![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
dracu stie...si eu eram sa fac piruete azi din acelasi motiv
mai trebuia pus in compozitia de asfalt cand l-au turnat si au zis ca merge sa il puna pe urma? [ca si sarea in ciorba??!!] ..pfuuii 5$#%#%#mamii lor de dobitoci lasa ca pun borduri ..ce ne trebe strazi |
pe portiunile nou asfaltate este nisip ? ca pana acum, slava domnului, n-am avut 'norocul' vostru. sa stiu sa ocolesc :D
cat despre marcaje...multe sunt facute ... la 'somn'. de exemplu la gara...pe strapungere silvestru, la semaforul de la intersectia cu bacinschi, cum te duci dinspre gara spre canta, trasasera sageata inainte pentru masini pe banda de pe linia de tramvai. si stateau omuletii acolo si cand venea tramvaiul ii claxona cate 10 minute, ca 6-le are verde intermitent la dreapta. la fel e si in intersectia de la tarom aiurea...cum cobori spre arcu venind din centru... tre sa mergi pe linia de tramvai, ca prima banda se duce in sant... |
Quote:
|
pe unde e ala? am fost prin mai multe zone [cam peste tot in iasi :)..tatarasi..eternitate...tg cucu...copou..pacurari...gara...nicolina..podu rosh..tudor..zona industriala..metalurgie...etc etc :))]
|
Quote:
|
cred ca stiu pe unde...printre blocuri? am fost si pe acolo..si trebe sa merg si mai tarziu :))
multzam :D..e cam jegoasa momentan..daca am timp maine o bag la interior-exterior :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mersi n3n3a..da un flash data viitoare ;)
nu e chiar o bestie..bolid cu atat mai putin la cei 86 de caluti [dar care's rasa pura] insa e a mea :D |
Salutare , chiar daca nu scriu prea des va citesc. Indraznesc sa cer ajutorul unui membru al forumului care detine o vw broscuta. Vreau sa fac o surpriza cuiva care isi serbeaza ziua de nastere si as avea nevoie de o masina vw broscuta (modelele vechi) Daca cineva detine un astfel de exemplar si ma poate ajuta, il rog sa imi scrie un pm. Multumesc :)
|
Quote:
|
daca am cum in respectivul moment no problem ;)
|
copoul la negrii :lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=HTYB7Ns7kn8 |
Reclama din partea lui ssorin pentru f0cs, iar din partea mea reclama la amandoi :D
https://www.youtube.com/watch?v=6h4VK...&feature=feedf |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning