![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
la masina mea nici macar un coment:sad: :cry:
|
leeloo dak nu iti convin comentariile dc ai pui masina pe topic ? ar trebui sa asculti si sfaturile altora...ca nu esti vreun maestru...
|
ba exista maesti da numa ca nu se afla printre noi :P :D
si in primul rand pt photo-shop iti trebuie placheta grafica.... fara ea nu prea ai ce cauta acolo.... faci din mouce ce faci da nu se poate compara.... deci daca vretzi sa lucrati chiar bine ar trebui sa va procurati una :D se simte dif de la cer la pamant :P |
2 Attachment(s)
unu bucata lancia delta integra HF.:lol: :oops: comentarii pls:lol: :oops:stiu ca roata spate vireaza un pic :cry: :sad: .. dar mere ;)
|
nu spune nimeni nimik...despre lanci mea:D:):(astept
|
man ... eu iti recomand sa nu mai faci nspe mii de masini p ora... si nu trebe sa le postezi kiar p toate... mai exereseaza si singurel... mai ales la selectii. bafta ;)
|
2 Attachment(s)
Ceva........:arrow: :arrow: ........jantele stiu k strika tot da na imi place modelul:shock:
|
Quote:
|
WOW ! Dar ce cearta din cauza unei masini .... ( Lulu si restul :lol: )
|
2 Attachment(s)
a venit si fatza de la lancia ;)... poza stock nu avea claritate prea buna .;(:oops: :cry: :lol:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Am si eu un Punto care l-am facut mai demult:arrow: |
2 Attachment(s)
desi nu prea am mai stat de VT in ultimu timp am mai incercat si eu sa fac ceva un A5 ... :D astept comentarii
|
2 fast 4 u : jante pixelate , brush ireal , nai plasa
mishu-f : reflexi ireale |
Mishu-f => Nu m-am putut abtine !! Dupa ce ca e PUTIN e si nereusit. Ai "bluruit" masina, culoare ciudata, reflexii ciudate. Si inca ceva, masina e din hartie ? Plastelina ? De ce e in spate asa ?
|
mishule ai stricat prin spate masina mai ales cu reflexiile alea care nush de unde vin...si cum am mai zis pe topicul asta...si pe altul...incercati sa nu mai folositi smudge ca iese urat...mai bine incercati brush alte chestii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning