Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

Norby89 25-11-11 02:26

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by NEo007 (Post 4738632)
Nici KW nu mai e ce a fost.
Unele firme au renuntat a le importa din cauza calitatii tot mai scazute... cost reduction peste tot.
Pana una alta fiecare sa fie sanatos cu ce masina are si cu ce are pe ea :)

foarte adevarat;)

Pe de alta parte Bullett sau cum te intitulezi, team mai intrebat mai de mult si tot nu am aflat, ai bagat vreodata vreun ban in masina ta ? sau mai bine zis a parintilor tai? in afara de cei 50 lei carei primesti de la taticu cand iesi putin pe undeva.
nu vorbi daca nu stii....eu de exemplu intr-o luna am facut 10.000 km (nu doar in ro ci si in italia)cu o masina cu suspensii sport(KW mai exact, dar si dak aveam TAT nu ma suparam ca am auzit ca is bunicele),jante 18 body kit si ce mai vrei tu;)
Poate mai sunt multi pe carei confunzi domnule care "face plinu si nu baga de 30 lei" :rolleyes2

morghen 25-11-11 08:55

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by Costel-TBO (Post 4738461)
vezi ca sari calu....:punch:
daca nu ai pretentii de KW-uri merge foarte bine si TAT
morghen nu toti au bani de KW.

beee cu mine maaa !! :D

calinpetco 25-11-11 21:48

Quote:

Originally Posted by Norby89 (Post 4738838)
foarte adevarat;)

Pe de alta parte Bullett sau cum te intitulezi, team mai intrebat mai de mult si tot nu am aflat, ai bagat vreodata vreun ban in masina ta ? sau mai bine zis a parintilor tai? in afara de cei 50 lei carei primesti de la taticu cand iesi putin pe undeva.
nu vorbi daca nu stii....eu de exemplu intr-o luna am facut 10.000 km (nu doar in ro ci si in italia)cu o masina cu suspensii sport(KW mai exact, dar si dak aveam TAT nu ma suparam ca am auzit ca is bunicele),jante 18 body kit si ce mai vrei tu;)
Poate mai sunt multi pe carei confunzi domnule care "face plinu si nu baga de 30 lei" :rolleyes2

CRÁTIMĂ, cratime, s. f. Semn grafic (-) folosit pentru a lega două sau mai multe cuvinte care se pronunță împreună, pentru a despărți cuvintele în silabe etc.; liniuță de unire.

ar75gti 25-11-11 22:23

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 4740457)
CRÁTIMĂ, cratime, s. f. Semn grafic (-) folosit pentru a lega două sau mai multe cuvinte care se pronunță împreună, pentru a despărți cuvintele în silabe etc.; liniuță de unire.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

calinpetco 25-11-11 22:25

nu te rade wobule ca nui de ras...

91-GRS 25-11-11 23:27

caline deja exagerezi cu corectarea greselilor gramaticale, ori e forum de masini ori club de literatura?
acuma stai sa vanezi geresli gramaticale? mai era cineva care vana cu aparatul foto oameni ce mancau nutline...:???:
hai sa indreptam posturile catrea titlul topicului :)
si a fost astazi cineva in parcare ?? :)

NEo007 26-11-11 12:22

A fost bruma iernii :lol:

calinpetco 26-11-11 21:04

Quote:

Originally Posted by 91-GRS (Post 4740629)
caline deja exagerezi cu corectarea greselilor gramaticale, ori e forum de masini ori club de literatura?
acuma stai sa vanezi geresli gramaticale? mai era cineva care vana cu aparatul foto oameni ce mancau nutline...:???:
hai sa indreptam posturile catrea titlul topicului :)
si a fost astazi cineva in parcare ?? :)

nu tre sa fie club de literatura ca sa mai pui o virgula, o cratima, un "i" la locul lui... era club de literatura daca vorbeam de Cioran, Montia, Calinescu, Grigorescu etc asa cum e forum de masini chiar daca n-au decat foarte putini d-aici masina peste, sa zicem, 200 de cai...

ya feelz meh? :D

Evoluti0n 27-11-11 15:38

TÚNING, tuninguri, s. n. Acțiune sau preocupare de a îmbunătăți, regla sau particulariza caracteristicile funcționale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto. – Din engl. tuning (acord fin).
nu conteaza numa caii :-)

Alin Puma 27-11-11 18:58

iar incepeti in loc sa ne concentram sa facem intilnirea 4tuning cum erau pe vremuri :(

calinpetco 27-11-11 19:26

Quote:

Originally Posted by Evoluti0n (Post 4743621)
nu conteaza numa caii :-)

stiu... din pacate...

cand vezi cate o masina de 60-70 de cai plina de eleroane, flapsuri, si alte materiale ajutatoare decolarii... zici DA DOM"LE... tiuning...

morghen 27-11-11 20:07

plm...pe unii ar trebui sa ii trimita la FLUGTAG cu cotetzele lor :lol:

calinpetco 27-11-11 20:44

pai da, ca MISTTAG s-a contramandat anu asta...

roli 27-11-11 23:53

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4744270)
plm...pe unii ar trebui sa ii trimita la FLUGTAG cu cotetzele lor :lol:

te-ai incadra cu succes :)):lol::lol::lol::poke::poke::poke::poke:

91-GRS 28-11-11 02:48

https://forum.4tuning.ro/85-arad/5202.../page-189.html

All times are GMT +2. The time now is 21:33.

- Copyright 2026 4Tuning