![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
cred ca au luat in considerare pretul ridicat al combustibililor, si avand in vedere ca aici se arde mult gaz... chiar trebuie sa fii de bani gata:lol::lol:
|
taxa auto pentru masinile inmatriculate inainte de 2007 se amana pana in 2013... https://www.4tuning.ro/taxa-auto/ta...nia-12170.html
|
Cea mai buna veste pe anu asta:)) Era si culmea sa bage taxa asta sincer pentru o masina mai veche de 14 ani si un motor de 2.0 sa platesti 8000 euro chiar daca era inmatriculata in RO mi se parea foarte absurd
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tara lui basescu....;) |
Quote:
|
Quote:
|
VIN ALEGERILE !
|
baieti cand ne mai adunam undeva, poate vin si eu cu megane.. sa ne cunoastem :D
|
A inceput sa le tremure nadragi unora,dar trebuie sa ne gandim ca timp de 20 de ani din romania sa furat can codru si acum sa spart farfuria la PDL ,care sa bucurat cand a castigat alegerile dar nu stiau cei asteapta.Acum strigam jos Basescu jos Boc dar cine vine dupa ei ca o fi Ponta sau Antonescu sau cine o avea nenorocul sa ajunga la conducerea tari va avea o mare problema.ROMANIA ca tara este vanduta in proportie de 90% iar 10%nu a fost cumparata pentru ca nu prezinta interes.
Concluzia o trageti voi, dar sa nu ma injurati pe mine ca am spus un adevar pe care multi il vad dar nu au curaj sal spuna. Si apropo taxa auto care este amanata pina in 2013 si alte maruntusuri pe care le vor arunca multimiiiiiii flamande este doar praf in ochii. |
Quote:
ai dreptate aici, taxa si regandirea legii sanatatii sunt doar niste prostii ca sa inchida gura romanilor... |
Sunt de acord cu tot ce ai spus mai sus
|
Oare ninge in seara asta nebuneste si la noi sau doar da cu amageala si polei ?:D
|
ninge maaa.. maine o ardem la aqua in stilu frozen and furioous
si acum o mica amintire pt cine isi mai aduce aminte de iarna trecuta :)) http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...constanta.html |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning