Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

super_deny 27-06-10 09:52

Re: Discutii Diverse Intre Useri

il stiuuuu il stiuuu =)))))))))) sta la mine la tzara (copacelu) =)))))))

MiTzA- 27-06-10 19:19

Ca tot veni vorba

Rāmnicu Vālcea: Carambol pe Valea Oltului

O femeie din Piteşti a fost rănită grav şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vālcea.

La Brezoi, pe Valea Oltului, a avut loc aseară un accident rutier īn lanţ, īn urma căruia Maria Lete (61 ani), din Piteşti a fost fost accidentată, suferind traumatisme la cap, torace şi claviculă. Dumitru Lete (61 ani), soţul acesteia, conducānd o Dacie Logan a intrat, īntr-o curbă, pe contrasens, a acroşat o Skodă condusă regulamentar din sens opus, după care a mai fost implicat īn carambol un autorism Ford .

http://www.adevarul.ro/locale/ramnic...285571793.html

ar trebui facut ceva, mor oameni nevinovati aiurea...

MiTzA- 27-06-10 23:03

bafta la bac !

mydream 27-06-10 23:28

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3475340)
bafta la bac !

bafta la bac mitza ... iti tin pumnii :rolleyes2 stiu ca poti

super_deny 28-06-10 19:01

Quote:

Originally Posted by mydream (Post 3475428)
bafta la bac mitza ... iti tin pumnii :rolleyes2 stiu ca poti

ce ati facut la bac?...emotii alea alea? :))

super_deny 28-06-10 20:03

stie careva daca,atunci cand demontezi o cutie de viteze,conteaza daca a ramas bagata in viteza sau nu?m am chinuit o jumatate de ora sa o desfac si am desfacut fiecare shurub in parte :|

Mytza07 28-06-10 20:55

stiati de parcarea supra-etajata de la olanesti? din cat am numarat eu sunt 5 etaje ...am fost surprins sa vad asta in valcea oricum foarte frumos 8) 8) merge o sedinta foto acolo .....8):lol:

VL-31-BOG 28-06-10 21:04

Quote:

Originally Posted by super_deny (Post 3477858)
stie careva daca,atunci cand demontezi o cutie de viteze,conteaza daca a ramas bagata in viteza sau nu?m am chinuit o jumatate de ora sa o desfac si am desfacut fiecare shurub in parte :|

Hmm.. deny eu stiu de la a mea..( avatarul spune totul :lol: ) a fost in viteza.. am dat`o jos.. am desfacut la suruburi si la surubele..:rolleyes2 si in afara de faptul k un pinion ( probabil treapta in care era ) era blocat.. nimic altceva. a iesit cam greu dar a iesit.. acum nush dak asa se intampla la orice cutie..sau probabil a mea avea un defect stricat... nush.. nu ma pricep in a da sfaturi :D

MiTzA- 28-06-10 22:31

Quote:

Originally Posted by Mytza07 (Post 3478042)
stiati de parcarea supra-etajata de la olanesti? din cat am numarat eu sunt 5 etaje ...am fost surprins sa vad asta in valcea oricum foarte frumos 8) 8) merge o sedinta foto acolo .....8):lol:

pe bune ? unde e ?

Mytza07 28-06-10 22:35

imediat dupa hotel parang daca vrei sa vezi ceva poze de acolo intra pe topicu meu ;) am facut ieri noapte cateva ...e super frumos ...intrarea e cam stramta dar odata ce ajungi in varf treci cu vederea ....eu m-am simit de parca eram cu masina pe bloc :D

GOGU_VL 28-06-10 23:18

Quote:

Originally Posted by Mytza07 (Post 3478394)
...intrarea e cam stramta dar odata ce ajungi in varf treci cu vederea .... :D

Cu o masina cu o suspensie mai joasa, se poate urca ?

Mytza07 28-06-10 23:44

eu zic ca se poate urca lejer ...singura problema care mi s-a parut mie e intrarea ...care e foarte ingusta ...sau asa am avut eu impresia ca era noapte

Aaronnel^ 29-06-10 00:09

Am fost si eu acolo. E foarte tare locatia si Mytza07 ai dreptate, chiar e stramta intrarea.

DannyKid 29-06-10 14:08

Quote:

Originally Posted by Mytza07 (Post 3478394)
imediat dupa hotel parang daca vrei sa vezi ceva poze de acolo intra pe topicu meu ;) am facut ieri noapte cateva ...e super frumos ...intrarea e cam stramta dar odata ce ajungi in varf treci cu vederea ....eu m-am simit de parca eram cu masina pe bloc :D

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3478386)
pe bune ? unde e ?

Dupa ce treci podul din centrul Olanestiului, prima la dreapta si in fata e parcarea.

E de mult timp finalizata....eu aici locuiesc :lol:

EDIT:

nu stiu daca aveti voie sa faceti intalnire, din cate stiu, daca e galagie(peste rau e un hotel), paznicul cheama politia. :!::!:

Victor_WRC 29-06-10 16:53

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 3479729)
E de mult timp finalizata....eu aici locuiesc :lol:

EDIT:

de cand frate stai in parcare ? :shock: ca parca stiam ca stai la casa :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:53.

- Copyright 2026 4Tuning