![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
sal all sunt nou pe aici...ce ziceti de vw bora ?
|
3 Attachment(s)
si un beamer de ciocolata cu lapte :D
|
mai joaca cnv :D:D va rog puneti si voi o salvarea voastra la joc si inca cv cate masini are in total? ms anticipat si cum fac sa pun si eu ursu in joc am incercat dar nu am reusit :|:|
|
hey hey........is back
nu am jukat de cv timp dar azi ma bag sa vad ce mai am pe akolo si o sa postez niste poze;) |
5 Attachment(s)
ma-am jucat si eu putin azi:) :-P
|
@danny125-bun inceput in slrr.....macar nu vii cu intrebari stupide :)
@crazy rock-da se mai joaca multa lume slrr...si nu putem sa iti dam salvarea pt ca ti-ar da eroare....daca eu am o masina si tu nu o ai in joc iti da dont send :D @jurec@d!xxl- se zice i am back :) and Welcome Back ! |
Frumoase poze danny
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Un Beetle, m-am straduit sa`l fac cat mai classic :)
P.S : Geamu din spate stanga nu stiu dc dar mi se monteaza la vreo 10 metrii de masina ;)) |
8 Attachment(s)
Mustang 2003 si mustang 68. am uitat sa dezactivez interfata cu TAB :rolleyes2
|
Quote:
Tot jantele,de data asta pe '03: Sunt prea iesite in afara ( Hint: Slr editor,selectezi masina > Edit Slots > RL Wheel,RR Wheel,FR Wheel,FL Wheel,si ajustezi de acolo. Mie imi par de BMW jantele de pe ambele masini,sau ceva din VAG,oricum ... BMW,VAG ... Mustang ... ntz ntz ntz In rest,frumoase masini,si nice shots |
crezi ca ma uit daca sunt de bmw sau de alta masina? bine sa arate si sunt multumit. asa mai bn fac in 3dsmax masini . 1-2 la o luna decat sa ma chinui la asta cu editoru. baga schimba dimensiunea la roti, intra iar in joc verifica, iesi, iar modifica iar intri in joc si tot asa.. mi se fute drq pc-ul daca ii tot fac asa. Si la mustang mie imi plac jentile alea. sunt de C4 rally
|
Quote:
bn ma grabeam scz |
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning