![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
pickone-->data draq dar e smechera rau
|
Quote:
|
http://www.libertatea.ro/stire/ce-in...ta-279054.html
PIKONE , le-ai dat voie sa puna lucrarea ta pe site ? |
Quote:
Dar sincer nu ma supara ,pt ca au pus sursa pozei http://edldesign.deviantart.com/ ,nui chiar frumos pt ca no intrebat ... Oricum merci ca ai adus vb ,nici nu aveam idee de acest articol. off:de aceea mia crescut mie view count la aceea poza (fazai ca nici un comm)si aproape 1.200 views. |
3 Attachment(s)
:lol::lol::lol:
|
Dacia duster 2010 lateral 3 culori EDL-Design
3 Attachment(s)
Attachment 1352450Attachment 1352451Attachment 1352452Enjoy
Am sa fac si vedere din fata si spate ... in acelasi stil. |
Dacia duster 2010 lateral-spate 3 culori EDL-Design
3 Attachment(s)
|
Dacia duster 2010 fata-lateral 3 culori EDL-Design
3 Attachment(s)
|
Ideea e buna, dar garda la sol micsorata nu cred ca isi are rostul. E totusi un SUV. Mai poti incerca niste pleoape, plasa in loc de logo-ul Dacia, etc. Good work ! :)
|
Quote:
Dar se pare ca mi-a iesit Dacia Tucson (Hyundai). |
PIKONE CJ ,daca tot esti asa recalcitrant si esti asa bun in VT, ia-ti si tu niste donori sa nu fie low rez si zi mersi pt sfaturi ,nu te agita asa. bafta.punct.
|
Quote:
|
Quote:
|
Cea mai buna lucrare e cu cateva pgini mai in spate semnata de cipskate69:!:
|
Quote:
Quote:
Mersi..!:rolleyes2 |
Quote:
arata bine in mare..dar eu am cateva chestii de mentionat: 1.usa e foarte mare..chiar foarte mare..linia geamului e prea curbata(de fapt linia care desparte geamul usii de cel din spate..cel mic) 2.forma archului fata ar mai trebui lucrata..si nici cea spate nu e chiar cum ar trebui sa fie. 3.stickerul de pe luneta e fake cam atat. bafta, mrsika |
Astra
3 Attachment(s)
|
ce vad eu la prima vedere la 2 dupa un drum luuuuung.....janta spate stramba (partea de sus trebuia mai in interior) si bara fatza blury
|
2 Attachment(s)
Fiat Grande Punto
|
Quote:
exista disproportie archul spate pare putin plat esapamentul e parca prea iesit din caroserie la ceea ce se vede prin plexi...podul pedalier e plat..si cred ca e prea sus pozitionat linia usii..dupa parerea mea trebuia sa se continue si prin plexi oricum eu apreciez munca ta..ca se vede ca ai lucrat bravo..si grija la detalii pe viitor P.S. geamurile par foarte creamy:>imi plac mult |
nu are rost sa comentez...oricum este o lucrare superba si f bine reusita si cred ca toti apreciem pe cineva la care vedem ca s-a chinuit sa fac o lucrare frumoasa ca a ta...felicitari
|
2 Attachment(s)
hop si eu cu broasca mea de la 4tuning days :D
|
2 Attachment(s)
LEXUS HS 250h by CRM :)
|
2 Attachment(s)
Ford Focus Sizzurup
|
E misto Focusul, dar se vad cam aiurea discurile de frana, si gaura aia din capota. Daca as vedea masina, as simti nevoia sa bag o minge de tenis pe acolo.
In rest... e misto! |
Discurile sunt aiurea zici ca sunt fierbinti de la franare etrierele merg facute portocali dar discurile cah.....
Cum se deschide usa ?:D :lol: Sau se intra pe geam ? |
Ar fi o posibilitate de deschidere a usii, dar cam complicata. Pe langa fanta aia. Oricum... Lucrarea e una buna, cu mici exceptii.
|
2 Attachment(s)
mrsika s-a prezentat la 4t days cu un scion xb
|
2 Attachment(s)
n-am mai lucrat de mult... astept o parere
|
Quote:
reflexia de pe pamant e un pic aiurea..dar masina..e super..bv |
2 Attachment(s)
KIA PRO ceed by Reme Tuning Solutions
|
Se vad zig-zaguri pe prag in partea de jos , de la laso tool probabil iar cu rotile alea nu vad sa reusesti vre-un viraj ....in rest lucrat curat si frumos ...keep up !;)
|
1 Attachment(s)
A doua poză în materie de VT !Aştept păreri !
|
4 Attachment(s)
Ieri am "invatat" si eu sa lucrez in photoshop. M-a cam prins microbul, dar fiind deocamdata la inceput ma limitez la modificari mai simple, dar pe gustul meu, nu-mi plac fantezismele.
2 exemple (Duster nu e inca gata, mai am destule de facut la ea) - astept critici si sfaturi: |
2 Attachment(s)
:-P:-P:D:D:D
|
2 Attachment(s)
Imi posez si eu lucrarea,prima mea lucrare la care am lucrat mai mult de juma' de ora.
|
Ma... Mie imi plac cum a iesit, dar daca tot ai facut tu partea de sus albastra, nu puteai sa faci si oglinzi albastre? Eu zic ca ar fi aratat mai bine!
|
Quote:
jante care nu se potrivesc cu masina masina nu are discuri de frana |
Quote:
|
2 Attachment(s)
duster 5 min...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |