pe partea normala?:)) Frumoasa!!! JAFFF |
4 Attachment(s)
Ce mai faceti?
|
Nu așa bine ca tine. Bagă RS4 la Concurs, să nu mai câștige Equinox :lol:
|
2 Attachment(s)
De ziua mea...un Benveu:D
|
3 Attachment(s)
la multi ani buzz.razvan
:arrow: |
Dau o fugă în oraș după domnișoare..:oops: http://imageshack.us/scaled/medium/801/268x.png |
Nu mai am rabdare sa termin Chrysler-ul si in plus de asta am pierdut si fisierele originale asa ca ii dau release ca si BETA care probabil nu va fi terminat niciodata.
Masina e gata in procent de 90%.Sunt lucruri minore ce mai trebuie facute dar eu nu le mai fac :lol: Il puteti lua si de pe Vstanced dupa ce va fi acceptat sau de aici : http://www.2shared.com/file/XIk4hvFr...300C_2011.html https://i1138.photobucket.com/albums/..._shot101-4.jpg Have fun with it! O sa mai vina moduri de la mine, cat de curand 8) |
3 Attachment(s)
ebone:arrow:Multzam.Frumos Audi.:D
Tis-ul:arrow:Bafta la agatat.:lol: danny125:arrow:Super tare acel Chrysler. |
1 Attachment(s)
Robicutz: Frumoase jucării.
buzz.razvan: Un la mulţi ani întârziat. :D ebone: Superb. Tis-ul: Interesant coteţ. :lol: danny125: Felicitări ptr. munca depusă. OEM+ Attachment 2716807 |
1 Attachment(s)
DariusAlexandru: Simplu si de efect!
Tis-ul: Ai scos gagica la un pestan?:lol: ebone: Frumos! danny125: Felicitari pentru munca depusa, la mai multe! O singura poza... |
Care e faza cu bicicleta?:???:
|
R.Equinox - faza e ca e un bike de dirt/street si vreau modul ala da nu stiu de unde !!
Cine imi spune si mie care este faza cu suporutile astea ? este vrun pack nou ceva? |
Am gasit un site dar trebuie sa fiti inregistrati acolo:arrow:
http://www.kietekas.com/failas/1461/...oof-rack-bikes |
3 Attachment(s)
Audi RS4 |
2 Attachment(s)
|
Sper sa va placa ..... :P
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sczz nu am putut sa pun pozele ieri ...... :P .....( Pareri :D )
|
Salut!
Acum mi-am instalat si eu jocul, vers 221. Va rog daca ma puteti ajuta cu ceva moduri si masini. Multumesc! |
3 Attachment(s)
RS4....
|
3 Attachment(s)
Marcuu7:arrow:masina e OK pentru un incepator dar grafica.......
djandrewbv:arrow:aici:arrow:http://www.streetlegalmods.com/list.php?c=dlsl sau aici http://vstanced.com/list.php?c=slr tabokubmw:arrow:frumos(nu prea imi plac jantele) :arrow:Vin cu o decacapotabila:lol: |
Quote:
|
( :D ) Da , grafica ie cam ..... Ce sa fac sa am grafica mai buna ? :-P
|
@buzz.razvan Multumesc!
|
3 Attachment(s)
BMW E36 |
Viitorul KOX...?
|
Nu stiu Jurec , probabil ca da ! :-)
|
3 Attachment(s)
tabokubmw-Imi place foarte mult. Dar mai lucreaza la cadre:D
sydaniel-Cat de faina e! Superba!(Mai putin jantele si toba) Cu ce editezi pozele? Ugly Honda:-) |
6 Attachment(s)
Un cazan de Fiat va rog! :))
|
1 Attachment(s)
Marcuu7: Setup-ul roţilor e ireal.
tabokubmw: Un Audi decent. :-) buzz.razvan: Superbă culoarea. sYdanyel: E superb exceptând finala. KidForDrift: Intercooler-ul e ca nuca-n perete. robi_jam: Foarte frumos,felicitări! Un setup decent pentru un static: Attachment 2721178 |
6 Attachment(s)
marcu - imi pare rau sa te dezamagesc dar este urata masina ta fara nici un haz
tabokubmw - frumusel audi dar il cam strica rotile buzz - frumos rau r 8 ul bv ai invat mult sydanel - superba matza imi place mult kid for drift - frumoasa honda robi_jam - chiar ca este un jaf de masina acum sa imi prezint si eu cotezu meu bmw m3 e 92 |
3 Attachment(s)
robi_jam:arrow:Inca 2 si le duci la rabla.Iti iei masina noua.:lol:
DariusAlexandru:arrow:Frumos!:D bobi_racers:arrow:Fata e frumoasa.Dar spatele.... Vin si eu cu o BORA R32:arrow: |
3 Attachment(s)
Darius-Mi-ai mai spus de cateva ori asta:lol:
Bobi racers-Merci merci, nu prea pot spune tot asa despre BMW-ul tau:???: Buzz.razvan-Tu ai o obsesie / boala cu jantele IMENSE la masini.:???: EVO Killer:lol: |
Quote:
2)Da,imi plac jantele MARI!:-) 3)Sunt doar de 18" cele de pe bora si nu sunt foarte mari pentru ea!:rolleyes2 |
4 Attachment(s)
buzz.razvan - Frumoasa masina, da jante de 70 nu puteai gasi?
KidForDrift - Superba, cu ce editezi poza de iese asa frumos? Pentru programul rabla: |
4 Attachment(s)
Scuze pentru dublu post... Nu m-am putut abtine :D
|
Din pozele, nu înțeleg nimic. Nu se vede mașina deloc. Numai unghiuri proaste.
Încercă ca atunci când faci pozele, să le faci de la nivelul mașinii și din colțuri, pentru a se vedea cel puțin două părți ale mașinii. ON cu voucher-ul meu:arrow: http://imageshack.us/scaled/medium/834/93949531.png |
3 Attachment(s)
robi_jam:arrow:du-o repede la rabla ca nu suport sa o vad.(fara suparare,masina e de vina)
robi_jam:arrow:frumusel benveu Tis-ul:arrow:frumusel dar am stat 5 minute sa imi dau seama ce masina e.nu vad nimic vin si eu cu un LEXUS IS-F:arrow::arrow::arrow: |
1 Attachment(s)
Poza mea pt concursu` Darkness de pe Vstanced.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning