![]() |
|
Re: Diverse discutii
Bon frate ti-ai schimbat numarul de tel 1data cu telefonul? ca te-am sunat in seara asta la un moment dat si nimic...? :D
|
Permite-mi te rog sa raspund eu ... :D
Telefonul sau mobil de ultima generatie are sunete mult prea polifonice, chiar si mp3 .... si suna in ritm cu melodia pe care noi o ascultam la max si cu motoru turat muuuult( ca doar e in rodaj) :twisted: Cum dreaq sa auda? :lol: |
Quote:
|
Dinule, ia-l si pe Tre, aduc eu vopsea sa ne marcam locurile de parcare, ca vad ca iar stam toti pe acolo :)) si stiu ca tre d-abia asteapta sa imi fure locul. de aia scot masina doar noaptea, cand doarme el :P
|
nu stiti la dacia service la voi pot sa imi duc linistit masina la reparatii ? sau sa o duc altundeva. masina de care vorbim e un opel astra g. are radiatorul spart si e imobilizat in ploiesti. help ?
|
Daca te referi la Poliserv mai bn te lasi,sunt cei mai mari talhari (k altfel nu le pot spune) eu mi am gasit aripa infundata si m am ales si cu o factura umflata de 15 mil si ceva :D...pe care normal am refuzat o k nu era din vina mea defectiunea,deci mai bn nu,cauta si u un service prin Ploiesti,poate te ajuta baietii ;)
P.s: te sfatuiesc asa pt k nu vreau si altii sa pateasca ce am patit si eu ;) |
nu shu la care ma refer. e langa e un parc auto care are si tractari. Poliserv e ?
|
dak e in intersectia aia mare semaforizata la Bucov,unde sunt si masini lovite mai bn nu te duce,ast si u sa ti rasp cineva dupa forum care au prieteni cu service-uri bune si o sa fi multumit,mai ales la bani ;)
|
Merci...o sa astept ...sunt curios cat costa una ...maine o sama duk la casco sa vad daca mi`o platesc aia..merci oricum.
|
La PEX fac treaba buna .. da` lucreaza km scump .. Mi se pare k s-a mutat la bucov aku .. Unde e si showroom SEAT ..si dak nu s-au mutat inca akolo .. or sa-ti explice unde e service-u aku ... ca asa dak iti zic eu pe net nu intelegi nimik
|
daca ai portofelu plin dute la pex ca lucreaza bine inca sunt pe popa farcas
|
Quote:
|
Quote:
Si la viteza cu care rulam..., chiar n-am avut timp sa mai scot si telefonul sa raspund. Lasa ca o sa-mi iau si handsfree-ul de-acum in colo... ;) |
cam tarziu..... masina mea e la bosh cica....acuma vine radiatorul de la brasov..... 7 mil. in fine.... imp e sa plece ai mei cu masina odata din ploiesti sa ajunga odata la mare unde si-au dorit.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning