![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
felicitari rzn....ti`ai facut masina cum ai vrut de la inceput....nu mai zis...k mai facut "2-0"....iti trage masina belea.....o cutie da....iti trebuie.bv inca odata...
|
2-0 la ce ?
|
Quote:
|
Quote:
|
glumeam ma....nu ma mai intereseaza "liniutzele" cu tds`ul.....stiu ce poate,deci nu mai are rost sa "fortez".....masina lui pee chiar este o alta masina....tot ce ii fac acum la pisica este un negru mat,si un interior pe placul meu...in rest asa va ramane.....
|
Asa asa...turnati-va singuri :)) mult respect agentilor de la rutiera care AU USER pe forum si care gitesc ca " guest " ! :peace:
|
ce sa faca si ei...citesc:))))))))))
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre domnii politisti care citesc acest forum, conform legislatiei in vigoare, daca un comentariu sau o proba este facuta publica si poate fi modificata, atunci nu mai este acceptata ca proba in instanta. @RZN: Felicitari man, arata intr-un MARE fel masinuta. @andreyWOB: ti-am rasp, imi cer scuze pentru intarziere, nu a fost intentionata @Omu` cu lancia care nu mai are lancia: stiu ma sa citeasca, mai poticnit asa da` dau cu presupusu la cuvinte mai complicate gen AUTOVEHICUL, sau EVENIMENT, sau TANGENTIAL.... |
Quote:
Ms mult lupalb,dap imi place masina acum,trage bine:D to be continued... |
Quote:
|
Quote:
|
Careva la o cafea? :lol:
|