![]() |
Re: Diverse poze/filme
Ie multe si ie proaste !:lol:
|
donule cauta 18is ca motorizare pe BMW, in special pe urs. mai ales si cutia, ca nu e 319 simplu. cand avea Boby MMM din Pl ala se juca cu 90% din masinile din Pl. :d
doar un anumit lotus ii facea prob. seara pe la Shell...acum 4-5-6 ani... ce vremuri... si mai vezi pe la Golf II -->GTI sau g60 / syncro, sau rally, sau vr6, sau g40..sau sau sau... :D . sa iti mai zic ca alea au 1.8? |
Total de acord cu bogdan ! Si don-ule te contrazic cu facutu a tot ce inseamna BMW in 4 pistoane ! Toate M-urile sunt in 4 pistoane!;)
|
Quote:
BMW M3-6L 3200cmc BMW M5-V10 5000cmc 507CP;) ;) |
fii mai explicit in exprimare. sunt vreo 4 feluri de M3.
kids these days...visati numai exotice :D |
Quote:
|
pai nu mai stiu daca primul urs avea 4. dar oricum, nu tre sa fie M ca sa dea fum unei vectre :D
|
Probabil DOn-u se referea la ursii cu motoare de 2000 !
|
probabil ca lui DON nu ii merge net la servici :))))
|
hahahahhaah !Lasa mah ca intra el si ne lamureste referitor la ce a vrut sa zica !;)
|
Pe -E30 M3 a fost 2.0is 4 cilindrii 173cp!
Pe -E90 320si este un 2.0i 4 cilindrii 173cp! |
Eu nu prea am munca de birou, iar atunci cand am, stau pe forum la 4tuning :lol: (si mai sunt si platit :lol:)
Skamaaa, eu n-am auzit pana acum pe cineva care sa faca misto de propria-i masina. Noi stim ca Vectra ta nu trage :lol:, dar totusi nu e pacat de ea ca o reprezinti daca tot faci misto? Sau te dai cu Bimmerii? :lol: Eu sunt prieten si cu Bimerii si cu Vectranii. Ma tzine sa fac misto... Si apropos... astept un 318 IS la start... sau la finish..., nu conteaza :lol: |
zici tu .. opel in sus , opel in jos..
dar pe telefon .... pe unu ai un urs si pe celalalt ai sigla BMW.... nici nu stiu ce sa mai cred despre tine :mrgreen: |
Quote:
|
Nu imi plac BMW-urile.
Sunt topit dupa ele!!! Dar atata timp cat am un Opel asta nu inseamna ca masina mea nu bate BMW-uri. Bate, sta aproape de ele daca nu le face (nu vorbesc decat pana la 150 CP), si ma mandresc fiindca este prima mea masina. V-am lamurit? |
ti-as da un 318is la start, dar nu mai prin Pl demult ala. daca tot esti prieten cu bimmerii, intreaba-i de masina asta. f. usoara, 140 de cai, si cutie scurta. tractiune spate, si cu un sofer bun fac minuni.
daca mai avea varul meu 325ix ala urs, te puneam langa el, dar nu prea era corect. oricum, ursul cred ca e la fel de usor, daca nu mai usor ca vectra ta. mie chiar imi place Golful, si unele BMW, dar eu mi-am ales masina pt ca imi place la nebunie.... asta ca nu fie discutii despre mine si BMW. |
Bah pirania ! (DONU) Eu spuneam adevarul mah ! Nu zic ca demigrez opelul ! Si stii foarte bine de ce nu prea fuge cum ar trebui masina mea !;)
|
;) Ho ma ca glumeam...
Masina ta fuge..., dar nu stii tu sa conduci :p Si eu mai am de facut unele investitii pentru puterea motorului meu... TUWTUWTUWTUWTUWTUWTUUUUUW! |
Stai linistit ca masina mea nu are asa si stii prea bine: ambreiaj , fise, cauciucuri ! Cu astea bune io zic ca se mai schimba calimera !;)
|
Da frate...
Si eu trebuie sa-mi pun semeringul la distributie, termostat la radiatorul de antigel, ulei, Metabond, bujii noi (d-alea scumpe ;) )..., si apoi trebuie sa-mi pun centuri in 4 puncte ca o sa ma arunce masina din scaun cand o sa plec :lol:... |
Si cand te-ai trezit era dimineata !:lol: BIne hai gata cu offtopic-ul!:lol:
|
vezi ca metabond nu e chiar asa bun. unii nu prea il sfatuiesc.
daca vrei, iti arat topic de discutii despre el. |
mo ce ii ala metabond?;-)
|
Metabond este un aditiv pentru motor care ceramifica motorul pe interior si ii opreste mult din uzura, motorul putand fii folosit la capacitatea lui maxima fara probleme. Opreste zgomotele necontrolate si misterioase :lol: ale motorului.
La mine a facut treaba buna asa ca o sa mai cumpar. 150 RON flaconul. Pui o data un flacon de 250 ml si la urmatorul schimb de ulei mai completezi... Exista si pentru cutii de viteze ;) |
cum stii tu, eu nu am incercat nici asta, nici dura lube.
in carte scrie sa nu folosesc asa ceva. dar ce....la opel e necesar sa folosesti asa ceva? :P :P la VW nu: ))))))))))) |
Daca vrei sa te tzina ca lumea, si nici nu mergi normal cu el... e cazul sa folosesti un aditiv deshtept... chiar si la Opel :lol:
|
noroc cu netul de la servici...ca mai putem schimba impresii :D
|
Aici sunt intru totul de acord !:lol:
|
Impresiile le schimbam si cand stam de vorba pe strazi, la semafoare, dar si pe net.
Am impresia ca netul de la munca e un ajutor care te scapa de timpul asta care trece greu..., acasa altfel sta treaba... Adica mai mananci ceva, mai bei ceva... plm... Se pare ca munca nu e pentru mine... Zilele astea cred ca-mi bag ceva in ea si imi dau demisia... Parerea mea...; s-or lua si bani..., dar cand n-ai cu cine sa vorbesti ca seful se enerveaza si iti zice ca a doua zi sa vii cu o juma de ora mai devreme... atunci chiar ca-ti vine sa pleci... Ma scuzati ca fuck offtopic dar trebuia sa spun si eu ce ma deranja...; ma descarc si eu... |
da..e nasol... sau cand amult de lucru si nu ai chef
hai sa ne descracm pa dierite discutii |
Re: Diverse discutii
Quote:
Al draq Skama, m-a sunat ca pleaca la Targu Mures!!! :evil: Vreau si eu asa departeee! |
bogdanwrc ia baga link cu metabondu ca m-au innebunit astia cu vectrili. :)
|
Re:
[QUOTE=eko_squad_2006;325926]tin sa te anunt k cielo ala a mers q 190 si are 2 woofere in portbagaj bft e un prieten f bun de al meu dun c-ta am mers cu el la kogalniceanu si stiu ce poate bft si ........
al meu a mers cu 200 cu un tub in porbagaj :)) |
|
mersi da-mi da eroare forumul. e de la ei sau tie iti merge?
|
TNG: Ai deja o abatere ... inca una si iar iei suspendare. Retine, suntem pe un forum public,sectiunea asta este citita de diferiti oameni,nu o transforma intr-o arena de circ ... :evil: |
skama: e de la ei. merge prost ca s-a trecut la alt upgrade. incearca de azi. :D
|
mda, m-am lamurit cu metabondu, "if it ain't broken don't fix it".
|
Ce tare e filmuletzu ala cu Don Juan.....nu mai pot de ras!:lol: :lol: :lol:
|
il vreau si eu ca nu am apucat sa il iau
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning