![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
@StreetStyle22 in primu rand ai facuto paintable tot sasiul :lol:...si bagai reflectie ca sa se vada culoarea bine....si textureazo....ca pana acum...sincer arata urat de tot :D
|
3 Attachment(s)
Nissan Primera V6
|
Quote:
|
poate cnv sa ma ajute si pe mn sa imi pun si eu urs in joc pls:D:D:D:D ms antricipat
|
1 Attachment(s)
@crazy rock
|
Quote:
|
sall...am revenit si io de la un ban de o saptamana :((,si asi vrea sa stiu si io cum pot pune p masina un DECAL cu 4tuning ???? adik,il am in joc,dar cand il pun p masina imi apare o portiune mare de alb :((.
|
1 Attachment(s)
trebuie sa scoti fundalul:d
am incercat sa fak o grafica mai buna.....ce ziceti |
1 Attachment(s)
Va rog sa ma ajutati si pe mine am nevoie de crack la versiunea 2.2.1 va gog frumos unde pot gasi, am cautat de am inebunit....
uitati........ |
cauta akolo unde ai facut imaginea..
|
Quote:
|
Quote:
|
auziti am si io o intrebare:D:D:D exista vw corrado pentru slrr? mas dori mult de tot sa tunez un corrado sau sa ma invart un pik ku el:D:D:D
|
Care ma ajutati cu niste motoare pentru MWM ? Eu m-am saturat cat am citit la topicul asta ca sa gasesc ceva.... am observat ca majoritatea aveti 2.30LE!! Se gasesc mai multe pentru aceasta versiune decat pentru MWM ?
|
:weirdface
Chiar trebuie de dat mura-n gura la toata lumea?:confused2 Cica ai citit, o pagina daca ai fi dat in urma, ai fi gasit tot ceea ce ai fi dorit. Dar in fine.....:rolleyes2 Deci, instalezi jocul original, iar ordinea de instalare a patch-urilor este....SLRR 2.2.1 Patch-SLRR MWM Patch-SLRR LE2MWM Patch. Ordinea o gaseai la semnatura lui Marius. Si aici ai cateva mood-uri postate de Americanu, pagina care o vedeai la semnatura lui. :poke: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...ml#post3032267 Daca nu te multumesc aceste mood-uri, intra si tu pe SLRR-RO, GOM, GSM, REDLINE si habar nu am care mai sunt. Cauta si tu pe la paginile 100 sau 200 ca este pus un notepad cu toate site-urile. :smile: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning