![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
3 Attachment(s)
Kid-Nu prea imi place cum arata masina asta in joc dar.. in fine e draguta.. mai bine incercai un bej ;)
grc-Intercooler prea mare :| in rest ok Danny-grafica,poze si masina impecabile ca de obicei ;) Equinox-Cazan :| :| :| |
Krypton: Frumos, frumos, īmi place foarte mult pisica.
Equinox: Ca deobicei, numai de cazane avem parte de la tine. Darius: Īncerci să mă convingi pentru RS-uri, huh ? Frumoasă. danny: Nu reușești să faci ceva la stopuri, să se mai vadă mai transparent? Īn rest e foarte frumoasă. grc: Intercooler prea mare și roți un pic prea mari. Īn rest, frumoasă. KidForDrift: Monstruleț. Cum e mașina īn joc ? ebone: ce MONSTRU. Foarte mișto. dary762: Frumos. Dar cum de ai greșit și ai pus TOBE? Te-ai depășit deja, de la nici măcar una, la două chiar. Felicitări :lol:. Vin și eu cu una, sper să nu stric pagina :lol:. DRIFT PROJECT |
Quote:
Frumoasa masina . danny- super chrysler esti un dur 8) equinox-tigan ce sa-i ceri..:lol: grc-mie imi place , cam mare intercooleru ala dar merge . |
4 Attachment(s)
Un R34
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
R.Equinox: Chiar cazan :)))
KrYpToN: Frumos frumos ;) Tis-ul: Arata binisor corcitura :)) g2by: Like Like! Si un R33 simplu simplu, vorba aia "simply the best" (sper) |
Ma baieti.
Ce aveti ma cu cazanele mele?:))..nu ma mai pupati atata in cur va rog:))):))) https://i.imgur.com/RjL1z0t.png |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ce dea Nissanuri pe aceasta pagina, mai vin si eu cu unul :D
|
3 Attachment(s)
g2by-frumos ;)
grc-daca avea si eleron.. era mai frumos.. Equinox-Ca boierii aia mari :))) g2by-Parca mergeau alte jante :P |
Quote:
Iar faza cu eleronu era ca at cand il luam si vroiam sa il pun pe masina dadea eroare jocu.... |
3 Attachment(s)
g2by-Arata foarte bine, dar fii atent la detalii :filament, camber (ai pozitiv pe toate rotile), offset... E valabil si pentru R34 si pentru R35.
grc-Imi place!:D Dar daca vrei sa faci o poza in drift, asigura-te ca ridici suspensia si indrepti camberul, ba chiar poti sa incerci sa pui unul pozitiv!:D KrYpToN-Mult prea mult edit!:???: Sa nu fiu off-topic:D |
3 Attachment(s)
frumoase toate masinile si mai nou vad ca s-a reintregit familia sllr
acum vin si eu cu a 8 ul meu |
Quote:
=)))))))))) |
3 Attachment(s)
R.Equinox- masina arata super dar cum de merge singura? E radiocomandata ca automodelul meu? :lol:
g2by- e asa si asa KrYpToN- iarna nu-i ca vara si vara nu-i ca iarna ;), dar imi place KidForDrift-deja e o rutina zilnica sa vad masini asa bune ca alea tale Nu am mai dat prin SLRR dar tre' sa imi fac timp de ceva anume Sper sa placa ochiului acest Kaddy |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Stiu ca nu am mai postat nimic de mult dar am avut ceva treaba.Am fost la Raliuri:lol:Uite si masina cu care am concurat:
:arrow:Ford Focus P.S. - Nu e adevarat(in caz ca nu va dati seama):-P P.P.S. - Frumoase masini la toata lumea. BRAVOOO!!! |
3 Attachment(s)
buzz.razvan-Ai grija la detalii, iti iese axul prin roata din fata dar mai ales prin roata din spate...:rolleyes2
radu cainamisir-Multumesc, civicul ala a fost facut la viteza:-), imi place cu ai facut masina asta, pacat de mod ca e asa de low poly:D Bafta si la mai multe poze:lol: bobi racers-Cred ca e cea mai buna masina a ta!:D Atata timp cat nu ai modificat nimic:lol:. Bravo! Just Classy!:D |
3 Attachment(s)
KidForDrift:arrow:stiu de partea cu axul dar doar asa puteam aduce jantele la nivel cu aripa, dar e si asa destul de frumoasa.
P.S. - Awesome URSULETZ!!!:shock: Vin cu un LANCER EVO facut in viteza.:arrow: |
4 Attachment(s)
Kid-Asa e frumos :)) Cu edit =]]] Frumos cazanu
Bobi-Alte jante si da jos pleoapele alea Radu-Ce cari cu el ?? tigani =))?? Razvan-Draguta.. nu sunt eu fan Kid-Frumos frumos ;) facem o liniuta :))? Eu cu pisica tu cu ursu btw vreau si eu jantele... ^_^ Razvan-Camber gresit :P |
Poate treceti si voi pe la sectiunea HELP ! :) Mersi .
|
3 Attachment(s)
Ma pregatesc din timp pentru vara... cu o decapotabila:
:arrow:DODGE VIPER SRT-10 CABRIO:arrow: |
1 Attachment(s)
KidForDrift- arata bine M3-ul. Vezi ca poze mai poti arata dar sub nicio foruma nu ai voie sa pui de unde sunt, cine le-a facut sau sa dai delatii din DS. Nu miza ca esti pe 4T pt ca am avut surpriza sa primesc PM-uri aici de la useri de pe VST deci mare grija!
KrYpToN- da! :lol: Dintr-aia ca Equi Am renuntat la proiesctul Dacia ( cel vechi ) pentru un alt proiect Dacia, probabil stiti modelul decat ca nu are texturi si trebuie sa iau niste piese cum ar fi interiorul de pe vechiul model. Oricum interiorul este destul de high poly si se va imbina destul de ok, zic eu, cu asta :D de sapt viitoare ma voi apuca! Pana atunci puteti privi caroseria si sa imi spuneti daca se ridica la standardele voastre de doritori de high poly! |
aşa cum trebuie:
https://img685.imageshack.us/img685/4449/s13213.png https://img268.imageshack.us/img268/9527/slammeds13.png ___________ Felicitări tuturor. |
Quote:
|
Quote:
https://img708.imageshack.us/img708/9586/48729802.png |
3 Attachment(s)
Numai masini de drifting pe aici.Ati uitat de MUSCLE CARS.
:arrow:FORD MUSTANG FASTBACK '67:arrow: |
Quote:
|
Quote:
īncă un set: https://img542.imageshack.us/img542/4862/tandemofdie.png https://img560.imageshack.us/img560/9...ndemofdie2.png https://img198.imageshack.us/img198/1...ndemofdie3.png |
Hmm Darius :)) Ne dam putin =]]???
Pune si tu masina te rog ca al meu e handicapat.. |
Care din ele?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
O masina MICA cu un MIC MOTOR :o:o:lol::lol:
Attachment 2684647Attachment 2684648 Radu: Hmm intresanta dacia ce sa zic :D! Darius - Ce pot sa zic iafara ca arata BELEAAA :D |
2 Attachment(s)
Lexus
|
Quote:
Arata foarte bine! |
4 Attachment(s)
balint - frumusel batranelu
robicutz - super lexus vin si eu cu matza mea v8 |
3 Attachment(s)
balint:arrow:Ce vremuri, ce vremuri... .8)
Robicutz:arrow:Frumos.:-) bobi_racers:arrow:MIAAAWWW!!!Cred ca toarcee...bine rau!:D :arrow:TOYOTA SUPRA:arrow::arrow:astept criticile:arrow::arrow: |
4 Attachment(s)
buzz- frumoasa supra dar cred ca arata si mai bn daca ii puneai tot jantele asta dar cu o dimensiune mai mica ceva gen 17 ca puteai sa lasi masina pe burta
acum revin si eu cu un s 500 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning