![]() |
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.g-power.de/1015.html?&L=01 |
Sah Mat :-)
|
SnAp7 esti Fazan :lol:
|
ceva jante usoare la un pret acceptabil stie cineva?ma intereseaza pentru noua mea masinuta E46:D si as prefera ceva pe 17'
|
Quote:
|
ba da,zilele astea o sa ii fac poze si le postez :D
|
1 Attachment(s)
unde reconditionez o janta de aluminiu, rapid ? 1-2 maxim 3 zile ? deva-hunedoara-simeria -orastie ?
|
4 Attachment(s)
Gata,m-am hotarat,azi o sa va prezint noua mea iubita,e nemtoaica:D,am cumparato din germania personal,km reali+carte service,un singur proprietar(femeie,motiv pentru care are cutie automata), arata impecabil tehnic si estetic si este full option!!
318i automatic Euro 4 km reali+carte service 6 x Airbag DSC ABS incalzire in scaune Geamuri electrice oglinzi electrice oglinda fata heliomata senzonri lumina+pachet lumini bussiness piele pilot automat xenon cu lupa OEM proiectoare ceata faruri reglabile automat in functie de greutatea masinii Radio CD comenzi volan Climatronic Scaune reglabile electric zona lombara carlig OEM senzori parcare banghete rabatabile cotiera fata spate etc.probabil mai sunt si nu imi amintesc... + 4 roti vara 16' si 4 roti iarna 15' De curand am inmatriculato,taxa 720 euro(bani pe care sper sa ii recuperez in instanta) si i-am facut cadou folii...urmeaza jantele si multe altele pe viitor:P PS: numarul e preferential si nu semnifica ce credeti voi:D ci altceva |
Quote:
|
Quote:
|
si a mea:D referitor la problema ta cu janta,baietii din micro 5 de la service-ul meteor din hunedoara,se ocupau cu indreptari/reconditionari jante.Pot intreba zilele astea daca vrei...
|
Quote:
S-o stapanesti sanatos si fara incidente PS: Nu e chiar full option cum ai zis mai sus :p dar e pe acolo...oricum e faina! Felicitari pt achizitie :drunk: |
ms Bogdane
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning