![]() |
Re: Chat
Caut pe cineva care are drum din Sfantu Gheorghe in Cluj sa-mi transporte ceva. Contracost bineinteles, dar mai ieftin decat un curier :)
|
curierat ieftin?:))
|
Salut as avea nevoie de 2 adaptoare pentru bmw e39 din 2001 pentru instalatia de xenon. Daca are cineva de vanzare
multumesc anticipat |
unde gasesc Bec soclu 12v b8 7d 1 2w ? e pentru lumina din bord
|
Care imi aduce si cu cat o motoreta din Germania?
|
Quote:
http://www.nemes-trans.myforum.ro/tr...apoca-vt2.html |
Quote:
cu 1000e il aduce in pufff :twisted::twisted::twisted: |
Eu ma refeream la cine nu aduce o duba, scuze;)
|
care stiti in ce dezmembrari as putea gasi un telescop pentru capota la un pret decent ca de obicei in dezmembrari gasesc preturi cu diferenta de 10-20lei mai ieftine decat in magazin ceea ce nu se merita...
|
stie cineva cine repara casete de directie?
|
In gilau cum treci de profi erau niste baieti si aveau preturi chiar ok nu mai am nr lor dar cauta poate gasesti prin piata
|
Nu stiti cumva unde se pot duce la reciclat sticle? Sau nu stiti cui ii trebuie... ? sau cum dracu sa ma scap de ele.. ca nu le-as arunca :)
Am facut curat in pod si am gasit nspe mii de sticle(vreo 6-7 lazi) ... |
am auzit la radio ca nu stiu ce magazine primesc sticle prin nu stiu ce program :)) ca au nevoie de ele si platesc cu 5 bani sticla...
|
Bravo fratilor , Reciclati !!
|
buna la toti.nu imi spune-ti si mie careva daca se fac intalniri vw in cluj si de la cat?ca am vazut mai demult pe aici pe undeva scris da nu am mai gasit.sau daca cumva este intalnire de golf 4 :) ms mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning