Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

florin_cars 08-07-10 15:09

Re: Club Ford Capri

au flapsuri de cauciuc, nu cred ca merita..si sistemele de prindere la flapsuri ruginesc :rolleyes2

mariuslazarina 08-07-10 15:39

M-am uitat si la cele de cobra si cele de ursulet, dar sincer parca sunt din alt film (sper sa nu credeti ca sunt prea mofturos, dar aici sunt putin in asentimentul lui Silencer Power)

Ceea ce imi doresc eu este mai aproape de dacia 1300 (cele fara tampoane cauciuc la prindere) decat de cobra.
Sincer nu am avut timp sa caut pe net, dat voi cauta si poate gasesc ceva apropiat de ceea ce imi dorec.

baga 08-07-10 20:07

Si cele de dacia ai masurat? nu se poate face ceva modificari? are Tata pe masina bari din alea cormate si is frumoase(daca vrei masor sa vad).Tamploanele alea de cauciucuri se pot da jos si cred ca in gaurile lor poti baga suruburi cu cap inecat, cum is suruburile originiale de la bara la capri.

Eu in momentul de fata nu prea is interesat sa schimb barile ... pana sa ajung la bari mai am .... dar incerc sa ajut:d

mariuslazarina 09-07-10 08:54

daca le poti masura pe amandoua si sa vezi daca se pupa, mai ales ca ai si capri aproape pentru masuratori:D

P.S. Multumesc pentru suportul acordat.

capricosti 09-07-10 17:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mariuslazarina (Post 3502679)
M-am uitat si la cele de cobra si cele de ursulet,........

Pe BMW gama 5 din perioada 'rechin' erau bare de care zici tu, dar nu cred ca ti-ar place pe Capri...
De ce vrei cu flapsuri lungi ? Uite ceva fara flapsuri pe lateral ce arata super :D;)

mariuslazarina 09-07-10 21:13

2 Attachment(s)
:rolleyes2cred ca tu vrei sa ma chinui cu poza aia:D
si eu ma uitam la o astfel de bara pe la cateva masini, dar daca nu se potriveste perfect si nu are cum sa se potriveasca deoarece are acele colturi ridicate si asta ar insemna refacerea intregului spate dupa aceasta bara:sad:
cred ca e o treaba pentru Leepu Bernie :
eu ma la ceva mai usor(uman)

TZG@ 11-07-10 05:36

imi vand fordul capri , model mk1, 1971, masina nu este functionala, necesita restaurare, motorul refacut. a fost revopsita acum 4 ani, interior retapitat in piele dar doar scaunele. 0740367944 este numarul meu de telefon. pretul este de 1200 euro ,negociabil. masina se vinde cu doua motoare, unul de 1.3l v4, un altul de 1.5 l v4, o lada de pistoane si alte cateva piese.

mariuslazarina 12-07-10 20:53

baga, ceva cu masuratorile ?

baga 13-07-10 12:21

Am uitat, dar acuma cand am citit am iesit afara si am masurat ii mai mica cu aproximativ 10 centimetri, exact la ceea ce ma asteptam Daciuca ii mai ingusta fata da Capri deci pica barile din lista... (am masurat bara spate findca ii mai dreapta cea de pe fata ii mai curbata... capriu are 1.60 si dacia 1.50)

De impozit ce mai stiti ?so majorat ? nu mai ii 400 ca o sa fie 800? (pentru cei cu 2.3)

florin_cars 15-07-10 01:23

pai sigur s-au dublat, de la 360 la 720 :(
si cineva mi-a oferit azi pe mail un bmw de E28 cu motor de 2.7L la 1100euroi :lol:

baga 15-07-10 19:20

Ce o sa fie drept ca astia o inceput sa "traga pielea de pe noi"
-asigurare mare
-impozit mare
-benzina scumpa si tot felu de alte taxe ...
Oricum ar cam trebui sa asteptam sa faca "batranele" 30 si apoi sa apelam la retro.

capricosti 21-07-10 22:05

Cam greu sa indeplinesti toate conditiile ca sa obtii certificat de masina RETRO...si mai ai de asteptat pana in 2016 ca sa imlpineasca 30 de ani Capri mk3 :twisted:
Mai bine schimbi motorul cu unul mai mic si sanatos -preferabil pe injectie pt ca sunt putine sanse sa gasesti carburatoare bune pe motoare vechi si uzate- si macar te folosesti de masina cu costuri mai mici la Asigurare, taxe si impozite :D

Zilele astea mi-a zis un amic ca s-au simplificat regulile pt schimbare motor, Testul Dinamic e necesar doar daca se depaseste 40 % putere motor nou;
dar nu mai trebuie Test Dinamic pt motoarele care sunt de aceiasi putere (sau pana in 39 % :D), nu mai este obligatoriu sa mentii configuratia motorului L4, V4 sau V6, si se poate pune iarasi Diesel in loc de benzinar (sau viceversa).
Costul schimbarii motorului in CIV este de vreo 750-800 ron.

Care este interesat de schimbat motor -TZG, Costybanica, etc- ar fi bine sa mearga sa ceara informatii la RAR .

baga 21-07-10 22:35

O sa dau un telefon la rar sa vedem ce zic domni Ingineri de acolo cu noile conditii...

TZG@ 22-07-10 08:20

o sa-ncerc sa ajung saptamana asta pe-acolo, poate reusesc ceva si termin masina. multumesc mult de info

baga 22-07-10 11:36

Acuma am vorbit la RAR cu o doamna si ii adevarat sau renuntat la vechile conditi doamna mi-o zis ca poti si creste si scadea nr de pistoane insa sa nu depasesti 40% putere initiala....
Deci cred ca pe viitor o sa vina montat pe capri un motor mai mic si injectie...

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning