![]() |
Re: Comentarii lucrari!
pune si mie donnorii la audi
|
2 Attachment(s)
Mai vin si eu cu un Matiz.
|
@cs28katy:frumos si cu bun gust facut matizul..pacat de selectii,rezolutie si culorile putin cam saturate. in interiorul aripii puteai si tu sa umplii cu negru sa nu se mai vada natura din spate :-P
lucreaza cu rezolutii mari,selectiile fa-le mai grijulii,idei ai |
2 Attachment(s)
sunt incepator cum vi se pare? ultima este originala
|
imi place mai mult originala:lol:
|
2 Attachment(s)
aaaaaaaaaaaaalta lucrare. No job ,no school , chopping is my lifestyle :lol: :lol: :lol:
|
frumoasa lucrare keemo....dar mi se pare ca usa fata este intrata prea mult sub aripa
|
tocmai asta era si ideea ,aripa sa fie putin mai umflata (wide body kit) nu stiu daca mi-a reusit ,in viziunea mea e ok..
multumesc ptr comentariu ! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
keemo-> smechera lucrare..... |
2 Attachment(s)
Quote:
|
|
4 Attachment(s)
inca 2 :D
|
2 Attachment(s)
Un toledo cupra si de la mine :P
|
Vreau si eu donorul de la roti ...se poate ?:D
|
Parca sunt rotile PREA iesite in afara, si spoilerul fata atinge jos (pe mijloc). In rest e foarte misto facuta!
|
1 Attachment(s)
donoru
|
1 Attachment(s)
- V W - |
Prea jmecher! Ai imaginatie!
Exista totusi si probleme! Partea din spate a remorcii (imediat dupa ax) se vede incetosata rau de tot. Si mai e o chestie pe care nu o inteleg, tot la remorca. Roata de pe partea dreapta a remorcii are spitele rosii. Roata de pe partea stanga a remorcii are spitele normale, albe, si se vad si "in miscare". Am vazut eu gresit? |
ai vazut bine la faza cu roata dar nu am avut ce sa fac....
iar ca si claritate aia e....dar mi a placut mie mult si daia am pus-o Merci de comment |
eheee a terminat dinozauru' masina. Stii ce parere am de masina ,ti-am spus sincer vroiam eu sa o lucrez cand vedeam WIP'urile de la tine. perfecta ce sa mai... bvo dinoooo
|
o lucreare excelenta mansoane, romorca la urma ca daia e remorca, ne luam de masini noi ;) , cu rotile ai avut aici probleme, dar masina e cel mai bun exemplu de cum poate ajunge o masina cu tuning "A la Ghyorghii" . Oricum bravo ink o data ptr o lucrare buna.
|
1 Attachment(s)
fir-ai al drq de dinozaur, masoane, ce bine a iesit, imi place enorm cum arata! bestial :) urc si eu broscoiul meu cel taiat, ca e fratele lu al tau
citez un nene de mi-a zis asta pe drum cand era cu un prieten cu o pisica, care a zis:" salut bo$$, asta e sora lu' a ta, vere!" VW Broasca Taiata |
frumushik reme, dar , nici ea nu-i lipsita de mici " ", precum cateva rontzaituri de soricel pe roata fata, capota fata e cam stramba... si aia de la spate nu prea se ating culorile intre ea si restu masinii, e cam stearsa .... in plus, nu e cumva capota de pe vechiu beetle?
|
Opel zafira ! ceva pareri ?
2 Attachment(s)
a 3a mea masina terminata in photoshop ! nu fiti prea duri :D astept sfaturi !!!
|
Eşapamentele sunt strāmbe. Adică unul e īndreptat spre exterior, şi unul e drept.
Īn rest mi se pare bună! |
Eşapamentele sunt strāmbe. Adică unul e īndreptat spre exterior, şi unul e drept.
Īn rest mi se pare bună! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si eu un vt
|
E frumos, dar acolo unde ai pus badboy look nu ai ales bine vopseaua, si se vede mult mai deschis. Sa zicem ca ai dat cu chit, dar nu ai retusat :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am mai facut un vt
|
2 Attachment(s)
a 2a mea masina tunata ! nu am putu face prea multe din cauza rezolutiei proaste
|
2 Attachment(s)
Lamborghini Murcielago
|
2 Attachment(s)
Pareri? :arrow:
|
3 Attachment(s)
cateva sfaturi sau pareri ? (taxiul este facut mai mult pentru propriul meu amuzament)
|
Quote:
se pare ca nimeni nu prea mai comenteaza pe aici ! http://mutu-design.blogspot.com/ |
1 Attachment(s)
o parere? originalu e mai sus
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning