![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
am facut si io masina unui prieten...
|
Arată bine, dar ar fi fost mai frumos dacă nu schimbai background-ul.
Jantele sunt frumoase, dar maşină albă cu geamuri negre, faruri galbene, şi jante verzi, nu arată prea bine. Capota trasă peste faruri e facută bine, dar mi se pare că la farul din planul depărtat e lucrată superficial. Se putea şi mai bine! Pe capotă in zona grilei sunt nişte puncte ciudate. Cred că sunt muşte pe care le-a pălit cānd mergea cu maşina, sau pur şi simplu murdărie. Puteau fi scoase acele puncte in varianta editată. Īncă o chestiune ar fi că īn planul apropiat, deasupra jantei, capota şi aripa au o culoare ciudată. Nu ştiu cum se cheamă īn termeni fotoşopişti, dar nici nu te mai prinzi unde se termină aripa, şi unde incepe capota. Şi ultima menţiune, pragurile nu par a avea aceeaşi culoare cu restul maşinii... |
Quote:
jantele sunt din alt film..parerea mea..in sensul ca sunt jante de japoneza(competitie) si nu prea merg pe europeana ce ar mai fi de zis o ca lateralul nui e la acelasi nivel cu fata griji la selectii..ca idei ai..dar tre sa fi atent la detalii mrsika |
ms de comentarii baieti :D nu mai lucrasem de mult si mi`am facut putin curaj la asta...stilul nu prea poate fi inteles de toata lumea, sunt fixuri de`ale mele ...ms again
|
Audi A3
2 Attachment(s)
cateva sfaturi , baieti ?
|
1 Attachment(s)
Vezi ca ti-am incercuit acolo ce mi se pare mie suspect.
Mai e si fanta aia de pe capota, care pare a fi mai mare intr-o parte, si mai mica in cealalta. |
Quote:
Mersi foarte MULT |
megane green gt
2 Attachment(s)
|
Re: megane green gt
Quote:
mersi |
2 Attachment(s)
vin si eu cu o noua lucrare.am lucrat multisor la ea.sper ca se observa.va rog sa va dati cu parerea.astept in special criti.sper sa va placa
|
4 Attachment(s)
dupa ceva vreme de cugetare vin cu 2 ... una ink mai e de lucru ... judge them!
Attachment 1459827 Attachment 1459828 Attachment 1459829 Attachment 1459830 |
Quote:
culoare saturata,jentile ( sau jantele :rolleyes2) prea intunecate,nu se prea vad,oglinzile au alta culoare,la wide body i'ai dat smudge de numa' numa' , umbra in fata e uraaat pusa.singuru' lucru care imi place e capota care 99,99(9)% zic ca e brush si nu e facuta de tine...asteptam donoru':rolleyes2 |
donor megane
1 Attachment(s)
merci de com to al... sigur am cateva greseli deoarece e lucrata repete masina (nu am stat sa caut donori) .... capota e brush toata dupa care am adaugat ventu dp 350z...enjoy
Attachment 1459948 |
Quote:
ce te-as ruga sa demonstrezi ca nu e facuta de mine...daca esti 999% probabil poti sa si demontrezi lucrul acesta.o zi buna |
la cat de saturata si cam urat facuta restul masinii ( scuze,zic cum mi se pare mie ) ,capota e destul de okay.dar daca tu te grabesti cand faci masini....pacat. ;)
|
Quote:
|
Păi eu, personal, īn afară de jante, care nu sunt puse bine, nu am nimic de spus.
Vezi la janta spate, unde atinge de aripă acolo, se vede urāt, nu ştiu cum să īţi explic... |
2 Attachment(s)
suzuki swift
|
Vezi că janta spate nu e decupată cum trebuie şi e un pic prea mare. Se vede că e pusă īn PS pentru că şi atinge aripa. Īn oglindă se vede reflexia unui personaj. Nu ştiu dacă aşa ai vrut tu, sau aşa s-a nimerit, dar mie, personal, nu īmi place cum se vede.
Aaa, şi parbrizul se vede cam aiurea, "ciopārţit" aşa... |
2 Attachment(s)
Loganul unui prieten.Nu este cine stie ce dar mie imi place ;)
|
Nu prea poate fi numit virtual tuning. Adică asta e părerea mea. I-ai pus neoane, jante negre şi ai coborāt-o puţin. Oricum, e de efect. Şi totuşi, vezi că pe spate ai lăsat-o puţin prea mult...
|
tin sa te contrazic,eMH. e Vitrual tuning,neoanele,jantele si garda la sol sunt facute virtual si cu bun simt.Mie chiar imi place ce a iesit.simplu,frumos,de efect.mai mergea lucrat la neoane totusi dar sunt oarecum okay.
|
Quote:
|
Multumesc pentru comentarii!Dupa cum am mai spus nu este cine stie ce,a vrut amicul meu sa vada cum da cu jante negre si de acolo m-am mai intins un pic,personal mi-a placut cum a iesit si am vrut sa va dati si voi cu parerea(bine in realitate nu i-as pune neoane).
|
2 Attachment(s)
si eu dupa muuult timp :rolleyes2
nu a iesit chiar cum ma asteptam...da' totusi sunt cat de cat multumit |
2 Attachment(s)
renault twingo
|
E foarte frumos Twingo, dar am impresia că maşina stă direct pe jante. Adică nu pare să aibă cauciucuri acolo unde face contact cu şoseaua. Şi janta spate e un pic suspectă, dar oricum, e foarte mişto făcut!
|
2 Attachment(s)
Un ford :lol: ..are unele greseli dar..
|
Eu, personal, nu prea am găsit greşeli. Numai că nu ai selectat bine, sau nu ştiu ce ai făcut, că īn spatele maşinii, pe la eleron, se vede ca un contur albastru...
Īn rest, mie īmi place! |
2 Attachment(s)
|
frumos fordul alex doar k la bara fata ai facut sa para k e mai multa lumina sub masina(ce se vede prin grila) decat in afara ei
|
scirocco orange
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Imi place lucrarea!
singurele chestii care nu ma atrag la ea sunt: 1. Culoarea 2. Roata din spate parca bate spre portiera ...Vin si eu cu una pt comentat! |
2 Attachment(s)
vad ca la rpima nu am primit nici un comentariu!
nici pozitiv, nici negativ! :rolleyes2 poate la asta indrazniti! :-) |
Quote:
|
scirocco grey
1 Attachment(s)
Attachment 1490376enjoy
|
Re: scirocco grey
Quote:
Dar ai niste zone cu colturi si niste zone prea blurate trebuie sa fi mai atent cu selectiile! aaa si unde ar fi trebuit sa existe umpic de blur nu este in schimb este unde nu trebuia sa fie c e cu umbra aia la ventu lateral? (dafapt nici nush daca exista) :| ideea e ca te misti super bine, dar daca ai fi mai atent la detalii ti-ar iesi masini extraordinare! |
2 Attachment(s)
some japan...mr2
|
2 Attachment(s)
cum vi se par masinile:?::?::?::?:
|
2 Attachment(s)
Revin si eu cu un VT nu foarte complicat, cum vi se pare ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning