![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
Quote:
|
Am si eu o nelamurire:Cine detine masinile cu ADA la numar?Si cele cu XOW sunt ale patronului de la rex?
|
adamescu ...
|
bmw seria 1 cabrio
|
Dupa ce a parafat in august tranzactia verii de pe Litoral, cumparand hotelul Rex de cinci stele contra a zece milioane de euro, familia Adamescu are planuri mari in turism!Deci propietarul hotelului REX este Adamescu!Ala cu XOW nu stiu ce mai cauta la rex!Speram sa mai vedem vara asta si masinile cu XOW la rex....!Dar totusi cel cu XOW cine este?
|
Frate, tot Adamescu e si "XOW"!
Daca nu ma crezi, vezi ca Mini-ul inainte avea numar de B -- ADA si acum de B -- XOW... La Rolls e inversat, inainte era B -- XOW si acum e B -- ADA... |
eu sunt XOW, LOL !
|
3 Attachment(s)
.............
|
XOW e Rani Adamescu din cate stiu eu ... fiul lui Adamescu
|
1 Attachment(s)
...560 sec ....dorobanti....
|
4 Attachment(s)
Miercuri seara prin Arad...un LP640, un Viper SRT-10 cabrio si un Porsche GT2 (cu ultimu' nu am poze)...a si va rog sa scuzati calitatea pozelor...am un telefon varza:sad:
|
Daca pe poze se vede un LP640 alb, nu conteaza calitatea :D
|
De zici ca mai nou LP640-urile se dau la promotie...au inceput sa apara ca si ciupercile dupa ploaie prin toate colturile tarii.
|
defapt...in afara de Countach (pe care multi il considera urat) nu prea ma intereseaza lamborghini,intre alea 2 as alege clar Viper...
|
2 Attachment(s)
cam mici pozele..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning