Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Vibe 03-08-07 01:00

Re: Diverse discutii

Bon frate ti-ai schimbat numarul de tel 1data cu telefonul? ca te-am sunat in seara asta la un moment dat si nimic...? :D

tng 03-08-07 01:33

Permite-mi te rog sa raspund eu ... :D

Telefonul sau mobil de ultima generatie are sunete mult prea polifonice, chiar si mp3 .... si suna in ritm cu melodia pe care noi o ascultam la max si cu motoru turat muuuult( ca doar e in rodaj) :twisted:
Cum dreaq sa auda? :lol:

Vladz 03-08-07 01:57

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1027792)
Merci Licuriciule!
Esti un greu si tu, cel putin la faza aia cu pozele de pe telefon..., m-ai spart...
Vezi ce faci cu cablul pentru detector...

ai vazut pozele alea grave ?:D

bogdan_wrc 03-08-07 08:12

Dinule, ia-l si pe Tre, aduc eu vopsea sa ne marcam locurile de parcare, ca vad ca iar stam toti pe acolo :)) si stiu ca tre d-abia asteapta sa imi fure locul. de aia scot masina doar noaptea, cand doarme el :P

vali-tgm 05-08-07 12:39

nu stiti la dacia service la voi pot sa imi duc linistit masina la reparatii ? sau sa o duc altundeva. masina de care vorbim e un opel astra g. are radiatorul spart si e imobilizat in ploiesti. help ?

PH86MIN 05-08-07 14:21

Daca te referi la Poliserv mai bn te lasi,sunt cei mai mari talhari (k altfel nu le pot spune) eu mi am gasit aripa infundata si m am ales si cu o factura umflata de 15 mil si ceva :D...pe care normal am refuzat o k nu era din vina mea defectiunea,deci mai bn nu,cauta si u un service prin Ploiesti,poate te ajuta baietii ;)
P.s: te sfatuiesc asa pt k nu vreau si altii sa pateasca ce am patit si eu ;)

vali-tgm 05-08-07 14:56

nu shu la care ma refer. e langa e un parc auto care are si tractari. Poliserv e ?

PH86MIN 05-08-07 16:04

dak e in intersectia aia mare semaforizata la Bucov,unde sunt si masini lovite mai bn nu te duce,ast si u sa ti rasp cineva dupa forum care au prieteni cu service-uri bune si o sa fi multumit,mai ales la bani ;)

Distrat 05-08-07 16:08

Merci...o sa astept ...sunt curios cat costa una ...maine o sama duk la casco sa vad daca mi`o platesc aia..merci oricum.

licurici 05-08-07 18:10

La PEX fac treaba buna .. da` lucreaza km scump .. Mi se pare k s-a mutat la bucov aku .. Unde e si showroom SEAT ..si dak nu s-au mutat inca akolo .. or sa-ti explice unde e service-u aku ... ca asa dak iti zic eu pe net nu intelegi nimik

alex2see 05-08-07 21:49

daca ai portofelu plin dute la pex ca lucreaza bine inca sunt pe popa farcas

T@zMania 05-08-07 23:39

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 1031215)
nu stiti la dacia service la voi pot sa imi duc linistit masina la reparatii ? sau sa o duc altundeva. masina de care vorbim e un opel astra g. are radiatorul spart si e imobilizat in ploiesti. help ?

suna la nr asta 0723881377.....si itzi dau eu nr de tel al unui foarte bun mecanic care e in zona si nu taxeaza mult.....

DONU' 06-08-07 10:14

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1027840)
Permite-mi te rog sa raspund eu ... :D

Telefonul sau mobil de ultima generatie are sunete mult prea polifonice, chiar si mp3 .... si suna in ritm cu melodia pe care noi o ascultam la max si cu motoru turat muuuult( ca doar e in rodaj) :twisted:
Cum dreaq sa auda? :lol:

Intr-adevar nu l-am auzit ca era aceiasi melodie si pe cd in masina :D
Si la viteza cu care rulam..., chiar n-am avut timp sa mai scot si telefonul sa raspund. Lasa ca o sa-mi iau si handsfree-ul de-acum in colo... ;)

vali-tgm 06-08-07 13:48

cam tarziu..... masina mea e la bosh cica....acuma vine radiatorul de la brasov..... 7 mil. in fine.... imp e sa plece ai mei cu masina odata din ploiesti sa ajunga odata la mare unde si-au dorit.

tng 06-08-07 16:42

La ei se poate .... https://www.youtube.com/watch?v=qsZvPdhoi3Y

La noi cand ?

All times are GMT +2. The time now is 00:06.

- Copyright 2026 4Tuning