Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

royalAST 01-11-12 19:28

Re: Club TICO

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 5231036)
ma mir ca nu ai dat si tico ,ca era si el la vinzare pe alte saituri ,

consider ca asta este strict problema mea si nu are acest scop acest forum.asa ca daca ma poti ajuta cu un sfat apreciez daca nu pastreaza ti opiniile pentru tine.

vali-05rzj 01-11-12 19:35

acest forum este ptr. iubitorii de masina tico ,nu ptr afaceristii mincinosi .

royalAST 02-11-12 12:53

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 5231337)
acest forum este ptr. iubitorii de masina tico ,nu ptr afaceristii mincinosi .

=))punctul tau de vedere este egal cu 0 pentru mine;) si in plus nu ma cunosti asa ca nu esti in masura sa ma caracterizezi tu ;)

STREET 02-11-12 18:09

Buna seara baieti
Observ putin agitatie pe aici:)
Domnule royalAST din Ploiesti aici te afli intr-un club mai mult nu pe un forum si mai presus de club prieteni! toti participam la activitatile clubului si toti ne ajutam intre noi si ne pasa de ce se intampla cu noi si cu masinile noastre. Atitudinea ta fata de Vali a fost putin cam rece asa ca pe viitor recomandarea mea este sa postezi problema ta sau problemele viitoare sectiunea Zona tehnica Daewoo, unde o sa fi intrebat strict strict de conditiile in care se manifesta defectul si daca se paote o sa primesti si un raspuns.
P.S.
Daca nu am postat de mult nu inseamna ca nu urmaresc thredul. Am o mica intrebare o curiozitate sa ii zicem asa referitoare la cresterea numarului de membri. Cati dintre membri noi participa la activitatile clubului? membri noi=cei care au venit anul asta in club.
...Cred ca este o intrebare interesanta, poate primesc si un raspuns

royalAST 03-11-12 10:30

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 5232418)
Buna seara baieti
Observ putin agitatie pe aici:)
Domnule royalAST din Ploiesti aici te afli intr-un club mai mult nu pe un forum si mai presus de club prieteni! toti participam la activitatile clubului si toti ne ajutam intre noi si ne pasa de ce se intampla cu noi si cu masinile noastre. Atitudinea ta fata de Vali a fost putin cam rece asa ca pe viitor recomandarea mea este sa postezi problema ta sau problemele viitoare sectiunea Zona tehnica Daewoo, unde o sa fi intrebat strict strict de conditiile in care se manifesta defectul si daca se paote o sa primesti si un raspuns.
P.S.
Daca nu am postat de mult nu inseamna ca nu urmaresc thredul. Am o mica intrebare o curiozitate sa ii zicem asa referitoare la cresterea numarului de membri. Cati dintre membri noi participa la activitatile clubului? membri noi=cei care au venit anul asta in club.
...Cred ca este o intrebare interesanta, poate primesc si un raspuns

Stiu ca nu a fost normala reactia mea vizavi de Vali insa modul cum s a exprimat nu a fost intocmai normal.O sa tin minte pe viitor si nu o sa se mai repete.

aapofis 03-11-12 13:07

sal mar interesa sa cumpar un tico in stare buna fara rugina poate sa fie si tunat daca are cineva sami dea un mesaj va multumesc

vali-05rzj 03-11-12 14:02

Quote:

Originally Posted by aapofis (Post 5233235)
sal mar interesa sa cumpar un tico in stare buna fara rugina poate sa fie si tunat daca are cineva sami dea un mesaj va multumesc

vezi ca sunt citiva baieti in club ,care din dif.motive ,le vind si sunt masini ingrijite, nu catarage

sorizaro 03-11-12 17:08

...Cred ca este o intrebare interesanta, poate primesc si un raspuns[/QUOTE]

Hmmm street nu prea sa mai participa la intalniri.... nici membri noi nici cei vechi...foarte rar..... etse o foarte mare dezorganizare

PS ar trebui sa avem un lider...

Pe cine sa desemnam

sorin_maican20 11-11-12 21:27

La intalniri pot participa si fostii proprietari de Tico?
Ca as vrea sa mai conduc si eu un Tico. E ca un drog masina asta :)

Fireburn_03 12-11-12 14:25

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 5244049)
La intalniri pot participa si fostii proprietari de Tico?
Ca as vrea sa mai conduc si eu un Tico. E ca un drog masina asta :)

putem face vineri seara o mica intalnire :)

accept un mic schimb de masini de cateva minute :))

sorizaro 12-11-12 18:51

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 5244730)
putem face vineri seara o mica intalnire :)

accept un mic schimb de masini de cateva minute :))

vlad da hai sa propunem sa vedem cati mai vin..

Sorin esti binevenit...

sorin_maican20 13-11-12 07:13

Eu pot sa vin in jur de 18:30 si sa stau pana pe la 19:30.

Fireburn_03 16-11-12 09:47

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 5245700)
Eu pot sa vin in jur de 18:30 si sa stau pana pe la 19:30.

Am vorbit cu Sorin si pe la 18:00 o sa fim la polivalenta.

Gabriel Marinescu 16-11-12 12:33

Salut.Sunt posesor si iubitor recunoscator micului automobil-minune in posesia caruia ma aflu din mai 2005,el este fabricat in 1997,are la bord 122000km,inca functioneaza perfect si consumul este cel mai iubit lucru la acest tip de automobil menit sa te misti ieftin(as spune inteligent).Din cauza pretului in continua nesimtire al benzinei am ajuns preocupat de montarea unei instalatii GPL de rezervor cat mai mic din acela pe dreapta de 29 litri.Ma intereseaza asa ceva second hand,din 2 motive:pretul cat mai mic,si ca nu se mai prea gaseste.Va rog daca stiti ceva in acest sens va las adresa mea de mail si numarul de telefon.M-ar mai interesa si posibilitatea re-podelirii masinii cu sudura in argon+terosonare.Cu stima,Gabriel Marinescu
[email protected] si tel 0769871080 sau 0722587421

vicelord 16-11-12 13:29

Se mai tine intalnirea de azi? As veni si eu cu toate ca am masina murdara si multe prosti in ea.
Regards

All times are GMT +2. The time now is 05:34.

- Copyright 2026 4Tuning