![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Jante provizorii :arrow:
P.S. : Mi-a infundat una usa .. :sad: |
1 Attachment(s)
frumoase progrese baieti . Nu mai comentez la fiecare imparete deoarece sau strans ceva posturi de la ultimul meu post
Azi pisica a primit incaltari noi.Am dat pe ele 400 euro fara cauciucuri.Cauciucurile sunt cele vechi.In seara asta o voi pregati de vopsit iar maine va intra la vopsit. |
3 Attachment(s)
1.Folie pe "carcasa"
2.Folie pe semnale si proiectoare ceata 3.Folie pe stopuri 4.Lucram la faruri(faza lunga galbena+in rest negru) Attachment 2577838 Attachment 2577839 Attachment 2577840 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am scăpat uşor cu geamurile,fiind doar siguranţa arsă.
Am pus becuri de poziţie pe spate.Urmează să pun becuri şi pe proiectoare. Mâine de dimineaţă o "descalţ",încerc s-o mai las cât se poate,până îmi cumpăr o suspensie ceva mai bună. Radule E. nu dai farurile de pe cel negru ? Am curăţat-o azi interior/exterior + compartimentul motor.Urc o poză de pe la 7: Attachment 2577861 @R.Equinox: Mersi Radule.Până la urmă cumperi conserva aia? @Grid28: Succes. @sYdanyel: Îmi pare rău.Ai asigurare? A cui a fost vina? @ionut.alex63: Ce culoare o faci? @cretu_bs: Sunt curios ce părere o să aibă poliţia despe look-ul "full black" al maşinii. @quick_silver2: Mulţumesc Adi.Am ceva idei privind îmbunătăţirea look-ului,dar momentan am de pus câteva la punct,apoi mă ocup. :D |
Quote:
E36`le ala e :shock: , i-am cumparat E36`le lui Radu , maine e la mine poate iesim la o distractie , ca doar e vineri :lol: ! |
R.Equinox E lasa ca nu numai la tine vor veni ci si la bmw-ul meu si la golf :D. I sta foarte bine escrocului cu barile vopsite in culoarea masini
ionut.alex63 Ce culoare va fi facuta?? cretu_bs Mafia cesamai .... DariusAlexandru Arata super bmw-ul tau.Sa ai mare grija de el si multa bafa la modificari. Si se pare ca la jantele mele s-a amanat tocmai duminica sa imi vina acasa asa ca tocmai luni le voi monta pe masina:( |
Quote:
Cu altă ocazie,bucuros ieşim. |
3 Attachment(s)
DariusAlexandru-Arata foarte bine dupa parerea mea. E foarte clean!
cretu_bs-E ok...dar poate un bleu ii prindea bine( iti dau un sfat...nu mai fa poze din garaj;) ) ionut.alex-Bai...masina arata bine...dar jantele alea...:x neaparat faci ceva cu ele:lol: sYdaniel-Dar cum ai reusit omule...:shock::cry: R.Equinox-Arata bine...dar e cam prea simplu deocamdata:-) cristy_dacia-Omule...nu e vorba ca se poarta negru...dar eu nu prea am avut masini negre...cred ca e a-II-a ori prima...nu mai stiu. Plesa...arat nebunie:lol: Dorin3196-Roz...asa le-am cumparat...deja au fost vopsite albe:D Am tras niste poze...si cu motoru:D + o noua camera foto:o. Am facut si stopurile smoked:D |
Va salut baieti.Sunt putin in ceata, initial am crezut ca va jucati cu Photoshop.Asta e cumva un joc? Va jucati ceva in retea sau cum?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
salutare, n-am mai postat pentru ca am fost cu un prieten cu o platforma pana in germania dupa golfu asta :lol: are motor vr6 2.9, suspensii sport - nu stiu firma, interiorul e praf, jantele la fel... si l-am scos la 1.200 cu tot cu transportu pana in ro. diseara si maine imi fac timp sa o cosmetizez pentru ca luni am programare la rar :lol:
darius: bine ai revenit, imi plac jantele de pe bmw, le dai cumva? :D kidfordrift: nu prea imi place cum da negru pe scoob,dar e masina ta si tu alegi cristy_dacia: bafta cu masinile sydanyel: daca ai nevoie de piese pentru volvo in stare buna,spune-mi mie ca imi dezmembrez eu volvoul :( iti atasez si o poza cu el equinox: o sa am putina treaba cu tine :lol: |
2 Attachment(s)
L-am trimis pe varamu in germania dupa o un Datsun 510 Sport, si a gasit asta
Are cateva probleme, suspensia spate e varza, ii lipseste grila, farurile, oglinda, si un stop. Daca tot ii lipsesc piese i-am zis sa caut si piesele care lipsesc, ca in romania slabe sanse sa gasesc. Le-a gasit pe toate plus cateva de rezerva.. Bani eu zic ca destul de ieftin 5000 Euro + piese350 Euro:lol: |
5 Attachment(s)
sYdanyel - Frumos , arata bine cu ele , eu nu mai am volvo-ul
ionut.alex63 - Seamana cu Masina lu han din tokia drift , la culoare nu la model cretu_bs - uuu , auuudii , like :))) asa e modelu cu proiectoarele galbene ? DariusAlexandru - frumos , simplu , alb KidForDrift - e criminala masina , imi place la nebunie :) Cristi.megane - imi place doar golful :P Plesa - e urata cu draci , astept sa vad ce iti iese :) Vine unu la mine la poarta si imi zice daca vreau schimb , dubios tipu , imi arata un civic , mi-a zis ca la folosit la curse ilegale si il scotea doar seara (nu avea numar :-?) cica ii trebuia o masina cu "curu mare" zice el si neagra , am fost am vazut masina . Pana la urma am acceptat , dracia asta are 665 de cp nu are bara din fata si motoru are ceva rupt sau iau cazut niste suruburi si sta inclinat dar merge E normal sa aiba tractiune pe spate?? Urmeaza sa o inscriu :-? lucru care o sa fie extrem de scump(dar exista si vecini bulgari ) BodyKit Stock sau mai de strada + ce mai lipseste :) |
2 Attachment(s)
Gata si farurile :) !am facut pana la urma semnalizatoarele laterale negre !
@Darius:Nu e problema am "frati" in politie. @Cristy: Pai da nu?! @Kid: Mersi de sfat ! Acum stau la rand sa ii fac numere.. ziceam de: IS 01 FBI :-? ce zici? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning