![]() |
Re: Club TICO
bine ai venit
ia legatura cu FIREBURN-03 , te indruma la SEBASTIAN |
Quote:
Quote:
am inteles ca mai vine si dani (LEF). eu si sorin nu putem sta prea mult (cam 7 fara 20 ...7 cam asa ceva) deci te asteptam :) Quote:
imi place ca esti mereu prezent si foarte saritor :D :)) |
buna seara,ce ulei sa pun la un tico cu 171000 km?Acum am vatoil 10w40,dupa 3000km a inceput sa scada,am completat pe parcurs cam 0,800ml,nu scoate fum,pompa de benzina nu arunca ulei,cred ca uleiul este prost.Voi ce ulei folositi?
Multumesc |
Quote:
|
DAEWOO 10W30 ,SEMISINTETIC ,CE SCRIE IN CARTE
|
ma gandeam sa-i pun 5w30 gm au o promotie cei de la radacini,mai astept pareri
|
La kilometrii aia recomand 10w40, mai ales ca vine iarna! :)
|
pana sa schimb uleiul a avut 5w30(cred Valvoline)nu s-a completat,am pus 10w40 Vatoil datorita km,are cam 4900km,am completat cu 0,800ml
Deci 5w30 vine si iarna sau 10w40 datorita km? |
B-99-SAA , sa referit ca masina are km multi si deci are uzura motorul si e bun 10w40.
In cartea masini ,ai 2 tipuri de ulei : 5w30 si 10w30, ACUM , tu decizi ce marca si tip de ulei pui,ai avut 5w30 Valvolin si ai fost foarte multumit , folosestel in continuare . Interesul tau este sa nu pui ulei prost si sa nu se consume repede intre chimburi , dar sa tii foarte mult cont de km facuti intre schimburi , Consuma ulei cu un anumit tip de ulei , schimbal data viitoare ,alta marca. |
LA MULTI ANI ! SANATATE SI FERICIRE ,TUTUROR ANDREILOR!
|
Nici o intalnire, nici un mars cu masinutelee prin oras de 1 Decembrie? cred ca toata lumea ii ocupata azi...:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
cum se numeste piesa accea
|
Quote:
|
LA MULTI ANI !
TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA ASTAZI DE- SF. NICOLAE- |