![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Dupa 2 ore de munca :lol: e gata ! Lexus IS300. Bagati un comment :D.
@Trickz, unele din greselile semnalate la Lulu sunt adevarate dar de oglinda nu te lega ! E o camera video care ia imagini :D |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un Civic...:)
|
Quote:
|
goblin foarte urate aerisirle alea...
lukina... pragul blurry, umbre ireale. |
2 Attachment(s)
..... Maseraty .....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Celica by Toyota ! dc axel ? am incercat ceva nou :D nuhs cat de bn mia iesit :oops: :rolleyes2
|
maserati-ul ala nu e masina p care sa pui pleoape la faruri, capota si eleron negre ... parerea mea...
la celica, pragul eok, neonul e ireal, roata spate plata, si in afara de dunga aia neagra, geamurile fumurii si capacaul de rezervor negru (:|) c iai mai facut?! |
Quote:
deci .... se vede ca nu esti prea familiar cu pexiglassu ... deci sarim peste punctele cu " sticla" :lol: care e faza cu "jaguar ? ca tot nu o pricep ? la 4 te asigur ca refl e facuta mai mult decat f bine asea ca nu ai ce comenta doar ... daca vrei sa cauti nod in papura :D "ciunga" asta de masina are camera video in loc de oglinda .... ( tot asa .... daca nu esti famiar cu asa ceva) parerea mea e ca comenatriile asea sunt de prisos .... si P.S. mai uita-te si u pe net la ultimele noutati in materie de tuning .... s-ar putea sa fii uimit ca esti cam "vechi" ... srry ... fara resentimente Quote:
|
Quote:
|
l33l00...nu ma supar ca miai explicat ca sunt invechit. o sa iau o revista sa ma mai uit. daca ai fi citit mesajul totusi, scrie acolo ca punctul 4 cade, ca miam dat seama care e faza...dar inca scrie jaguar acolo, unde am incercuit eu la 2. sau pe langa faptul ca sunt invechit, mai sunt si orb?:-? de reflexia aia de la 3, nu mai zic nimic, ca aparent ''caut nod in papura''. ma scuzi;) jur ca e ultimul post la comentarii lucrari. nu te supara pe mine. doar miam spus parerile invechite, despre masini care au nevoie de oglinda pt a circula pe drumuri publice. un showcar nu ar trebui sa stea la un show? scuze, sunt prea invechit. poate o sa ma si las de vt cu aceasta ocazie...sau citesc o revista cu tuning si mai vedem. te salut cu respect;)
p.s. prax dezaxat :lol::lol: prea tare=))=))=))=)) p.p.s. rog sa fiu scuzat pt off |
Quote:
Quote:
1.vezi ca prea te crezi tare...citez [...] ''refl e facuta mai mult decat f bine''[...] dak nu accepti si critici dc mai postezi fiecare isi spune parerea...cum vede el din ochiu lui 2.dak ala e pexilas...nush ce sa zic dupa mne e o chestie transparenta cu o gaura in ea...nu seamana deloc a pexigalas 3. ca sa mai adaug la ce a zis trickz....o sa zic asha: mashina e perfect de prost pusa in peisaj...dc?! ptr ca e total disproportionala cu peisaju si e pusa stramb...si umbrele sunt la fel de ireale... hai Ciao...bft la tuning...tu asta NOU...ca noi suntem invechitzi:pelvic_th :drunk: |
Quote:
PS: L33L00, esti un ZEU !!! :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning