![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
Hai ma nene, ca esti simpatic foc ! De ce crezi ca-ti trebuie un program mai bun ca Photoshopu' ? Te-ai gandit macar vreo secunda ca nu e programu' de vina, ci tu ? Pune mana si citeste tutoriale si dupa ce le citesti, mai citeste-le o data, si dupa ce le mai citesti o data, pune-le in practica, si-nc-o data, s.a.m.d. PS: nu-ntreba unde sunt tutorialele, ci cauta-le ! |
ms macar ca esti sincer q mine :-)...sincer nu am cerut nimanui decat o parere...ms asa o sa fac..o sa le caut si o sa le citesc...nu am experienta in asa ceva...dar am incercat si eu...ms pt indrumare..Bafta
|
2 Attachment(s)
:oops: un ursache un pik cam bluryy prin unele locuri .. il aveam mai de mult ...
|
Mari, o masina aiurea ! Ai acel asa numit interior care e blurrr si nici nu sta bine si multe alte greseli. Mai, daca nu iese bine NU PUNETI !
|
Mari4Speed nu trebuia sa-i schimbi fundalul , nu se imbina bn ... in rest e bn ,cam ptin tuning ,lucreaza la rezolutii mai mari :D
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
Quote:
|
Frumos Lulu ! E tare masina. Clean si frumoasa, fara greseli ! BRAVO
|
1 Attachment(s)
Quote:
1. spoilerul e de sticla? asa pare....e lipsit de logica...sau e o noua inventie de care nu stiu??:D 2.inca scrie jaguar.tare. 3.priza aia de aer nu ar trebui sa intre inauntru? reflexia sugereaza ca iese in afara. 4.ce am incercuit ar trebui sa fie reflexie? ca pare ca ar fi o bucata transparenta si ca ar fi continuarea acelei gauri:D p.s. ciunga masina...fara oglinda??:-? p.p.s. scuze cifrele scrise urat:D edit: ma scuzi, acum am observat chestia aia din bara fata este din sticla...si are gaura in ea...sry;), punctul 4 cade;))), insa, pare cam inchisa, pentru sticla:-? |
2 Attachment(s)
am puso si pe battle si nu ma luat nimeni in seama ..in fine uite ...stiu ca mai trebuia bibilita ....
|
Ma nene, tu chiar esti ***** sau te prefaci ? Spoileru' fata, cu pragu' si cu capota sunt COPIATE de pe Opelu' Astra by Digimods ! E a 2-a oara cand copiezi ca nesimtitu' componente BRUSH, lucru INTERZIS !
Ai fost avertizat in ceea ce priveste copiatul de pe alte masini deja modificate virtual, mai ales de pe cele brush. N-ai inteles si te-ai crezut mai smecher decat noi, asa ca acum iei pauza 7 zile ! Bye-bye ! |
2 Attachment(s)
o alfa care asteapta comentarii :-) ;)
|
Quote:
|
foarte tare..alfa :o
|
2 Attachment(s)