![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Consider ca limitatoarele de 30 kmh isi au rostul in preajma trecerilor de pietoni , in rest , nu prea la vad rostul ... Cele cu semn aditional , is pentru tramvai ,asta-i clar :p
|
Mie sincer mi se par cam inutile, pentru ca oricum la trecerea de la super copou este o cocoasa, iar la trecerea inainte de scoaterea limitarii, cea de la apavital, chiar inutila, ca ai o vizibilitate foarte buna acolo, desi era sa raman pieton acolo.
Mi mi s-ar fi parut corect sa puna limitare la trecerea ce se afla langa drumul ala ce duce spre Gaudeamus, vizibilitate foarte mica la trecerea aia, din pricina masinilor parcate acolo si nu mai te trezesti cu unu care incepe sa fuga pe a trecere. Pe final cred ca orice masina poate frana intr-un timp mai mult decat suficient de la 50 la 0 km/h... |
Quote:
|
Quote:
|
am auzit ca sau pus sau urmeaza sa se puna camere prin podu ros podul de fier:D:D
any info? |
si daca le pune ce? nu sunt si pe copou si pe stefan cel mare , la ce sunt de folos?? nu se uita nimeni la ele sa fluidizeze traficul in functie de aglomeratie
|
Camerele pe Copou sunt puse inca din 2007 daca nu ma insel! Si ce daca.... Zmeii zmeilor tot au permis si acum!
|
aaa... si am vazut si eu limitarea de viteza pe copou si de acuma daca merg cu 50 imi fute amenda sau ce?doar nus asa de .....
|
Da, am vazut vreo 2 persone ce au luat-o pe cocoasa :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Ceva informatii imi poate da cineva in legatura cu sablatul unor jante de tabla in Iasi ?
Mersi. |
O alta fapta demna de Politia Rutiera Iasi ... oare se putea si mai bine? Sau cat de prost poti fi cand esti pokemon si ai grade... ? Grade de prostie in cap :lol:
http://www.bzi.ro/papagalul-de-la-po...o-video-226713 |
Quote:
|
aa e vorba de labareanu...pardon tabareanu:d smecher mare
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning