![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
THX for your help RADU!!!;):D
|
1 Attachment(s)
trantesc si eu o poza
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Tot e la moda .
|
4 Attachment(s)
Gata!! Am terminat Golf 3.Sper sa va placa. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ai idei bune:):lol: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Imi place genul de masini cu prezenta scenica,
dramatica, enigmatica, singuratica, animalica |
POSTEAZA O SINGURA DATA. EXISTA SI BUTON DE EDIT IN CAZ CA AI UITAT CEVA. NU E MESS. E FORUM:)
|
cartof02-Usurel prietene cu posturile.Stiu ca esti la inceput si de asta te rog sa citeste regulamentu forumului.
Rosha-E valabil si pentru tine. https://i.imgur.com/s6Zzvrg.png |
Bine ai venit cartof , ai inceput cu stangul :)
Continua asa :) |
3 Attachment(s)
R.Equinox N-a mosule :))))
|
3 Attachment(s)
ebone: Foarte frumos.
Deşi nu sunt fan full black,BMW-ul ăsta chiar îmi place mult. Cred că era şi mai şmecher dacă făceai etrierii în galben/auriu să contrasteze negrul împreună cu niturile jantelor. R.Equinox: De data asta nu,ţi-am spus pe mess.Dar oricum 10 pt. poză. Rosha: Maşina ta îmi provoacă cancer la retină. Nu am ce să comentez,nu agreez stilul acesta. Grafica e bunicică. :D cartof02: Dă TAB înainte să faci poze,şi nu mai scrie un mesaj în 5 posturi unul după altul. Iar aici,se postează maşinile gata modificate. Daily Driven / Track car. Attachment 2704173 Attachment 2704174 Attachment 2704175 |
1 Attachment(s)
Rosha:Te rog fii putin mai atent la detalii! Din prima poza se vede ca-ti iese intercoolerul prin spoiler! Incearca data viitoare ceva mai high - poly!
R.Equinox:Ugly as F**K:lol: ebone:Imi place foarte mult! Respect! Darius-Sa stii ca mie imi plac foarte mult masinile facute de tine, si stilul tau de tuning, dar asta e pretty fucked:lol:. Inca incerc sa inteleg ce te-a determinat sa o faci asa de inalta!:-) |
3 Attachment(s)
KidForDrift:arrow:Ca de obicei.Foarte tare!
ebone:arrow:Frumos.Cum ai facut vopseau asa...mata? Vin si eu cu o...ceva...:arrow: |
1 Attachment(s)
Frumoase cazane pe aici :)) E92-u asta nou nu prea imi place... e suspensia f... rau de tot
T E A S E R |
Quote:
E o maşina de putere,nu am vrut stance,gume stretch,etc. :D Mersi de părere. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
Sall va prezit Mazda RX7.Sper sa va placa :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Dragut VW dar parca mai bine dadea masina gri |
2 Attachment(s)
Quote:
si ca sa nu fiu off |
3 Attachment(s)
Cartof- apasa TAB sa cand faci pozele sa dispara patratu ala, masina arata ok.
cristi.megane- sincer mie nu imi place. auriul ala la grila,oglinzi si alte elemente,nu prea da bine. si jentile de Bentley sunt "cireasa de pe tort",dar nu in sens bun. grafica e buna:D krypton- frumos bmw-ul:) tomas- genial:D(urci te rog harta?) vin si eu cu o japoneza. sper sa nu creeze "cancer la retina":)) |
1 Attachment(s)
Rosha - o sa o urc pe slrr help
|
1 Attachment(s)
Nicusor de la Braila
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
frumoase masini baieti si mersi de sfaturi
acum sa vin si eu cu o masina ca nu am mai postat nimic de mult |
3 Attachment(s)
cartof2-Interesant:-) Iti cam ies axele prin roti, dar treaca - mearga. Si fara dublu-post daca se poate te rog!
Cristi.megane-De ce ai facut-o asa galbejita ma?:lol: KrYpToN-Tre sa ma inveti si pe mine efectul ala de "speeding car" Rosha-Na, cat de cat e frumoasa, dar e cam gresit fitmentul:evil: ebone-Cat de tare!:shock: bobi racers-Da ce guler i-ai pus la sofer:lol::lol::lol:Ii sta foarte bine cu fularu'! |
2 Attachment(s)
cartof02: E chiar frumos Mazda-ul.
Ţine-o tot aşa,şi un mic sfat: apasă TAB înainte să faci pozele. Cristi.megane: Frumos Cristi.Îl ştiu,dar tot frumos e.Combinaţia de culori e reuşită. Cred că mergea la fel de bine şi pe negru. KrYpToN: Sunt puţin prea întunecate.Îmi place a 3-a poză. Tomas_SlrR: Arată foarte bine cu AC-urile şi fără roof-rack.E mai clean. Rosha: Asta e mult mai ok,exceptând carbonul şi eleronul care mie personal nu-mi plac cum vin pe maşina asta. Fi atent la fitment.O geometrie frumoasă a roţilor face de cele mai multe ori diferenţa. ebone: Frumos. :D bobi_racers: Din cauza jantelor mari,arată urât aşa coborâtă. Maşina e foarte ok,clean,îmi place mult,şi jantele la fel,merg,dar mai ridic-o. KidForDrift: Cum e să fi cel mai slab de aici? :lol: Serios acum,ce-a fost în capul tău cu cauciucurile alea? Stretch-ul nu există,şi totuşi se vede buza jantei.Nu e prea estetic. 2 poze: Attachment 2708513 Attachment 2708514 |
2 Attachment(s)
dar ce are fitmentul?!explicati-mi si mie va rog ce sa fac,ca la prosti:))ca sunt mai greu de cap...
KID- nice,dar parca farurile si scaunele nu merg. si cauciucurile alea puteau sa fie mai pe janta.sa nu se vada buza de la janta. bobi- cam mari jentile darius- foarte frumoase,clean si grafica geniala. dar cu jentile de bentley si de ferrari, nu pentru ca nu arata bine,pur si simplu ca ori e BMW ori bentley... JAGUAR:D |
1 Attachment(s)
@Darius: Mișto mașinile!! Să apară urgent jantele de pe e36 pe Help. Mersi.
@Rosha: Simplu și frumos. Bravo. @KidForDrift: Nu-mi plac farurile și cum ai ales gumele pe jante. În rest, ca deobicei :shock:. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Rosha: Fitment: cum se aşează roţile,geometria roţilor,camber-ul,etc.
Frumos Jaguar-ul.Chiar îmi place,felicitări. Tis-ul: Imediat ţi le urc. Rocket Bunny FTW. De curând,am devenit obsedat de Scirocco: Attachment 2708881 Attachment 2708882 Attachment 2708883 |
2 Attachment(s)
Tis-ul:arrow:ce e struto-camilozitatea ai,frate???:shock:
DariusAlexandru:arrow:frumos Scirococo:D Ceva m-a pus sa o fac rosie:arrow:+scuzati calitatea |
3 Attachment(s)
Frumoase masinituze!!!
O poza pt. Equinox :)))))))) Drifting |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning