![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
2 Attachment(s)
Cred ca da:cry::cry::cry:
|
dary- fratelo hai sa curmam suferinta forumului si mai bine il ... eutanasiezi?
|
Ar fi bine, a cam imbatranit.Dar sper ca va urma SLRR V3.Nu???
|
Quote:
Ce tot ai cu forumul ? Mai sunt si persoane care posteaza... |
3 Attachment(s)
O masinuta...
|
Quote:
suferi de tine, te iei de toata lumea care face off-topic de zici ca esti cel putin fondator 4tuning, dar de tine nu mai zici nimic.. si chestia cu inchisu', mai sunt oameni care posteaza, nu mai face tu pe moderatoru' sef, ca oricum esti pielea *****. ai facut 2 masini in slrr, si gata, te vezi Dumnezeu. pai Maryus ce sa mai zica ?? Franco, JC ?? IMI CER SCUZE DE OFF-TOPIC, DAR N-AM PUTUT REZISTA ! |
3 Attachment(s)
Tis-ule-Stai potol ma salbaticule:lol::lol::lol:, ce-i cu tine?:lol:
Oldie But Goodie |
1 Attachment(s)
Quote:
Uite sa nu mai fie off topic! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
buzz razvan- incearca sa faci poze din unghiuri care sa puna in valoare masina. apasa f9 si joacate putin cu camera, focalizeaza mai mult etc.
kidfordrift- masina trade-mark:))foarte tare darius alexandru- genial be-em-ve-ul:)) poate niste jenti putin mari mari,nu mult,doar o idee vis-a-vis de inchisul topicului, de ce ati face asta?! am urmarit ultimele pagini si nu inteleg de ce se doreste acest lucru,mi se pare ca activitatea este destul de ok. scuze de off,dar ar fi pacat sa se inchida. revin si eu cu o masina,dupa o pauza de ceva timp. o ardem low,wide si from dusk till dawn:)) |
Mersi Rosha.Data viitoare īncearcă nişte jante ceva mai mici. :D
https://img845.imageshack.us/img845/3682/78411338.png |
3 Attachment(s)
Ahh :lol:
|
4 Attachment(s)
Quote:
HELLO GORGEOUS. BMW 1 M :D:D |
2 Attachment(s)
FRUMOASE BENVEURI LA TOTI.:D
Like A Boss8)8):arrow: |
1 Attachment(s)
Darius-Dragut
dary762-Imi place:peace: Rosha-Masina ca baza e buna, dar ce-i cu fitmentul si camberul ala?:lol::lol::lol: buzz.razvan-Ce tiganie:lol: |
Kid : Troacă :lol: .
|
4 Attachment(s)
buzz - frumusica masina dar poate daca faceai si tu pozele mai altfel sa intelegem si noi ceva de ea
radu - frumos bmw dar dai jos cusca aia de porumbei dary - fortza pisica fratelo kid - smecher bmw-u dar cred ca era mai bine fara eleron cu toate ai vrut sa faci tu ceva din el dar nu prea ti-a iesit rosha - superb seria 1 daca ii indreptai si camberu un pic era si mai bestial acum gata ajunge cu vorbaria sa imi prezint si eu cotezu adica bmw m3 e 46 c.s.l |
Dati-mi si mie un site de unde sa iau masini si trasee pentru SLR, Va rog frumos! Multumesc!
|
v..stanced.com sau gom-team.com acum vezi cu care te intelegi mai bine
|
Multumesc mult bobi_racers!
|
2 Attachment(s)
bobi_racers:arrow:masina ar arata bine dar cu alta bara.Serios, o strica rau bara aia din fata.:-)
:arrow:Am incercat ceva nou.E bine???:arrow: |
Gumele de pe față sunt din alt film.. Vezi că sunt atātea feluri de pack-uri cu caucioace, tu tot p-astea le pui...
Īn rest e ok, deși nu are nimic ieșit din comun. Mai lucrează la așezarea roților(camber, offset). |
5 Attachment(s)
revin si eu cu un mercedes
|
3 Attachment(s)
Da voi astia 2 postati in pr....la greu:lol:
|
3 Attachment(s)
bobi_racers: acordă și tu mai mult timp mașinilor făcute de tine, pentru că de ex. acea culoare nu meerge pe acel C.
KidForDrift: ca deobicei :shock: O sărăcie de e28. |
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
bobi- camberul l-am facut calumea dar am intrat in garaj sa schimb cauciucurile si am intrat inapoi sa fac poza.si dupa am vazut ca am schimbat si jentile intre ele:)).o sa fiu mai atent. bmw`ul e frumos dar jentile il strica,parerea mea ar merge niste BBS`uri sau ceva cu talon mic.
amg`ul e frumos orice ai spune. dar parca puteai sa il prinzi in niste cadre mai ok.. razvan- masina e frumoasa, dar la fel parca nu merg jentile. jentile de "shicoco" erau perfecte.si schimba cauciucurile.astea sunt naspa. uite ai aici in arhiva de la seria 1 M niste cauciucuri faine.(parola la rar e SLRR.PL) tis-ule- frumos dar de aceeasi parere..jentile parca nu pusca... kid- NO COMMENT. RESPECT! imi urci te rog si mie harta asta..ca nu o gasesc niciunde.. mi-a facut bobi pofta cu c63`u:)) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Proper supercar 8)
|
5 Attachment(s)
Sall vreau sa va arat masinuta mea :).Sper sa va placa si sunt incepator.SCZ de grafica trebe sa o modific ;)
|
3 Attachment(s)
bobi_racers: Fă miezul jantelor argintiu pe BMW.
Fitmentul e uşor exagerat.I-ar sta mai bine cu jantele aliniate la aripă frumos,gume cu un talon mai mic,nu neapărat stretch, şi vei avea un CSL Daily + Track Day exact cum trebuie. Mercedesul e chiar frumos. buzz.razvan: Pentru toţi īncepătorii: dacă foloseşti shock absorber(air-ride) setează-l undeva la 170 pe faţă,ambele.Apoi din SLRR Editor scade valoarea Up and Down.De exemplu de la -0.500 la -0.450 pt. a coborī dreapta/stānga faţă.Ai grijă să modifici ambele valori (Front right wheel şi Front left wheel). Dacă a coborāt prea mult mai ridică valoarea īn absorber.De ex. de la 270 la 290(ambele pe faţă). KidForDrift: Ţie nu am ce să-ţi comentez.Eşti praf. :lol: Tis-ul: Trebuia să foloseşti şi tu un set de jante ceva mai mic,pe 17" de preferat. Rosha: Jantele nu mă atrag,dar arată bine per total. danny125: Frumos. :D cartof02: Pentru īnceput e bine,continuă. Urc şi eu un E36 Cabrio,static,făcut rapid + 2 poze mai vechi(200SX Drift Car) Attachment 2702587 Attachment 2702589 Attachment 2702588 |
3 Attachment(s)
danny- simply the best. foarte frumos
cartof- capota de carbon,hmm,merge...dar portbagaju nu imi place deloc. alte jenti si joacate putin cu camberul. darius- frumos bmw`ul. si screenurile "mai vechi" foarte tari FIAT CABRIO |
Quote:
|
Quote:
|
e coupe.m-am incurcat scuze...dupa saptamana de examene zilnice si nopti nedormite...oboseala isi spune cuvantul:))
|
3 Attachment(s)
bobi_racers-Cum s-a mai zis,atentie mai mare pentru masini.In timpul in care faci 2-3 masini mediocre,poti face una frumusica zic eu.Oricum masinile sunt in mare,frumoase,n-ai idei rele.
buzz.razvan-Se aplica acelasi lucru ca la bobi_racers. KidForDrift-Degeaba comentez,ca aceasi reactie o am mereu: "Prea frumos" Tis-ul-Frumoasa,dar pacat de rotile alea mai mari,dar poate ai incercat si un DUB Style,cine stie? :lol: danny125-Simply gorgeous! cartof02-Not bad for first try! DariusAlexandru-Nu stiu cum sa-ti zic,dar as cam baga cioarda la BMW! :lol: .Frumos! :X Rosha-Coupe*,dar nu-i bai,oricum e frumoasa! E92 Remake |
2 Attachment(s)
Am incercat un pic photoshop-ul.:arrow:
|
5 Attachment(s)
Sall va voi prezenta un golf 3 este inca in lucru.Am dat comanda de piese de motor si scaunele de la sofer,copilot si din spate.Maine o voi duce la vopsit :).Piesele vor aparea deabea vineri ora 15:30.Sper sa va placa :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning