![]() |
Re: Club ESPERO
Am nevoie (contra-cost) de butonul de reglaj oglinzi electrice de pe usa.....ma poate ajuta cineva ??
|
care stiti cat costa un tablou de bord?(ala cu ceasurile)...si o fata de usa..
|
Sal st nou ;)) si am si eu o problema dc ma poate ajuta cineva ii Multumesc :) "am problema cu geamurile electrice mi le coboara greu si mi le ridica si mai greu sau de lok dc nu le ajut cu mana :)) raman cu ele jos - am incercat o varianta cu + si - direct de la baterie si mi a mersmi le si coboara si mi le si urca super bine Intrebarea mea este sa am fire pe undeva deslipite sau sa fie de la butoane???"
|
fratilor am si eu o problema mare , nu ce are masina mi se ineaca :( dupa 5-10 min de functionare imi uda bujiile :( a fost in servis 12 zile si nu a reusit nimeni sa i gaseasca buba , pe calculator totul e ok debitul in injectoare etc , am dat jos distributia am puso dinou la punct degeaba :( . oricum daca intreseaza pe cineva bag la vanzare jantele pe 17 + statie si subwoofer . ori le vand ori schimburi tel , laptop, etc daca va int fast2you1988 id sau 0722294808
|
Salutare baieti . :) Am si eu un espero din anu 1996 motor de 1.5 GLX 66kw, masina e primita cadou de 18 ani (prea devreme ca inca mai am ceva pana fac 18) de la bunicumeo , si nu prea e in stare buna dar o sa o fac eu in stare foarte buna . Am sa pun si poze in viitor deocamdata cer doar aprobarea de a ma inscrie in Club Espero , sau numai sunt locuri ??:))
|
Quote:
@ sex99: daca iti uda bujiile ai supapele strambe! Ti le uda pe toate? @ ss_seby: Bine ai venit! |
mersi mult Mike :) Sunt mandru ca fac parte din Clubul ESPERO apropo nu prea am stat sa citesc toate paginile un logo avem ? :-? sau inca trebuie facut ?
|
Quote:
|
aaa nu am observato , e faina , eu ma gandeam ca poate va ajut ca imi place sa desenez si pe asta vreau sa imi fac un viitor si aveam o idee in cap si am sa o desenez pe hartie prima data apoi un photoshop si o sa pun pe topic sa vedeti la ce ma gandeam eu :) eu am iesit Noapte buna
|
[QUOTE=mike-fullspeed;2856627]La tine e problema la buton, daca zici ca alimentate direct merg bine... Schimba butoanele si regleaza geamul, ca poate s-a miscat de pe pozitie! bafta!
geamu l am reglat si faza cu butoanele nu face numai lun geam face la toate 4 doar nu sau stricat butoanele la toate 4 o data Multumesc frumos ptr raspuns |
Nu se strica butoanele, doar se oxideaza. Eu am desfacut un buton de la espero si stiu despre ce e vorba! Cand apesi pe buton se face un contact acolo inauntru, si se oxideaza polii aceia, exact cum e platina de la delco la Dacie!
Daca te apuci sa le desfaci trebuie sa ai rabdare si salucrezi finut! Eu asa am rezolvat problema la mine, pentru ca geamul din dreapta fata nu se mai inchidea, doar se deschidea, (nu mergea nici de la comanda centrala nici de pe usa)... Dupaia am desfacut toate butoanele si asa imi merg toate geamurile! Si am scutit ceva bani, bani pe care trebuia sa ii dau pe butoane! :)) |
Quote:
ok. mersi frumos o sa incerc si asta si dupa ce termin o sa revin cu un post sa spun daca merge sau nu |
Are dreptate Mike, eu am patit exact aceeasi chestie ca si el si intr-adevar era un contact oxidat...Ce vreti, au o vechime si saracele butoane...
|
inger ce ai mai facut cu masina?
|
salut din nou baieti ca si draky si eu am avut ceva probleme cu netul:lol:bun venit la noii colegi si vreau sa spun ca am si eu aceeasi problema cu butonul de la geam dreapta dar nu am reusit sa desfac panoul de la sofer...imi dati si mie mai multe detalii ca nu as vrea sa zgarii tapiteria ...mike?inger?si mie un sfat?sau cine a mai facut...:-Pbafta
|
salut, se desface f. usor panoul de butoane de pe usa (cel putin la mn), are niste clipsuri in care este prins. daca nu dai fatza de usa jos mult mai simplu...
|
Quote:
Am rezolvat cu masina :) din ce observ eu chiar au facut treaba buna aia de la service . bara e frumos vopsita. luni le-am dus masina si miercuri a fost gata.acu cred ca o sa ma duc la ei la o revizie |
salut miam luat si eu un espero 1.8 cd din 97 si as vrea sa stiu cum imi dau seama daca am euro 2 sau catalizator pe ea ?? astept raspunsuri
|
Quote:
Salut! E foarte simplu, te uiti sub masina daca are catalizator. E ca o toba mai mica situata cam pe la mijlocul masinii. E prins la ambele capete cu cate 4 suruburi. Daca nu are catalizator are o teava in locul ala! Bafta! @ 87-bob: Daca vrei sa scoti butoanele incerci cu o surubelnita. Bagi surubelnita la un cap si fortezi sa il scoti in sus. Ar trebui sa iese usor, daca nu tragi un pic mai tare ca nu are ce sa se intample! |
gata mi-am scos si eu masina din service...mi-am pus si toba sport...poze si filmulet cred ca maine...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Deocamdata vreau sa imi vand jantele pe care le-am avut pe masina, cele de aliaj negru cu argintiu. Cred ca raman la table :P, desi imi pare rau de ele! |
cu prima ocazie o spal si o sa fac poze. ca acum e cam prafuita :) dar eu zic ca e chiar bine
|
sal am pus si eu poze cu masina mea cum arata acum si o sa revin cu poze cand vor surveni modificarile care le am in cap >:):twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si degeaba ii mai pui catalizator daca in acte nu scrie ce euro e, si oricum astia de la noi o trec un euro mai mic, adica daca e euro2, ei o trec euro1. Iti spun asta ca stiu de la preteni care au patit-o. Dar ce nu inteleg eu, de ce nu ti-ai luat una inmatriculata la noi, pentru ca gaseai si mai ieftine, cu ceva bube.... dar macar aveai acte. Dupa parerea mea un Espero neinmatriculat nu face mai mult de 500 de euro! ( cu volanul pe stanga). Spun asta pentru ca a venit acum ceva timp un prieten la mine cu un Espero de Anglia, volanul e dreapta, daca vreau sa il cumpar. Voia 200 euro pe el! Nu l-am cumparat pentru ca avea motorul de 1,5 16v si nu aveam ce sa fac cu el... Cei drept nu aveam nici banii, dar daca era de 1,8 al meu era! Asa a ajuns la dezmembrari! Au niste preturi atat de mici Espero incat nu imi vine sa cred... :shock: |
Quote:
|
frumoasa masina...naspa ca nu e inmatriculat...taxa e imensa..mai bine bag-o pe bulgaria...
da mike si eu am ramas socat decat de ieftin se dau acum espero..nu stiu de ce...nici nu iti mai vine sa vinzi masina.. |
Stiu, e belea cu preturile astia... Si eu as vrea sa il vand... ma gandeam la un 90 de mil. sau un schimb cu un papuc sau o duba ceva.... Dar, deh....
|
la banii care iam bagat in ea nu se merita sa o dau..prefer sa investesc in continuare in ea..is multumit de masina..daca e sa cada pe viitor vreun pret bun o dau..daca nu ..nu... ;)
|
Poi la mine e problema ca nu imi vine sa bag banii in ea... Cand aud sa bag bani in masina mai bine ma impusti! :)) Crede-ma ca pur si simplu nu imi vine sa ma uit la ea ce are... tre sa schimb IAC-ul (il am -> moca) si sa curat neste chestii la motor ca vibreaza un pic la relanti si nu imi vine sa ma apuc de ea... Stiuca nu e bine sa o las pana cade de tot.... dar :((
|
Sentimentul asta il am si eu...Nu sunt hotarat daca sa mai bag bani in ea (reparatii, tunning,etc...) sau sa o vand.Daca o vand , nu scot nici ca am bagat in ea, asa ca mai bine o tin! Macar e a mea, stiu ce am , ce conduc, ma pot baza pe ea...Nu se merita sa o vinzi!!! Ofera prea mult pt cati bani scoti pe ea!
|
ce ati patit ma de vreti sa le vindeti?:shock:acum pe bune nu cred ca gasesti o masina la 2000de euro la fel de una ca espero...putine sunt care la banii astea iti ofera ca espero abs,geamuri electrice toate,ac si altele...dai pe o solenza 3000si n are nici servo sa nu mai zic altceva...dar fiecare cu parerile lui...poate aveti bani de ceva mai bun acum:lol:
schmeichel@ pe ce e inscrisa masina ta?cat ai dat pe ea?la mine in alexandria s a vandut una la 1800de vorbeai singur daca o vedeai... |
Mda...Am o mare problema acum !!!
Mi-a venit acceptul de plata de la Asirom la service, mi-a picat fata cand am vazut: din 26 mil cat era devizul, 7 mil consta in "diferenta pret piese conform oferta piata" si 935 ron diferenta culpa comuna!!! si 935 este suma cu care sunt ei de acord sa plateasca reparatia! Nu mi-a venit sa cred, prima oara am crezut ca e vreo gluma proasta! Am fost la service , mi-a spus fata de acolo ca le-a trimis 2 mailuri in care cerea explicatii, nu a primit nici un raspun in 4 zile! Am fost pe urma la CSA (comisia de supraveghere a asiguratorilor) si am facut reclamatie, sper sa rezolve ceva aia, daca nu, urmatorul pas...judecata! Nu mi se pare normal ca eu , care am fost lovit, fiind vina lu ala, dupa ce am stat fara masina aproape o luna, sa fiu nevoit acum sa platesc din buzunar 16 mil , bani pt care nu am nici o vina...M-a deranjat tupeul celui de la asirom care a inchis dosarul sa bage culpa comuna, pe ce baza legala are dreptul asta, cand eu si inculpatul am completat o constatare amiabila la accident din care reiese ca el e vinovatul !! ??? Oricum am fost pe urma si la asirom si am facut o cerere de reanalizare a dosarului si am sunat de 30 ori la Asirom Bucuresti si am vb cu team leaderul de acolo, cu seful lor... Astept un raspuns oficial si explicatii pt ce au bagat culpa comuna si diferenta de pret la piese...La telefon au zis ca nu au ce explicatii sa imi dea. O sa primesc unul in scris! Oricum ii dau in judecata, insa un lucru ma nelamureste: pe ce baza legala a putut ala sa imi bage culpa comuna la acceptul de plata, cand totul e clar ca a fost vina celuilalt? Si de unde a scos dif. de pret la piese cand pe deviz sunt doar lucrari si piese care coincid cu constatarea agentului de la asirom ? Ce ma sfatuiti sa fac in continuare? Am fost la CSA, a zis ca in max 30 zile primesc un raspuns oficial. Mi-e groaza ca astept atat si stau cu masina blocata in service!!! scz de post imens, dar sunt multe de explicat! |
Imi pare rau pt problema ta, dar nu ai ce sa le faci... ai facut ce era de facut in prima instanta, reclamatia la CSA. In urma raspunsului de la CSA, ii dai in judecata sau nu pe cei de la Asirom. Pe multi i-am auzit ca au avut probleme cu Asiromul. Asirom are datorii mari fata de service-uri si clienti si evita sa plateasca daunele.
Nu e normal ceea ce au facut ei si nu trebuie sa-i lasi. Toate discutiile ar fi bine sa se poarte in scris, ca sa ai dovezi, nu pe vorbe. p.s: anunta-i pe cei de la Asirom ca le faci plangere la CSA si ai de gand sa-i dai in judecata, poate se sperie si rezolva rapid problema. |
Quote:
|
inger ceea ce spui tu a patit o cunostinta vineri.era oprit ziua in amiaza mare pe dreapta frumos si a intrat 1cu o duba in el ala a zis ca nu si explica de ce a avut un moment de nu stie ce si a recunoscut ca e vina lui apoi agentul ala de la asigurari a vazut ca are casco prietenul meu sa zic asa,si il ruga pe asta sa schimbe declaratia sa puna vina comuna asa ca vezi ce a scris ala in constatare
|
ing3r dai in judecata...stiu ca sunt si acolo niste costuri...dar alta solutie nu prea ai...te certi cu morile de vant..eu iam dat in judecata pe cei de la alianz tiriac si leam zis si lor lucrul asta..rasp a fost: ''faceti cum doriti ca nu e problema mea''.asta e Romania fratilor..o tara de....(stiti voi ce)
|
@Geo: Am vb cu cel de la Asirom Bucuresti, cel care s-a ocupat de dosarul meu de dauna, i-am cerut explicatii si a zis ca nu el da, seful lui! Pe urma am vb cu seful lui, i-am zis ca am facut reclamatie la CSA si ca o sa ii dau in judecata...si a zis " dati-ne in judecata!" .L-am intrebat de ce a scos culpa comuna si a zis ca voi primi un raspun oficial in urma reclamatiei de la CSA ...Nu au colaborat deloc, adica nu te intelegeai cu ei! Plus ca de abia am dat de ei la telefon, ca nu raspund deloc la telefoane!Niste...nu mai zic, ca si asa sunt plin de nervi! Oricum o sa merg cu ei pana la capat, orice ar fi! bani sa am...
@87-bob: pai tocmai, ca omul a completat constatarea amiabila in fata mea, deci nu avea cum sa ma traga in teapa! Sunt dobitoci fomisti aia de la Asirom, se .... pt un deviz de 26 mil, care e simplu ca buna-ziua si e totul clar la el ! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning