![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
il stiuuuu il stiuuu =)))))))))) sta la mine la tzara (copacelu) =)))))))
|
Ca tot veni vorba
Rāmnicu Vālcea: Carambol pe Valea Oltului O femeie din Piteşti a fost rănită grav şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vālcea. La Brezoi, pe Valea Oltului, a avut loc aseară un accident rutier īn lanţ, īn urma căruia Maria Lete (61 ani), din Piteşti a fost fost accidentată, suferind traumatisme la cap, torace şi claviculă. Dumitru Lete (61 ani), soţul acesteia, conducānd o Dacie Logan a intrat, īntr-o curbă, pe contrasens, a acroşat o Skodă condusă regulamentar din sens opus, după care a mai fost implicat īn carambol un autorism Ford . http://www.adevarul.ro/locale/ramnic...285571793.html ar trebui facut ceva, mor oameni nevinovati aiurea... |
bafta la bac !
|
Quote:
|
Quote:
|
stie careva daca,atunci cand demontezi o cutie de viteze,conteaza daca a ramas bagata in viteza sau nu?m am chinuit o jumatate de ora sa o desfac si am desfacut fiecare shurub in parte :|
|
stiati de parcarea supra-etajata de la olanesti? din cat am numarat eu sunt 5 etaje ...am fost surprins sa vad asta in valcea oricum foarte frumos 8) 8) merge o sedinta foto acolo .....8):lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
imediat dupa hotel parang daca vrei sa vezi ceva poze de acolo intra pe topicu meu ;) am facut ieri noapte cateva ...e super frumos ...intrarea e cam stramta dar odata ce ajungi in varf treci cu vederea ....eu m-am simit de parca eram cu masina pe bloc :D
|
Quote:
|
eu zic ca se poate urca lejer ...singura problema care mi s-a parut mie e intrarea ...care e foarte ingusta ...sau asa am avut eu impresia ca era noapte
|
Am fost si eu acolo. E foarte tare locatia si Mytza07 ai dreptate, chiar e stramta intrarea.
|
Quote:
Quote:
Dupa ce treci podul din centrul Olanestiului, prima la dreapta si in fata e parcarea. E de mult timp finalizata....eu aici locuiesc :lol: EDIT: nu stiu daca aveti voie sa faceti intalnire, din cate stiu, daca e galagie(peste rau e un hotel), paznicul cheama politia. :!::!: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning