![]() |
Re: Club CIELO
Quote:
Si de ABS pe Cielo, din fabrica, nu am auzit niciodata. Nexia e altceva... Ma indoiesc ca in ultimii ani "de viata", fabrica de la Craiova s-a apucat sa modifice sistemele de franare ca sa puna ABS. Al meu, din 2006, nu are asa ceva si nici nu exista pe lista de optiuni. |
ok, multumesc de raspunsuri, ciudat insa ca persoana cu care am vorbit si care are masina, m-a asigurat ca are abs de fabrica si ca e cumparata de la o reprezentanta din jud. Arges...... E posibil insa sa nu se priceapa si sa confunde....
|
Quote:
|
poate zice ca are abs deoarece are martor de abs in bord, dar fara bec....
|
Cielo s-a fabricat la Craiova pana in 2007 , martor de ABS are si a mea in bord (doar in bord) :D .
|
8 Attachment(s)
salut.....as vrea sa va arat si eu masina mea, sper sa va placa;))
dotari: 4 geamuri el, inchidere +alarma, servo, cd +4 boxe sony, aer cond modificari: discuri fata de calibra cu etriere punte spate cu discuri de kaddet GSI, suspensie sport arcuri+amortiozare pe gaz jante pe 15 scaune recaro de astra gsi filtru sport+evacuare sport volan momo |
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=6g-nw...=19&playnext=1 cu a4 2.5tdi de 180cp cu soft https://www.youtube.com/watch?v=Wwi95QWlK88 un mic demaraj 0-100 |
o intrebare ... are cineva scaune sport recaro de kadet GSI montate pe cielo ?
Vin la fix sau trebuiesc modificate ? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu stiu ce sa zic ... eu le am pe cele din poza de mai jos si mi-au c-am dat batai de cap ... sunt mai late cu 3cm ... nu imi vin pe gauri .
|
Am si eu o intrebare...
Cand bag a 4-a incepe sa mi se auda la masina un sunet ciudat .. un scartait intrerupt ... cum sa va explic scartaitu asta ... se aude ca un fluier intrerupt mai exact .. se aude incontinuu si daca iau picioru de pe acceleratie dispare.. dispare si cand apas frana .. si ca sa scap de el incetinesc si bag la loc a doua .. apoi a 3-a ... are cineva o idee de la ce ar putea fi concret? |
Filtrul de aer
|
6 Attachment(s)
Cateva poze de astazi de la intalnirea Daewoo
|
O intalnire in bucuresti nu organizeaza nimeni? Poate nu am fost eu pe faza dar sincer astept de ceva vreme ca cineva sa ia masuri in acest sens. Haideti sa vorbim si sa se lase cu o intalnire la polivalenta sau unde vreti voi....
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning