![]() |
Re: Club TICO
COSTEL ,carbotest.
0723572589.cred ca prin PANTELIMON-la service -150lei |
Fugi la carbotest cu ea. 0723572589 il cheama costel. Face minuni. Bafta
|
HERCULES vezi ca sub galerie ai manocontactii ,sunt 2 sonde de temperatura ,sa nu ai un fir scos,
|
0723572589
Costel. Este meserias. Eu am fost de doua ori la el. De fiecare data a facut o treaba extraordinara. Ca pret vreo 150 de lei, dar merita. E la Dacia Pantelimon. |
Quote:
|
Salut,m-ar interesa sa cumpar un tico ,daca este cineva pe aici care doreste sa vanda unul astept pm.sau indrumari in acest sens .Multumesc!
|
Dupa cum stiti s-au scumpit asigurarile grav, pt ticozaur 796cm desi il baga la categoria 1200cm am obtinut 389 ron /12luni la carpatica cel mai ieftin ... rugamintea... daca aveti pile s-au cunoasteti locuri mai ieftine anuntati aici ... sau pm. multumesc
oricum e jalnic ce se intampla in tara asta :| |
Salut incearca sa iti faci asigurarea la City Insurance pe site pentru ca au 25% reducere. Singura problema ar fi ca trebuie sa o platesti online cu cardul.
Regards |
Quote:
Multumesc pentru raspuns all...o sa merg la dl.Costel sa imi regleze carburatorul.O zi buna va doresc..... |
Salut , am o cunostinta care cumpara un tico la un pret decent ... astept oferte aici / pm / facebook ...
|
imi da si mie cineva o mana de ajutor :vreau sa schimb ceasul din bord
se da jos usor? ceva sfaturi ? |
Cineva ,mi-a blocat Facebooku ieri asa ,ca o luna nu mai am acces la cont ,si nu mai pot adauga persoane LA GRUP , SCUZE !
|
Quote:
Ca sa ajungi la ceasuri propriu-zis, trebuie sa scoti geamul, are cateva cleme, ai mare grija sa nu le rupi. Si mai trebuie sa scoti plasticul ala negru care, la fel, are cleme. Si pe spate o sa vezi ca fiecare ceas are cate 2 surubele. Ies usor. Daca ai nevoie sa scoti si acul de la vitezometru, trece-l intai peste opritor si vezi unde se opreste, memoreaza pozitia, ca sa-l pui la loc in aceiasi pozitie, ca sa indice bine. Si cel mai usor scoti acul cu o furculita, faci parghie. Bafta si daca mai ai nedumeriri, lasa-mi un PM |
multam pentru ajutor,
multumesc tuturor ,mai ales colegului sorin_maican20 |
Salutare! Imi vand Tico. Pentru cei care cauta unul original si cu km putini...
https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...-euro-2-a.html |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning