![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
mister Cristi, ai in club un tip cu un golf v gri (nu am retinut numarul de inmatriculare = parca BOS).
te rog transmite-i ca imi cer mii de scuze si imi pare foarte rau ca l-am clanxonat mai indelung pe la 8 pm la intersectia de la maramuresul. eu am vrut dreapta el s-a bagat pe aceeasi banda dar a vrut inainte asa ca a oprit si eu ca un bou am clanxonat :sad: fratilor, nu lasati necazurile personale sa va afecteze comportamentul la volan. stresul si nervii la volan pot crea tragedii ... asa ca te rog sa ii adresezi scuzele mele, si cu prima ocazie dau o bere sa ma revansez ca am fost un magaroi... :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stai linistit, nu te stresa` |
nu e vorba de stres. chiar imi pare rau ca-s bou, tot timpul militez pentru calmul la volan si apostrofez pretenii cind se enerveaza din nimicuri si uite ce usor o dau in bara ... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ultima oara cand am alergat dupa unu e atunci cand am lovit masina pe scanteii, atunci in pantofi , pantaloni de stofa si camasha am fugit dupa ala =)) |
Quote:
|
|
oops, he did it again... :crazy:
|
nici nu o iesit bine, si o sa intre din nou`
|
e greu sa muncesti cinstit:) si plus ca a fost eliberat contitionat o sa-i mai adauge si restul de la condamnarea precedenta.
|
|
o masina de jucarie plina cu ceva....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning