Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

sYdanyel 11-10-12 17:10

Re: Masina Mea Virtuala V2

1 Attachment(s)
Jante provizorii :arrow:
P.S. : Mi-a infundat una usa .. :sad:

ionut.alex63 11-10-12 18:03

1 Attachment(s)
frumoase progrese baieti . Nu mai comentez la fiecare imparete deoarece sau strans ceva posturi de la ultimul meu post

Azi pisica a primit incaltari noi.Am dat pe ele 400 euro fara cauciucuri.Cauciucurile sunt cele vechi.In seara asta o voi pregati de vopsit iar maine va intra la vopsit.

cretu_bs 11-10-12 19:16

3 Attachment(s)
1.Folie pe "carcasa"
2.Folie pe semnale si proiectoare ceata
3.Folie pe stopuri
4.Lucram la faruri(faza lunga galbena+in rest negru)
Attachment 2577838

Attachment 2577839

Attachment 2577840

quick_silver2 11-10-12 19:28

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5205534)
Vă prezint noua mea achiziţie: BMW E36 318iS din 1998.

Darius,tu tot timpul ai avut masini frumoase! Albul acesta simplu plus Ronal-urile Ls fac totul!

DariusAlexandru 11-10-12 19:55

1 Attachment(s)
Am scăpat uşor cu geamurile,fiind doar siguranţa arsă.
Am pus becuri de poziţie pe spate.Urmează să pun becuri şi pe proiectoare.

Mâine de dimineaţă o "descalţ",încerc s-o mai las cât se poate,până îmi cumpăr o suspensie ceva mai bună.

Radule E. nu dai farurile de pe cel negru ?

Am curăţat-o azi interior/exterior + compartimentul motor.Urc o poză de pe la 7:
Attachment 2577861

@R.Equinox: Mersi Radule.Până la urmă cumperi conserva aia?
@Grid28: Succes.
@sYdanyel: Îmi pare rău.Ai asigurare?
A cui a fost vina?
@ionut.alex63: Ce culoare o faci?
@cretu_bs: Sunt curios ce părere o să aibă poliţia despe look-ul "full black" al maşinii.
@quick_silver2: Mulţumesc Adi.Am ceva idei privind îmbunătăţirea look-ului,dar momentan am de pus câteva la punct,apoi mă ocup. :D

sYdanyel 11-10-12 20:25

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5205887)
@sYdanyel: Îmi pare rău.Ai asigurare?
A cui a fost vina?

Da , din fericire am asigurare . A fost vina ei , cand a iesit din parcare eu stateam la stop in coloana si bang , direct in mine :sad: .
E36`le ala e :shock: , i-am cumparat E36`le lui Radu , maine e la mine poate iesim la o distractie , ca doar e vineri :lol: !

cristy_dacia 11-10-12 20:30

R.Equinox E lasa ca nu numai la tine vor veni ci si la bmw-ul meu si la golf :D. I sta foarte bine escrocului cu barile vopsite in culoarea masini
ionut.alex63 Ce culoare va fi facuta??
cretu_bs Mafia cesamai ....
DariusAlexandru Arata super bmw-ul tau.Sa ai mare grija de el si multa bafa la modificari.

Si se pare ca la jantele mele s-a amanat tocmai duminica sa imi vina acasa asa ca tocmai luni le voi monta pe masina:(

DariusAlexandru 11-10-12 20:30

Quote:

Originally Posted by sYdanyel (Post 5205934)
maine e la mine poate iesim la o distractie , ca doar e vineri

Mâine mă pun pe ea.Mi-am luat liber şi vreau să schimb bucşile,plăcuţele de frână şi să o mai las.
Cu altă ocazie,bucuros ieşim.

KidForDrift 11-10-12 21:35

3 Attachment(s)
DariusAlexandru-Arata foarte bine dupa parerea mea. E foarte clean!
cretu_bs-E ok...dar poate un bleu ii prindea bine( iti dau un sfat...nu mai fa poze din garaj;) )
ionut.alex-Bai...masina arata bine...dar jantele alea...:x neaparat faci ceva cu ele:lol:
sYdaniel-Dar cum ai reusit omule...:shock::cry:
R.Equinox-Arata bine...dar e cam prea simplu deocamdata:-)
cristy_dacia-Omule...nu e vorba ca se poarta negru...dar eu nu prea am avut masini negre...cred ca e a-II-a ori prima...nu mai stiu.
Plesa...arat nebunie:lol:
Dorin3196-Roz...asa le-am cumparat...deja au fost vopsite albe:D

Am tras niste poze...si cu motoru:D + o noua camera foto:o. Am facut si stopurile smoked:D

ViorelP 12-10-12 07:55

Va salut baieti.Sunt putin in ceata, initial am crezut ca va jucati cu Photoshop.Asta e cumva un joc? Va jucati ceva in retea sau cum?

cristy_dacia 12-10-12 08:53

Quote:

Originally Posted by ViorelP (Post 5206263)
Va salut baieti.Sunt putin in ceata, initial am crezut ca va jucati cu Photoshop.Asta e cumva un joc? Va jucati ceva in retea sau cum?

Este un joc acesta si sa iesi din acea ceata poti intra si pe youtube si sa cauti "Street Legal Racinv" si vei vedea atunci despre ce e vorba.Iar cu treaba cu reteaua sincer eu nu cred ca merge in retea...sau poate o merge si eu nustiu:oops:

Cristi.megane 12-10-12 09:17

4 Attachment(s)
salutare, n-am mai postat pentru ca am fost cu un prieten cu o platforma pana in germania dupa golfu asta :lol: are motor vr6 2.9, suspensii sport - nu stiu firma, interiorul e praf, jantele la fel... si l-am scos la 1.200 cu tot cu transportu pana in ro. diseara si maine imi fac timp sa o cosmetizez pentru ca luni am programare la rar :lol:

darius: bine ai revenit, imi plac jantele de pe bmw, le dai cumva? :D
kidfordrift: nu prea imi place cum da negru pe scoob,dar e masina ta si tu alegi
cristy_dacia: bafta cu masinile
sydanyel: daca ai nevoie de piese pentru volvo in stare buna,spune-mi mie ca imi dezmembrez eu volvoul :( iti atasez si o poza cu el
equinox: o sa am putina treaba cu tine :lol:

Plesa 12-10-12 10:57

2 Attachment(s)
L-am trimis pe varamu in germania dupa o un Datsun 510 Sport, si a gasit asta
Are cateva probleme, suspensia spate e varza, ii lipseste grila, farurile, oglinda, si un stop.
Daca tot ii lipsesc piese i-am zis sa caut si piesele care lipsesc, ca in romania slabe sanse sa gasesc. Le-a gasit pe toate plus cateva de rezerva..
Bani eu zic ca destul de ieftin 5000 Euro + piese350 Euro:lol:

CraZzy_K1D 12-10-12 11:49

5 Attachment(s)
sYdanyel - Frumos , arata bine cu ele , eu nu mai am volvo-ul
ionut.alex63 - Seamana cu Masina lu han din tokia drift , la culoare nu la model
cretu_bs - uuu , auuudii , like :))) asa e modelu cu proiectoarele galbene ?
DariusAlexandru - frumos , simplu , alb
KidForDrift - e criminala masina , imi place la nebunie :)
Cristi.megane - imi place doar golful :P
Plesa - e urata cu draci , astept sa vad ce iti iese :)

Vine unu la mine la poarta si imi zice daca vreau schimb , dubios tipu ,
imi arata un civic , mi-a zis ca la folosit la curse ilegale si il scotea doar seara (nu avea numar :-?) cica ii trebuia o masina cu "curu mare" zice el si neagra , am fost am vazut masina . Pana la urma am acceptat , dracia asta are 665 de cp nu are bara din fata si motoru are ceva rupt sau iau cazut niste suruburi si sta inclinat dar merge
E normal sa aiba tractiune pe spate??

Urmeaza sa o inscriu :-? lucru care o sa fie extrem de scump(dar exista si vecini bulgari )
BodyKit Stock sau mai de strada + ce mai lipseste :)

cretu_bs 12-10-12 11:57

2 Attachment(s)
Gata si farurile :) !am facut pana la urma semnalizatoarele laterale negre !
@Darius:Nu e problema am "frati" in politie.
@Cristy: Pai da nu?!
@Kid: Mersi de sfat !
Acum stau la rand sa ii fac numere.. ziceam de: IS 01 FBI :-? ce zici?

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning