![]() |
Re: Club CIELO
donn nr meu este 0766416886 si multumesc colegului cu ajutorul la mecanic
|
am si eu o intrebare ... am observat ca s-a rupt ceva la capacul la rezervor ... acum sa il schimb ... veti idee cam la ce bani gasesc capacu ala?? ... sau il gasesc ??
|
Daca s-a rupt clapeta de la rezerveor gasesti la centrele dezmembrari.
se inlocuieste in 5min. |
salut baieti!
spunetimi va rog daca stiti unde as putea sa gasesc o astfel de solutie https://www.youtube.com/watch?v=rwbfK4BB7Lw ?:rolleyes2 |
Incearca in Praktiker, Dedeman, Baumax.
Se numeste Decanol. |
decanolul nu-i ok, incearca cu DECANOL SUPERCROMOFAG ii muuuuuuuult mai puternic ca decanolul.
se vinde in sticla de sticla de 1litru, are o culoare alb jos, galbui sus, o scuturi si aplici. sa porti ceva manusi, altfel 3-4 zile o sa simti furnici pe maini, daca te atinge solutia... costa in jur de 19-23 ron |
Quote:
|
|
Quote:
Va doresc un Paste fericit tuturor, alaturi de cei dragi. |
stie cineva daca cu jante pe 15 de 7,5 j trebuiesc evazate aripile spate la o nexia ?
|
sa ma anuntati si pe mine cand este intalnirea nationala ca vreau sa vin si eu si sa fiu macar in bucuresti ca momentan sunt cu munca in brasov iar cei din brasov dacava intalniti pe undeva sa-mi ziceti si mie ca vin si eu cu PSI meu
|
Ai mesaj PM in legatura cu intalnirile locale si nationale
|
Quote:
|
Salut imi puteti spune de unde imi pot cumpara si eu o plasa la grila fata si la ce pret mar ajunge . multumesc frumos
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning