Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

Hyperyon 07-06-11 21:57

Re: Cafeneaua Ieşenilor

dracu stie...si eu eram sa fac piruete azi din acelasi motiv
mai trebuia pus in compozitia de asfalt cand l-au turnat si au zis ca merge sa il puna pe urma? [ca si sarea in ciorba??!!] ..pfuuii 5$#%#%#mamii lor de dobitoci
lasa ca pun borduri ..ce ne trebe strazi

aalex691 07-06-11 22:02

pe portiunile nou asfaltate este nisip ? ca pana acum, slava domnului, n-am avut 'norocul' vostru. sa stiu sa ocolesc :D
cat despre marcaje...multe sunt facute ... la 'somn'. de exemplu la gara...pe strapungere silvestru, la semaforul de la intersectia cu bacinschi, cum te duci dinspre gara spre canta, trasasera sageata inainte pentru masini pe banda de pe linia de tramvai. si stateau omuletii acolo si cand venea tramvaiul ii claxona cate 10 minute, ca 6-le are verde intermitent la dreapta. la fel e si in intersectia de la tarom aiurea...cum cobori spre arcu venind din centru... tre sa mergi pe linia de tramvai, ca prima banda se duce in sant...

SeRee 07-06-11 22:54

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4381443)
dracu stie...si eu eram sa fac piruete azi din acelasi motiv
mai trebuia pus in compozitia de asfalt cand l-au turnat si au zis ca merge sa il puna pe urma? [ca si sarea in ciorba??!!] ..pfuuii 5$#%#%#mamii lor de dobitoci
lasa ca pun borduri ..ce ne trebe strazi

ai fost azi prin zona la laboratorul Pro Familia ?:twisted:

Hyperyon 07-06-11 23:03

pe unde e ala? am fost prin mai multe zone [cam peste tot in iasi :)..tatarasi..eternitate...tg cucu...copou..pacurari...gara...nicolina..podu rosh..tudor..zona industriala..metalurgie...etc etc :))]

SeRee 07-06-11 23:09

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4381624)
pe unde e ala? am fost prin mai multe zone [cam peste tot in iasi :)..tatarasi..eternitate...tg cucu...copou..pacurari...gara...nicolina..podu rosh..tudor..zona industriala..metalurgie...etc etc :))]

apai aproape de pod ros ... ee pe bld Tutosa :)) ... :twisted: ... misto masinutza :twisted:

Hyperyon 07-06-11 23:16

cred ca stiu pe unde...printre blocuri? am fost si pe acolo..si trebe sa merg si mai tarziu :))
multzam :D..e cam jegoasa momentan..daca am timp maine o bag la interior-exterior :)

SeRee 07-06-11 23:24

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4381658)
cred ca stiu pe unde...printre blocuri? am fost si pe acolo..si trebe sa merg si mai tarziu :))
multzam :D..e cam jegoasa momentan..daca am timp maine o bag la interior-exterior :)

dap...printe blocuri...oricum arata foarte misto .. :twisted:

=Virus= 08-06-11 00:55

Quote:

Originally Posted by ionutblv (Post 4381399)
se topeste de tot asfaltul..normal de bun ce e: %@%@#% primariei

Cateva ierni in urma parca astupau gropile de pe carosabil cu nisip, acum ranforseaza asfaltul cu nisip. Incep sa ma gandesc ca un cineva mai mare din conducerea orasului are actiuni la o "fabrica de nisip" de in iasi totul se face cu nisip. Acum serios vorbind, cel ce a dipsus aceasta masura ar merita "un premiu" pentru inconstienta si sa zboare din functie!

N3n3a 09-06-11 18:16

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4381658)

si eu te-am vazut azi prin oras.. frumoasa bestia :D.. de fapt te vad cam in fiecare zi.. dar azi am avut ocazia sa iti merg in spate si ti-am admirat bolidul mai mult.. :D

Hyperyon 10-06-11 12:30

mersi n3n3a..da un flash data viitoare ;)
nu e chiar o bestie..bolid cu atat mai putin la cei 86 de caluti [dar care's rasa pura] insa e a mea :D

Victor_Is 10-06-11 14:59

Salutare , chiar daca nu scriu prea des va citesc. Indraznesc sa cer ajutorul unui membru al forumului care detine o vw broscuta. Vreau sa fac o surpriza cuiva care isi serbeaza ziua de nastere si as avea nevoie de o masina vw broscuta (modelele vechi) Daca cineva detine un astfel de exemplar si ma poate ajuta, il rog sa imi scrie un pm. Multumesc :)

N3n3a 10-06-11 17:28

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4387853)
mersi n3n3a..da un flash data viitoare ;)
nu e chiar o bestie..bolid cu atat mai putin la cei 86 de caluti [dar care's rasa pura] insa e a mea :D

data viitoare cu siguranta o sa te "flesuiesc".. poate o sa stam si la un pahar de vorba cat sa iti admir masina mai indeaproape ;).. noroc

Hyperyon 10-06-11 17:32

daca am cum in respectivul moment no problem ;)

crvalx 11-06-11 14:00

copoul la negrii :lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=HTYB7Ns7kn8

2slow4u 11-06-11 18:59

Reclama din partea lui ssorin pentru f0cs, iar din partea mea reclama la amandoi :D

https://www.youtube.com/watch?v=6h4VK...&feature=feedf

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning