![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
mi sa dus debitmetru de pe golf......pot sa probez cu unu de pe un audi a4? mufa e identica..... sunt ceva riscuri ?
|
Quote:
|
cristi decat sa incerci sa mesteresti tu la ea cine stii ce magarii, mai bine dute cu ea intr-un servici calumea, ca dupa ce faci ceva magari tot acolo ajungi si o sa te coste si mai mult! dar acum ramane la decizia ta!
|
Quote:
|
Quote:
|
ma gandeam k e debitmetru pt ca, daca scot mufa merge masina destul de ok, iar da cuplez mufa e de cacat, abia trage pana in 80 maxim,si cu chin mare......furtunele de la vacum le-am schimbat, urmeaza sa verific tubulatura de la turbo la intercooler..
|
dar nu poate fi si turbo de bai? poate ti sa dus ai verificat mai functioneaza?...un prieten are o mazda 626 2,5 diesel si sa dus turbo, prinde undeva la 120 cand coboara panta de la recea;)):))...sincer vorbesc nu te mai baga tu peacolo si duo la careva care stie ce sa-i faca!
|
aduo la mine daca e de desfundat turbo ca ma pricep, alimenteaza macar de 100 ron inainte sa vii
|
cine se anunta la deschiderea colegiilor de pe 2 roti? 1si 2 aprilie la gold plaza:D?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
AJUTOR
daca este cineva care are 4 gume 155/65(sau 70 ) R13 , si mi le poate imprumuta si mie 1 zi , cat fac RAR-u as fi recunoscator. ( help a brother out ):???: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning