![]() |
Re: Comentarii lucrari!
pai frate ce ar trebui sa ii fac la cauciuc k sa fie corect....shi povestestemi shi mie plss ce e aia luneta;)
|
2 Attachment(s)
comentati !!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Va rog spuneti-mi si mie (dak se poate )cat are kitul de la adobe photoshop cs 2,dak merge pe win 98 si de pe ce link il pot lua
|
https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/12459-adobe-photoshop-download.html <- aici sunt linkuri de download ptr ps
|
2 Attachment(s)
am si eu o masinuta
nu sunt chiar incepator in photoshop,dar asta e printre primele masinii |
liniile sunt cam neclare,si un afara de spoilerul fata nu prea ai facut nimic
|
am mai lucrat si la stalpl spate
cu adica liniile sunt cam neclare |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ce ziceti e mai bine k data trecuta sau trebuie sa ma las de sportul asta??? a doua oara cand lucrez ms
|
1 Attachment(s)
imi pare rau dar nu a iesit poza prima data
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
comment pls
|
2 Attachment(s)
ce ziceti de jaful asta?:D
|
2 Attachment(s)
bagati si voi niste comentarii la masina asta (inafarad de jenti si eleron tot e facut de mine) :)
|
prizele de pe spoiler, prag si usa nu prea sunt reale, si lumina albastra la fel.. iar de eleron parca mergea mai mic... in rest e ok ;)
|
plasa de la spoileru fata si de la radiator e urata...se vede un fel de pata unde ai scos sigla...prizele nu prea imi plac si paintu e ciudat...dc nu ai facut jumate jumate..sau toata o culoare?
|
2 Attachment(s)
comment pls pls pls si comentati pls si la alea 2 de mai sus .... pls pls lps
|
2 Attachment(s)
Comment plssssss
|
la culoare trebuia sa mai scazi din opacity, faru din departare se vede alb,iar pragul are alta nuanta de albastru ...
|
*L33L00 - man mai coboara si tu masinile ... nisanele nu sunt coborate delok ... arata nsaol ... la 350z vezi k scrisu dp eleron e invers ... te-ai ocupat numa de spoileru fata ... uite cum se vede cu el lasat si cu pragurile originale ... la acura jantele sunt in ceata ... plasa din masca cam mare ...
*Panacota - ursuletu are niste urme ciudate (albe) pe "pleoapa" aia ... in rest e marfa ... *hitman454 - masina aia e marfa ... da vezi k janta spate nu are disc de frana ... si lumina aia din fara ... ai albastra ... mai bine nu o puneai ... p bune nush c va place sa puneti ase cva ... *The game - culoare ireala ... selectii strambe ... plasa prea mare ... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
*hitman454 - masina aia e marfa ... da vezi k janta spate nu are disc de frana ... si lumina aia din fara ... ai albastra ... mai bine nu o puneai ... p bune nush c va place sa puneti ase cva ...
pai sunt ca o semnatura :) |
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
comment pls ... mie mi se pare super tare
cokmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmment plssssssssssssssssssssss |
NU MAI LUATZI PIESE DE PE MASHINILE DE PE DIGIMODS!!!Cautatzi poze cu mashini care nu-s tunate virtual sau APUCATZIVA DE BRUSH!!!
|
2 Attachment(s)
Oxide :peace:
Acura (pentru concursul saptamanal): |
2 Attachment(s)
multi le iau de pe DIGIMODS....acolo nu sunt chiar toate brush...si ei au luat de pe alte masinii...da nu toate
.... am incercat si eu niste fum de nitro dat pe loc |
si pana la urma cum mi-a iesit passatu ???
|
Quote:
***ere ... super frumoasa ti-a iesit .... pls zi-mi /invata-ma si pe min cum faci pleoapele alea ca mie nu-mie ies,,,, si zi-mi daca mai faci sau ai facut toyota aia aygo cu care m-ai povocat Quote:
|
2 Attachment(s)
Ce parere aveti de monstrul acesta?:D
|
*L33L00 - jante plate ... selectii strambe ...
*Gabi - lucrare frumoasa ... bv ... *ra2 - jantele in ceata ... selectii strambe ... *Saby - ... jantele sunt puse aiurea ... se vad parti din fostele jante ... in rest e bine ... |
Gabi:destul de reushite pleoapele...imi place f mult culoarea...un sg lucru numi place...janta fatza...inceark sa schimbi cu cauciuc cu tot data vitoare...da mai ben....
Ra2:selectzii nasoale...jantele is in ceatza...culoare un pic ireala...se vede k ii VT.... Bafta in continuare...o sa postez shi eu in curand o mashina...350z...cunocatorii shtiu...mai ales cei care or vazuto pan acuma...iese super...BAFTA TUTUROR!!!deocamdata ii in lucru... |
wow...a renviat oxide
|
2 Attachment(s)
comentatii
|
Quote:
|
Mersi de sfat...stiam eu k gentile alea nus prea bune...las k le schimb!!!...ma bucur k in rest iti place!!:D
|
Ce spuneti de Loganul acesta?
2 Attachment(s)
Bugattiul a fost prima!!!:D
Dar m-am gandit la "batrana" noastra dacie! Vreau sa va aud parerile! Daca e reusita poate o pune in galerie! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning