![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
16 Attachment(s)
Poze si filme de la VTM Rashnov 8 mai 2009
|
ca proprietar de golf, mi-a venit sa plang. Oricum merita vazut
https://www.youtube.com/watch?v=zsgPG...e=channel_page |
Foarte tare reclama.
Pacat ca n-o inteleg si tunerii de la tzara. |
auzi donule azi sau intamplat multe accidente.....skilinu avea bara fata si spate lipte cu scoci,un polo si un clio portocaliu sau rasturnat,azi chear ca a fost show.Nasol ca majoritatea au luat-o la postu 9.Daca sti era un golf alb sa rasturnat de 2 ori consecutiv si nu avea nimic :))
|
Skyline-ul de care zici tu e defapt Nissan Silvia (model ca al lui Tengu), este masina lui Onofrei.
Golful alb care s-a rasturant presupun ca era golful 2. N-a patit nimic fiindca e plin de ranforsari care isi fac treaba asa cum trebuie. :peace: |
cred eu ca masina lui onofrei trebuia sa mearga ceva mai bine pe acel traseu,fiind masina facuta pentru astfel de drum
|
scuze ,era silvia ma uitam la poze in momentu ala :-P....si cel cu silvia o punea bine dealatu',noroc cu tractiunea spate
P.S cu tine julaikos ne-am intalnit,eram eu cu varamiu(min).Partea nasoala era pana ajungeai la raliu ca era putin cam complicat! |
da,pai si eu de bine ce-am stiut drumu n-am facut dreapta unde trebuia :D
|
2 Attachment(s)
divort ....
|
1 Attachment(s)
Accident din anul 1930 8)
|
mama dar ce viteza o fi avut ala de sa facut masina asa:lol: din cate stiu eu in 1930 nu prea erau masini asa de viteza decat alea de raliu sau cum se numea pe vremea aia!
|
foarte tare frate!
poate nu aveau frane,nu neaparat viteza mare :D |
1 Attachment(s)
nu era alt loc de parcare :D
|
hai ca sta destul de bine masina:)))
|