Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

sNap7 28-05-12 12:07

Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA

Apropo de discutia referitoare la Xenon aftermarket..
Am pus pe masina zilele trecute Osram Nightbreaker Plus, diferenta foarte mare fata de orice bec de pana acum (am incercat si Philips Xtreme).

PinkProbeLady 28-05-12 13:12

1 Attachment(s)
Arad Tuning Show! 10.06.2012

Ziua de duminică, 10 iunie, in cadrul târgului Transport-Ar, pentru al treilea an consecutiv, este rezervată spectacolului. Profesionişti şi amatori în tuning interior şi exterior, car audio, rally sprint şi drift se vor întrece în competiţia organizată în colaborare cu Dragster Team, Auto Pink, VSS Racing Club, 4Tuning. Campionatul naţional de car audio (CNCA), Concursul de indemanare auto (rally sprint) demonstraţia de drift și concursul de tuning interior şi exterior, Show & Shine, se vor desfăşura duminică începând cu ora 9.

Cei care doresc să se înscrie la concursurile organizate sunt rugaţi să sune la 0746 293 726 pentru Show & Shine (Ramona Rusu) sau email [email protected], 0741 020 406 (Arthur Balogh) pentru Rally Sprint sau email [email protected] şi 0724 309 799 (Norbi Dragster) pentru campionatul naţional de car audio.

Link spre eveniment pe FaceBook (join & share!)https://www.facebook.com/events/233558613410087/

F.R.Sonic 12-06-12 19:43

De unde pot cumpara in hd/deva PAL sau MDF?

ondin 12-06-12 20:31

din Deva.

F.R.Sonic 13-06-12 16:18

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 5063298)
din Deva.

serios ? n-ar strica niste indicatii mai precise :)

Kedy 13-06-12 17:43

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 5064376)

Ambient, Practiker - cred

ondin 13-06-12 22:54

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 5064376)

sunt unii cu ceva depozit de mobila pe dn7, au preturile cele mai mici.dar nu stiu exact adresa de aia am spus doar Deva.
:)

F.R.Sonic 19-06-12 21:14

Are careva sa-mi imprumute sambata antena de la o statie emisie-receptie ? doar antena imi trebuie fara statie:rolleyes2

ondin 20-06-12 09:23

mai nou nu am mai vazut echipaje radar.
:)

ondin 21-06-12 10:18

nu aduce nimeni la noi leduri auto smd marca festoon sau sofit, din alea fara eroare de bec ars?

deval 23-06-12 22:42

Salut , ma poate ajuta si pe mine cineva . La un golf 3 motor 1.8 a cazut pedala de ambreaj, problema care am observato este ca furca in care este prins cablu pe cutie se misca foarte usor(merge si cu mana ) lucru care nu e normal, sa dus placa de presiune de la ambreaj sau e alceva . astept ceva pareri merci.

SpYk3 25-06-12 09:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by deval (Post 5077159)
Salut , ma poate ajuta si pe mine cineva . La un golf 3 motor 1.8 a cazut pedala de ambreaj, problema care am observato este ca furca in care este prins cablu pe cutie se misca foarte usor(merge si cu mana ) lucru care nu e normal, sa dus placa de presiune de la ambreaj sau e alceva . astept ceva pareri merci.

Tony vezi ca are un fel de siguranta din tabla undeva pe langa furca de la cutie.Am patit si eu asa ,tot la un Golf 3,cand sa plec cu el de pe loc s-a dus pedala la podea.In magazin nu stiu daca gasesti asa ceva,eu am gasit la un schrot ,sau la un mecanic auto incearca.
Cam asa arata clema din cate imi amintesc,si in gaura trebuie sa intre varful ala rotund.http://images0.bizoo.eu/image/img360...1327648190.jpg

Akai 30-06-12 08:12

Salut, trebuie sa mi schimb si eu toate filtrele la masina+uleiul de la motor. Cineva mi l-a recomandat pe un domn Doru de la garaje din Buituri.
Ceva sfaturi, sau daca nu spuneti-mi voi alt mecanic pentru operatiunea asta si sa nu lucre foarte scump.

adrian78bmw 30-06-12 08:28

Quote:

Originally Posted by Akai (Post 5084913)
Salut, trebuie sa mi schimb si eu toate filtrele la masina+uleiul de la motor. Cineva mi l-a recomandat pe un domn Doru de la garaje din Buituri.
Ceva sfaturi, sau daca nu spuneti-mi voi alt mecanic pentru operatiunea asta si sa nu lucre foarte scump.

In spatele pietii urci acolo mai in sus la un garaj dupa scoala 4 lucra destul de ieftin!!

Akai 30-06-12 08:33

Nu vreau exagerat de ieftin, ca asa am gasit undeva de cu 20 lei iti schimba toate filtrele, dar mi cam frica sa ma duc, cine stie ce meseriasii lu' peste sunt acolo.

All times are GMT +2. The time now is 12:57.

- Copyright 2026 4Tuning