![]() |
|
Re: Club Ford Capri
Se intampla sa aiba cineva o chiulasa de 2.8 (injectie sau carburatie) de vanzare? - nu conteaza starea ei, poate sa fie suuuper distrusa
|
am inteles, asa voi face, astept cutia florin si daca se schimba situatia in bine o voi pastra (contracost bineinteles); eu am desfacut capacul de plastic de la debitmetru, m-am uitat pe acolo dar nu am gasit nimic in neregula, cursorul are destul grafit si cred ca debitmetrul poate fi de vina sau , cum spune florin, lipsa cutiei filtrului original
|
carcasa filtru de aer pentru un 2000 v6 pot gasi undeva?are cineva poze cu evacuarea de capri 2000 v6?
|
3 Attachment(s)
niste poze cu cristina... cam triste
|
Frumoasa cristina :D trebe aranjata dar ii ok.
Poze cu evacuare pot sa iti vac eu insa am 2.3 v6 :D dar is pe aproape evacuarile.... |
sunt identice :)
Quote:
nici nu stiam ca asa a ajuns :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Arata cam trist si neglijat, dar poate e o situatie de scurta durata :cry: Poate vor veni vremuri mai bune si proprietarul va reusi sa-l puna la punct... |
Pai vezi cine are pe aici un 2.0 v6 si sari pe el :D sa iti faca niste poze :p
|
Quote:
De la intermediare pana spre spate, iar un prieten are si 2 saxafoane, daca te intereseaza, discutam de pret, eu ma var sub masina si o scot afara pe a mea, si vb cu prietenul pt ale lui. Transportul sa fie problema si banii. ;) Quote:
|
salut.ma poate ajuta cineva cu o cutie de capri 1.3 sau 1.7 sau 2.o ?
sau cu o punte spate ? imi trebuie varianta cu 3 tije.dau o bere. |
Eu am o cutie de pe 2.0 v6-ul care l-am avut pe masina cu timonerie cu 3 tije.
Dar stiu ca nu merge pe motor cu 4 in linie. Stai asha ca am citit mai bine, motoarele astea care leai enumerat sunt in V. E posibil sa mearga. |
Quote:
Aveam eu vreo 2 de la un motor gripat, dar cred ca mi leo furat tiganii din garaj. O sa ma uit sa vad. |
pt future Tuning :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning