![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
ideea ii sa nu faci pe desteptu ca is si ei mai ingaduitori ....daca esti tare in clontz te ard la jeb.
|
aici si depinde cat de bine dispus il prinzi, daca il cunosti sau nu! eu nu port actele niciodata la mine nici la masina nici a mele, doar permisu uneori cand am drumuri lungi! le cam pierd la asta am talent;))
|
am luat si eu amenda azi , am urcat pe autobus si nu mi-am luat bilet =)) HAHAH
|
si cate ii mai lua...cu aia te poti lua in gura si le si poti da pe gura is numa niste pampalai...zimi si mie cum e cu autobusu descriel, nici eu nu am mai fost de mult cu un autobus:))
|
_|_ **** e fain cu busu ma =)) nam fost de aproape 4 ani :)) dar a sosit si acel moment :D cat despre controlo era o gluma , ca mai repede il cobor eu pe el :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa am zis si eu dupa 2 luni de permis, ca a fost prima amenda =)). Fara centura prin Satu Mare (67 lei parca amenda, platita pe loc). I-am zis domnului politai sa dea un avertisment si el la care el "ai de 2 luni permis si deja o dai fara centura?" "ce avertisment vrei?". Asa am zis acum o luna, cand in tauti, dupa prima curba, am trecut peste acel pod, unde e linie continua, in depasire de coloana, 120km/h... :rolleyes2:rolleyes2 Cand am vazut ca vine spre mine radaul, frana pana in podea, a oprit toata coloana, dar numai cu mine a avut treaba. Domnii politisti nu au vazut linia continua, nici podul si m-au prins cu 72km/h 8). 260 si ceva de lei amenda, 130 si ceva in48 ore... |
norbi din ce ai descris tu mai sus stii de cate ori trebuia sa-ti ia permisul? :))
|
buju te-o acceptat redline? ai intrat la ei in club
|
cristi oricine e binevenit, din pacate sunt putini oameni seriosi si deocamdata stagnam dar pana la urma tot vom realiza ceea ce ne-am propus.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
|