![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
buzz.razvan - iti dai seama... nu are cum sa iti placa stilul asta daca nu esti out of the box nu o sa intelegi stilul asta. masini frumoase fac toti da sa faci o masina urata si sa arate bine nu fac toti
R.Equinox - ce pot sa iti zic... alerga un caine cu mine in coada pe aici :)) daia nu ma gaseam nici eu :))) , eu ma joc slrr da nu pun toate balariile pe net frate :D AndreiVictor - ce harta e aia ? imi place bmw-ul , vrei sa te intreci si cu "bmw"-ul meu :)))? KidForDrift - ma kid-ule tu si dintr-un cacat faci avion cu grafica aia si cu cadrele alea.. mereu mi-au placut pozele tale... deci asta e blana pe frigu asta:) |
2 Attachment(s)
AndreiVictor:arrow:Frumos(in afara de jante):D
KidForDrift:arrow::shock::shock::shock::shock:CE?? ?:shock::shock::shock: |
3 Attachment(s)
Dupa atatea "fail-uri" din ultima perioada, vin cu ceva bun, sper sa va placa :)
P.S. : Frumoase masini au inceput sa apara pe thread, prea bine :D |
3 Attachment(s)
Meet Rusty :D
|
g2by:arrow:mai ai ma si tu grija de benveu' ala:lol::D
ebone:arrow:nu se poate.Urmatoarea mea masina era un porsche pe care nu mai pot sa il postez ca seamana:???::oops::sad:Dar totusi...ce mapa e aia??? |
3 Attachment(s)
CraZzy K1D-Multumesc mult, imi creste inima!:lol:
buzz.razvan-Ce-ai patit ma?:lol: g2by-Nice to meet you Rusty!:D Drag Supra |
5 Attachment(s)
kid - frumoase masini
victor- frumos bmw dar il cam strica rotile alea adica eu unu as fi ales alte jante buzz. fortza mert dar ar fi arat mai bn fara eleron parerea mea ebone - crima batranica mosule g2by- si batranica ta la fel crima rau acum vin si eu cu o masina pe care am vrut sa realiz 2 lucruri 1.un target sub 9 sec pe pista de drag si 2.un exterior ok si sa arate bine ca sa placa la totzi acum v-a las pe voi sa v-a exprimati parerea despre ea |
2 Attachment(s)
KidForDrift - aaa , esti 'otz :))) asa am facut si eu o supra asemanatoare
Sport extrem :)) cea mai buna metoda de a face drift : fara o roata =)) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
radu_cainamisir - ce zici ma tu acolo ? zi dreacu in romana ma iei tu exportezi cu dastea.. :)) glumesc.. stiu ma sa le exportez ca una :) ..nu e facultate mare ... dar roban stie el secretele jocului si la impact puternic zboara rotile , sau e modificata masina ca am vazut ca doar la porsche-ul ala si mai e una de a lui la care cad rotile si poti in garaj sa dai acolo pe volanu ala si fara o roata sau amandoua
|
5 Attachment(s)
O pisicuta :D Astept pareri .
P.S - Scuzati grafica , mai mult nu se poate ! |
5 Attachment(s)
mmmdaa... sunt niste poze cu acest porsche chinuit de viata :)) imi place la nebunie ca pierde rotile :X
|
3 Attachment(s)
Crazzy: ce stil nebun ai :lol:, īți cam place să le demontezi :lol:
Razvan: prea mari roțile, ai grijă la setup.. īn rest e ok, dar scoate-o la soare :-) KidForDrift: mă zăpăcești cu pozele tale :oops:. mă īnveți și pe mine 8) ? g2by: mișto rău beamveu, dar mi se pare cam măricel offsetu' pe față. pe spate e perfect :oops:. ebone: cum prea bine ne-ai obișnuit :shock:.. Andrei.Victor: nu merg roțile alea pe e92.. sunt de mașină old-school.. buzz.razvan: dacă faci poze de la acea īnălțime, fă dintr-un unghi mai bun, cāt să se vadă două părți de mașină(gen bot și lateral), și așteaptă să dispară display-ul de timp.. Poze și de la mine cu un STATIC: |
1 Attachment(s)
Tis-ul asa am vrut sa l pun, mai jos e o poza cu bmw ul dupa care am facut masina in slrr.
|
2 Attachment(s)
Frumoase jucarii :)
|
4 Attachment(s)
Frumoase masini baietii, tineti-o tot asa!
Acum vin si eu cu Nissanul meu+o poza bonus cu E92.Daca vreti mai pun!:lol: Attachment 2689924Attachment 2689925Attachment 2689926 Attachment 2689927 |
2 Attachment(s)
bobi racers-:D Merci
CraZzy K1D-Nu sunt niciun " 'otz ":lol:"Asemanatoare" auzi. Eu mor de ciuda ca nu mai pot face PJ-uri:cry: Si nu pot sa inteleg de ce pui bara de rigidizare pe portiera?:shock: E kitsch maxim rabla aia:lol: Razvan17r-E cat de cat ok, dar te rog foloseste FRAPS pentru poze:???: Tis-ul-Multumesc:D. Ce sa te invat ma, ca tu stii mai multe ca mine, eu sunt un invatzacel abea:D dary762-Multumesc mai carpa:lol: batman-Misto tare rau8) |
Ce d-astea.:lol:. Daca si tu mai esti invatacel :lol:.
|
Tis-ul - am omorat porsche-ul ala de 5 ori pe putin :)) il repar si il stric iar :)) nu prea imi plac masinile intregi
g2by - ala e virtual tunning :) KidForDrift - ba da ma dai tu degol imediat ce e aia , deschide ochii ca aici nu are rol de rigidizare ci de tinere a portierei inchise in caz de dragoste maxima cu un perete :D + ca nu pot sa o pun la suspensie ca vine motoru peste ea si daca las motoru arata urat :D |
3 Attachment(s)
Salut baieti:D |
Quote:
Mi-a facut placere sa te revad pe aici |
2 Attachment(s)
:arrow::lol::lol::lol:MIAAAUUUU!!!:lol::lol::lol:: arrow: (astept criticile)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
postez si eu o masina urata :lol:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Army NamStyle :lol: |
3 Attachment(s)
:lalala::lalala::lalala::lalala::lalala::lalala: :lol:
Attachment 2691664Attachment 2691665Attachment 2691666 Tomas - Sexos:-) Cristi - Masina e belea;);) dar sticla aia galbena o strica :???: |
3 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
CraZzy K1D-Bine ma prietenash:D
Radu A.K.A.G.R.M-Willkommen:-) buzz.razvan-Catz! Cred ca e cea mai buna masina facuta de tine. (nasoale jantele si fitmentul, in rest e ok). Bravo ma, tine-o tot asa! Am facut ceva JDM:-), o porcarie! |
1 Attachment(s)
Acura |
3 Attachment(s)
Dary762-Ba butuc, e foarte misto. Trebuie sa ma inveti si pe mine efectul ala!
Nu vreau sa fiu Off. MAZDA RX-7.8:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Stai calm , vorba ta.. la cat off topic e ^^ |
|
3 Attachment(s)
Slabuta activitatea pe aici!:-)
|
4 Attachment(s)
revin si eu printre voi cu un bmw e 31 850 c.s.i
|
3 Attachment(s)
sYdanyel:arrow:Foarte frumos.:D
KidForDrift:arrow:Ultimele tale masini au fost dementiale.BRAVO.You're the best! bobi_racers:arrow:Frumos.:-) Ferrari 599 GTO:8) |
moare topicul? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning