![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
va rog mult imi puteti reeditai poza si sa-mi faceti urmatoarele : vreau jantele pe rosu ,cu partea exterioara buzei pe negru !!! , iar inca una cu jantele complet rosii !!! multumesc :D
|
2 Attachment(s)
Cam asa sta treaba .
|
Mai bine incerci sa le faci negre cu o dunga subtire rosie...
|
Daca omu` asa a cerut ..
|
1 Attachment(s)
Cu dunga rosie
|
imi mai face si mie cineva buza la jante alba si mijlocu alta culoare?
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1265830446 |
multumesc mult pt ajutor.. bafta!
|
Quote:
|
Cu placere :lol:
|
2 Attachment(s)
Momentan este neagra. Vreau sa o vopsesc dar nu stiu cum. As alege intre alb, albastru din poza, negru, sau orice combinatie alb-negru credeti ca va merge
|
Quote:
inca mai sunt in cautari CHeers! mai astept idei dak aveti |
Quote:
merci :) |
11 Attachment(s)
Salut!
Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am un Hyundai Accent si as vrea sa stiu cum ar arata dupa urmatoarele modificari : - xenon cu lupa ca in poza de mai jos cu loganu albastru (puteti sa aveti ca sursa si sitetul http://bluexenon.ro/galerie-foto-lupe ) Dupa aceea, as vrea sa vad cum arata si cu : - marginea accea neagra (o sa intelegeti din poza cu farul) - sticla fumurie - margine neagra + sticla fumurie - margine neagra + oglinda far neagra - margine neagra + oglinda far neagra + sticla fumurie - si ce combinatii intre acestea mai gasiti voi :P Sper sa se poata, avand in vedere calitatea pozelor. Multumesc anticipat ! :D |
2 Attachment(s)
pt nenea dla sa-ti faci o idee dak pui poze mai clare treaba o sa iasa mai profesionala,unele facute cu un aparat foto
|
salutare.stie cineva unde pot gasi niste detalii despre motorul unei alfa romeo 156 1.9 jtd 16v!mai concret niste poze sau ceva de genul in care sa fie prezentat motorul pe parti!!!multumesc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning